GOLF

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Kom precis hem från golfhallen med pappa och brodern. Känns skönt att slå lite efter tio års uppehåll, haha. Men swingen sitter i ryggmärgen så det var kul att köra lite! Kan bli min nya grej att åka dit varje vecka. Vore dock smidigare med körkort... 
 

DINNER PARTY

| Postat i: HELGENS PLANER
0
 
Igår var jag på min kusins födelsedagsmiddag! Helt sjukt att hon redan är tjugo år... Men det var supertrevligt med fina människor. Det slår alltid rätt när Lisa bjuder på middag. Efter maten, som var världens godaste vegitariska lasange, drack vi te och åt nyttig blåbärs-cheesecake och spelade sällskapsspel. Väldigt lyckad kväll!

CUT MY FAKE HAIR

| Postat i: HELGENS PLANER
0
Bye bye långa slitna äckliga hår!
 
Idag fick jag min första lön!! hihihihihiihihihih. Spanade in mitt konto och såg att jag var några kronor rikare. Jag jobbar ju som reklamutdelare i mina områden på helgerna och får ganska fett betalt ändå för att vara ett simpelt jobb! Det bästa är att jag ökat delningen till fler distrikt så nästa månad kommer jag få bajsmycket jämfört med nu. HIHI. Firade första lönen med att köpa en ny foundation som jag hoppas är bra! 
 
Igår fick jag en gratis klippning av Hannas lillasyster som går första året på frisörlinjen. Blev himla nöjd och det var extra awesome att inte behöva casha ut hela plånboken för att klippa mig! Nu ska jag bara försöka slinga mig själv och sen är allt bäst. Hon ska även göra min håruppsättning till balen och studentskivan! Ska bli så spännande. Är ni också intresserade? Skriv en kommentar så fixar jag en tid åt dig! 
 
NU ska jag göra mig redo för en tuff hockeymatch, det vill säga ett gäng Bambi på hal is med stöd av klubba. Ska iväg med mina vänner och åka skridskor såhär på en fredagskväll! Ska ha med mig varm choklad och mackor. MUMS. 

HYLLNING TILL FLYTTEN

| Postat i: TANKAR
1
City
 
Det har gått ungefär ett år sedan det hände första gången. En pojke som fyllde ett år på våning över min. Sedan dess har det bara blivit värre. Jag pratar om mina grannar. Sedan de fick sin lilla son så har de inte haft någon kontroll över sina liv. Det bankas och klagas om vart annat och ingenting blir bättre. Sonen blir större och tyngre i sina steg, det har blivit så illa att man tror att de har en häst hemma. För han går inte försiktigt, han går med hälarna i golvet hårt som fan. När han leker springer han från ena änden till den andra av lägenheten, eller så leker han med kulor som han släpper i golvet. 
 
I den här typen av lägenhetshus så är det inte en så bra isolering. Jag hör hur grannarna under mig spelar musik, kan till och med sjunga med i texten. Jag hör hur hunden som inte ens bor vägg i vägg skäller på brevbäraren. Jag hör hur folk öppnar porten som är två våningar bort. Jag hör det mesta. Men vad det är jag hör mest är grannarna ovanför. Jag antar att föräldrarnas sovrum är det rummet som är precis över mitt. För jag hör hur mamman varje kväll klockan tio pratar högt i telefon med någon hon känner väl. Sonen kan man höra springa runt i lägenheten efter halv elva på kvällarna. Sover inte barn längre? 
 
Igår kom beskedet; Deras flyttbil packades full. Äntligen ska de flytta ut! Men de blev inte klara igår. De började flytta igen imorse, halv nio på morgonen fast jag hörde att alla tre var uppe vid tolv inatt. Men som tur är åker jag till pappa idag. Så när jag kommer tillbaka är det lugn och ro (om inte de nya är värre förstås, men det tror jag inte man kan vara). Har aldrig haft värre grannar i hela mitt liv. Fått banka i väggen ett antal gånger under det senaste året. TACK du som fått dem att hitta ett nytt hem, för jag behöver min lugna stund. 

SUSHILOVER

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
0
 
 
Sushi är min största svaghet. Äter det helst en gång i veckan och sist jag var hos pappa gjorde vi egen sushi! Det var första gången jag vågade mig på det och det är så himla kul när man får rullarna runda och fina. Jag skulle gjort sushi igår med Gina, men hon blev som sagt sjuk så vi ställde in. Så himla synd! 
 
 
 

PINK PLAY

| Postat i: NEW IN
0
 
Fick en efterlängtad Ipad i jukklapp och igår kom mitt fodral som jag beställt hem för världens bästa pris! Självklart är det ett rosa fodral och man fick massa saker till. Ett sött smycke, en penna och ett plastskydd för skärmen. Är himla nöjd med mitt köp och det passar hur bra som helst. 
 
 

CUP OF SWEETS

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
0
 
Igår gick jag och mamma på bio, Kärlek Deluxe! En svensk film som tydligen är ny på bio, och den var supermysig! En riktig sitta i soffan en regnig sommardag med varm choklad. Men hur som helst så köpte jag godis till filmen på den stora godisaffären bakom hörnet av sergelbiografen. Det är verkligen min favoritgodisaffär för den har precis ALLT som jag tycker om. Ni ser ju typ vad som är i min cup of sweets. Döör så sött och gott det är! 
 
Sitter och mumsar i den medans jag tittar på P3 Guld. Hade helt glömt bort att det gick idag så av en slump bytte jag till ettan på tvn och precis när det började. Har lyssnat så sjukt mycket på P3 det senaste året så det är toppen att jag får se det här. Ska göra mig själv en kopp te och gosa in mig i en filt så får vi se hur kvällen slutar. PUSS

HELA HUSET - VERONICA MAGGIO FT. HÅKAN HELLSTRÖM

| Postat i: MUSIK
0
 
 
Efter en lång förmiddag med snökaos samtidigt som jag delat reklam och en surgubbe sagt åt mig, plus att min vän blivit sjuk och inte kan ses så kändes det inte som att någonting kunde göra det bättre. Men nu tror jag på mirakel! För när jag startade datorn och gick in på Facebook såg jag att Veronica Maggio lagt upp nya videon till Hela Huset som hon gör tillsammans med Håkan Hellström. Ni vet hur mycket jag älskar deras musik! Så det här gjorde min dag mindre förjävlig. Vill gå på deras konsterter om och om igen. Får aldrig nog av lycka. 

TAGGAD

| Postat i: FEST
0
 
Nu har min dator krånglat i över 20 minuter. Bajsdator. Tänkte ju kolla på serier innan jag går och lägger mig men nej, skit i det då. 
 
Idag har jag i alla fall bjudit in mina vänner till min studentskiva. Det kändes bra att få iväg inbjudningarna två månader innan festen och biljetterna är såååå snygga. Temat är klassisk maskerad med masker som i fifty shades. 
 
Min blivande mask ligger i min bokhylla. Jag fick en redan pimpad av min pojkvän, men jag tog bort alla dekorationer och bandet till och med för jag vill ha min egen design. Tänkte dränka den i glitter och paljetter. Tänkte även göra en mask med gips för att se hur det blir! Ska gå på min pojkväns skiva också och de har samma tema så kan ju ha en på varje. 
 
Jag längtar i alla fall tills jag ska börja gå på allas skivor. Kommer bli så himla kul! 

MUSIKEN ÄR MITT HOPP

| Postat i: MUSIK
0
 
 
"Du, du, du är för fin. Du, du är för fin, varför ska du kasta pärlor åt svin?!" - Magnus Uggla. Älskar musik som har ett bra budskap. För mig är såna låtar det bästa jag vet. Jag lyssnar på dem när jag mår dåligt, när jag är glad, eller sjukt förbannad. Oftast efter ett break med en pojkvän. Nu är det inte så att jag lämnat min pojkvän så tro ingenting. Men den börjades spela på min Spotify-lista så jag kom att tänka på det. Utan musiken hade jag nog aldrig tagit mig i kragen och kommit över känslorna och kunna gå vidare in i en ny relation. 
 
"Står och låtsas inte se, att du står precis bredvid. Kände dig för längesen, men det var säkert längre än 7 sorger och 8 bedrövelser sen, så längesen, så längesen. Du kommer nog aldrig mer vara min vän, det var för längesen, så längesen, så längesen." - Veronica Maggio. En låt ägnad mina ex. De som förstört mig och brytit ner mig, men också de som fått mig starkare än någonsin. Jag lärde mig att jag skulle stå längst fram i min prioriteringslista. 
 
"det gör inte ont alla mil jag vandrat, det gör inte ont när vänner jag lämnat, det gör inte ont att få skiten i sig, det gör inte ont så länge du är med mig." - Håkan Hellström. Tillägnad till alla människor jag faktiskt har i mitt liv trotts motgångar och tråkigheter. All cred till er som står ut med mig, ni är bäst. 
 
Tänkte göra en spellista för er att lyssna på för att lära känna min musiksmak lite. Med musiksmak menar jag såklart lära känna mig. Musik gör mitt liv. 
 

BUSINESS WOMAN

| Postat i: TILL SALU
1
 
Woop wooop! Jag har precis sålt två parfymer som är oanvända på tradera. Älskar att tjäna ihop mina pengar själv. Det är en befrielse att veta att jag klarar av sånt! Idag avslutades budgivningen och fick hela 12 bud. Trodde verkligen inte att någon skulle villja ha dem eftersom det finns så många andra som säljer. Men jag gav ett finfint pris så det är nog därför. 

DEAD MAN WALKING

| Postat i: UPDATE
0
Heej! Jag har inte dött, men jag har börjat skolan igen. Det har hänt rätt så mycket de senaste dagarna så har inte orkat blogga. gick första dagen i skolan idag och det var självmord... Hade inte sovit något på natten så var supertrött hela dagen. Ser ut som stryk också så vill inte ladda upp bilder. Men jag lever och har huvudvärk så jag ska sova nu tror jag. Puss och godnatt!!

ELEVEN THINGS TO FEEL BEAUTIFUL

| Postat i: TIPS
0
Jag har precis testat en rad olika produkter som jag fick i min kalender från Body Shop. Var tvungen att googla fram hur man använder det mesta men fick mina svar och har bombat hela kroppen med alla möjliga saker. Bland annat en cooling foot lotion med doft av pepparmint. Gaah, har aldrig varit så sugen på mina fötter som jag är nu. Det luktar förfan som godis!!!
 
Ska sätta på mig en ansiktsmask nu också, får se hur det blir. Är verkligen kär i mina saker från kalendern. Känner mig som en mänsklig doftbomb. Ska äta massa choklad med mint framför TVn ikväll för jag är så himla sugen på det nu... 
 
 
 
Här är en lista på vilka produkter jag använt idag: 
 
Äckligt ansikte: Vitamin C, microdermabrasion (försök skriva det snabbt), en ansiktsmask på svenska.
 
Hela kroppen: Shea, beautifying oil, kroppsolja.
 
Rakade ben: Honeymania, body butter, kroppssmör (direktöversatt).
 
Torra fötter: Peppermint, cooling foot lotion, fotkräm.
 
Äckliga händer: Absinthe, purifying hand gel, typ godluktande handsprit.
 
Torra händer: Absithe, purifying hand cream, handkräm (luktar sexig man).
 
Torra nagelband: Almond, nail & cuticle oil, nagelbandsolja.
 
Torra läppar: 100% natural lip roll-on, läppbalsam kind of. 
 
Ser gammal ut i ansiktet: Nutriganics, drops of youth, ungdomliga droppar för ansikte. 
 
Torrt ansikte: Seaweed, mattifying day cream, daglig ansiktskräm.
 
Grädde på moset: Moringa, body mist, wannabe parfym. 
 
Och detta är endast elva produkter av 24 som jag fick. Är helt käär. ♥

MITT 2013

| Postat i: LINNEA
0
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag reste iväg med vänner till Rhodos! Det är något jag velat göra länge men aldrig haft möjlighet till. Det var helt amazing! Dessutom har jag för första gången åkt jetski och skaffat ett gymkort!
 
Hur har ditt 2013 varit?
Som jag minns det så har det varit underbart. Jag har hittat mig själv på något sätt och accepterad den jag är. Jag vet hur jag vill bli bemött och vilka jag ska undvika att vara med för att må så bra som möjligt. 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
Den 8 juni. Min bästa Håkan-konsert i Göteborg. Dels för att jag inte varit där tidigare, och dels för att Håkan var bäst. Kommer aldrig glömma hur fint det var. 

Vad är din största framgång 2013?
Jag har hittat mig själv, även fast det är mycket kvar att jobba med. Jag har gått i både familjeterapi och pratat med en kurator. Dessutom är mina framgångar inom jobb bäst. Jag har jobbad med väldigt många olika saker som har gett mig både självkänsla och hopp för framtiden. 

 
 

Bästa köpet?
Mitt bästa köp var... Hm, jag vet faktiskt inte. Jag är nöjd med det mesta jag köpt i år faktiskt (även om det alltid finns saker man ångrar att man köpt). Men mitt gymkort är nog det bästa. Nu kan jag träna vad jag vill när jag vill. Älskar den friheten.

Vad spenderade du mest pengar på?
Rhodosresan sved i plånboken. Håller fortfarande att betala av den... Men det var helt klart värt det! 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag lyckats balansera vänner/mig själv/pojkvän är nog det som fått mig riktigt glad. Är så glad att jag har alla vänner och min pojkvän i mitt liv, kan inte vara mer tacksam!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Det kommer aldrig va över för mig - Håkan Hellström
Miss Decibel - Medina
Wake Me Up - Avicii

Vem har du umgåtts med mest?
Min pojkvän, surprise! Men det är klart man umgås med den man älskar mest!! Vi har haft många härliga dagar tillsammans och jag kan inte vänta på de som kommer. LOVE U BABY. 

Har du haft ett förhållande under 2013?
Jaadå det är klart! Världens bästa vän dessutom.

Vart reste du under 2013?

  • Jag reste till Göteborg i juni tillsammans med Lisa och gick på Håkan Hellströms konsert.
  • I juni-juli åkte jag tillsammans med mamma, brodern och pojkvännen till Spanien/Fuengirola i tre veckor. 
  • Åkte till Grekland/Rhodos med Veronica, Sofia och Lisa i augusti över en vecka. 
  • Gjorde ett återbesök till Spanien/Gran Canaria/Puerto Rico med pappa, hans sambo och brodern i oktober på höstlovet. 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Jag skulle önska att jag hade fler vänner att vara med under år 2014 och att jag lär känna fler människor!

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag var i Spanien med mamma, brodern och pojkvännen och vi åt på en god restaurang. MUMS. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Det finns det ju alltid. Men jag tänker inte sitta och tänka ut något som skulle kunnat förbättrats utan jag blickar framåt och försöker fixa det nästa gång!!

Vem saknade du?
Jag saknade en väldigt nära vän till mig som jag knappt umgicks med under sista halvåret av 2013...

De bästa nya människorna du träffade?
Alla människor som jag träffade på alla utekvällar på Rhodos. Härliga människor med skön humor! 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Ta inte allt så jävla seriöst. KÖR BARA!!