BOWLING

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
5
 
Kom just hem från bowling i Sickla med familjen och grannarna, det var superkul! Jag gjorde ett snyggt avslut med två strikes i rad. Strax ska jag duscha och fixa mig inför kvällen innan det blir förrätt med hummer. Hoppas på att hinna stanna på middagen också då det blir oxfilé. Kvällen spenderas senare med massor av annat folk i en villa i Trångsund. GOTT NYTT ÅR PÅ ER SÖTISAR!

MOVIE NIGHT

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Igår var jag som sagt iväg på bio. Vi åt sushi innan vilket var mysigt. Filmen vi såg var Mammas Pojkar och den var ganska bra faktiskt. Hehe. Svensk humor är alltid lite udda, men oftast rolig ändå. Nu ska jag äta frukost! PUSS
 

TRÖTT CHEY

| Postat i: MYSINLÄGG
1
 
Igår tittade jag på filmen 2012 med familjen. Har sett den tidigare med pojkvännen men somnade efter halva så nu har jag sett hela! Wiie. Tycker den är himla bra men fick mardrömmar av den av någon konstig anledning... Så jag sov inte så bra inatt. Sen åkte all snö från taket ner under natten så att hela huset vibrerade, vilket inte bidrog till en skön och avslappnad sömn. I morse var det min tur att rasta hunden så jag var tvungen att ställa klockan på 9:30. Oh herre  vad trött jag är nu! Ingen var vaken när jag kom in med hunden så jag tog en snappdusch och ställde fram en riktig söndags-frukost till alla med värmeljus och grejer. Det var mysigt! 
 
Lite senare ska vi åka till XXL i Bromma och köpa bland annat skridskor till mig och efter det ska vi på bio i Heron City. Det blir en familjedag vilket blir trevligt! Hade förresten tänkt starta min fotokurs som jag fick i julklapp imorgon. Can't wait!! Hur blir er söndag?

HAIR COLOR

| Postat i: HÅRSTYLE
1
 
Har köpt ny hårfärg som jag tänkte färga mitt hår med nu på lovet. Det är precis samma färg som jag redan har, men behöver färga den tråkiga utväxten och få lite glans i håret. Om ni tänkt färga håret hemma så borde ni prova en mousse! Det är mycket lättare att få färgen jämn och det är ungefär som att ha i shampoo i håret. Jag älskar att färga håret, man blir som en ny människa!! 

CONFIDENCE

| Postat i: NEW IN
8


Idag var jag i stan med min kusin och shoppade, igen. Haha, men jag fick med mig en nyårsklänning från Mango och en megastor klocka från Ur&Penn. Två saker jag verkligen velat ha ett tag nu! Så himla nöjd nu och båda var köpta på rean. Bortsett från kaoset i alla affärer så var det en awesome dag. PUSS

 

MELLANDAGSREA

| Postat i: NEW IN
1

Jeans - DRDENIM  Skjorta - Kappahl


Tröja - JC

Mystofflor - Accessorize  Munktröja - Race Marine

LÄR KÄNNA MIG

| Postat i: LINNEA
0

 

Exakt hur gammal är du? 17 år, 5 månader och 24 dagar.

Vad skulle du vilja kunna ta bort/lägga till i ditt liv för att det skulle vara optimalt? Ta bort alla negativa människor och tillägga människor som verkligen tycker om livet och lever det fullt ut! 

Finns det någon sak som du alltid gör när du är själv? Till exempel sjunger för dig själv, dansar runt på platsen eller pillar med håret. Sjunger gör jag oavsett. Men jag gör alltid fula miner till mig själv när ingen ser. Och så gör jag min jag-är-awesome-dans om jag lyckas göra något helt awesome.

Om du fick åka på resa till ett land du inte varit i förut, vilket land skulle du först vilja besöka då? Och varför? Ett ställe jag vill åka till är någon gång i mitt liv är Afrika. Skulle vara så sjukt häftigt att se något jag inte upplevt tidigare.

Vilket är ditt favorit julgodis? Det är helt klart farmors marsipansgodis! Namnamnam.

Vilken musik lyssnar du på? Favoritlåtar? Jag lyssnar sjukt mycket på svensk musik, men jag gillar allt som har bra beat och texter som jag kan relatera till. 

Om du bara fick ha på dig kläder i en färg resten av ditt liv, vilken skulle du välja? Svart. tråkigt men sant..

Morgon eller kvällsmänniska? Jag är helt klart en kvällsmänniska!

Vad äter du oftast till frukost? En perfekt frukost är polarbröd med smör, paprikakeso, skinka och kokt ägg på tillsammans med en skål jordgubbsfil med All Bran flingor. Men min frukost brukar oftast vara en skål med yoghurt med russin och bananskivor i. 

Vad gjorde du på julafton? Jag var med hela pappas släkt och lite andra människor, på kvällen kom min pojkvän och förgyllde dagen. Underbart!

Vad händer på nyår? PARTY!

Favoritbutik inom mode? Min nya favorit är Zara.

Hur ser ditt liv ut om 10 år? Jag sitter på stranden i LA och skriver ett exklusivt inlägg i min kända blogg som människor från hela världen känner till. Min pojkvän har transformerats till min man och jag har det sjukt kul!

Vem är din idol? Just nu är det Miss Li. Svensk tjej med grym röst och skriver kaxiga texter. 

Om du fick bestämma precis vart du skulle bo, vart skulle det vara?  LA vore awesome.

hur lång är du? 1,75 m.

hur är du som person? Jag är oftast på bra humör och tar gärna hand om mina vänner, men gör du mig förbannad kan du glömma att få något positivt tillbaka. 

Smink eller inte smink? Hemma - inget smink. Ute - smink! Simple as that!

Sommar eller vinter? Jag är helt klart ett sommarbarn.

Sjunga eller dansa? Dansa! Inget annat inspirerar mig så mycket som dans.

Rosa eller blå? Har du sett mitt rum? Rosa såklart.

Singel eller förhållande? Förhållande, annars skulle jag ju inte ha pojkvän!

Julafton eller födelsedag? Julafton, då är alla glada och nöjda.

Bok eller tidning? Tidning för det mesta, men hittar jag en bra bok så är jag helt fast!

Kjol eller klänning? Klänning är snyggast enligt mig, helt klart. 

Vara med kompisar eller träna? Kompisar! Träna kan man göra en annan dag...

Familjen eller kompisarna? Familjen, inget är viktigare.

Få pengar eller tjäna pengar? Tjäna pengar. Mår mycket bättre när jag vet att jag förtjänat det. 

Gina Tricot eller HM? H&M, fast jag gillar Gina Tricot också...

Pizza eller tacos? Pizza! Det bor en liten italienare i mig.

Cola eller Fanta? Fanta, jag avskyr Cola, viktigt att veta om mig.

Äpple eller clementin? Clementin om det är vinter, annars är äpplen mycket sötare.

 


DOUGHNUT BUN

| Postat i: HÅRSTYLE
2


Det var premiär för mig igår att ha en doughnut i håret! Har verkligen tränat händerna att försöka få den att se bra och snygg ut. Tycker ändå jag lyckats bra för att bara vara första gången. Rekommenderar det verkligen till er som vill kunna sätta upp håret men vill att det ska se bra ut ändå! Det finns massor av videos på Youtube som visar hur man sätter upp på bästa sätt, men här är en video som jag tycker är bra! 



 

STRESS AND MESS

| Postat i: UPDATE
2
Det är tuffa dagar nu innan jul. ALLT ska göras och INGET känns klart. Jag köttar mig igenom en hemsk uppgift om offentliga handlingar och försöker ta det så lugnt det går. Känner ingen ork, ingen lust, ingen glöd. Men att det bara är en riktig dag kvar i skolan är det som får mig att fortsätta. Efter det ska jag försöka få alla juklappar inslagna och fina sen kan det få bli julafton! 

VANLIG TISDAG MED JULMUST

| Postat i: MYSINLÄGG
2
 

Nya jackan, så glad!
 
Idag var det julbord i skolan, vilket innebär julmust! Tycker egentligen inte om julmust men tar det för att skolan bjuder på det, hehe. Kvällens planer är att måla naglarna framför The Real Houswives of Vancouver kl 19. Sen kommer pappas tjejs mamma och kusin hit och fikar eftersom det är hennes födelsedag. Måste börja slå in alla julklappar snart! Får ju ingen tid kvar annars... Vad gör ni ikväll? PUSS

COUNTING DAYS

| Postat i: UPDATE, VAD JAG TYCKER OM
1
 
Woop woop! Den här helgen har varit fullspeckad med roligheter! Den började redan i torsdags när jag blev bjuden på musikal av min morbror. Det var helt underbart, och jag tycker verkligen ni ska se den! Musikalen heter Svansjön och går på Dansens Hus. I fredags bjöd jag över snygga tjejer från min klass. Vi bakade massor, åt middag och snackade hela kvällen! Lördagen började lugnt men slutade vilt med en barndomsvän. Vi hade så sjukt mycket att snacka om! På söndagen blev jag bjuden av pojkvännens familj att äta julbord i Vaxholm. Det var så himla gott och mysigt, och att gå runt i den lilla staden var härligt med de små söta butikerna. 
 
Jag kan helt enkelt sammanfatta helgen med att säga att den var awesome. Nu är det måndag igen och bara en vecka kvar till julafton! Tur att jag är klar med alla julklappar... Känner inte för att stressa nu. Känner att min hjärna har gått på semester redan nu. 

YESTERDAY WAS FRIDAY

| Postat i: MUSIK, VAD JAG TYCKER OM
0
Hej fina människor! Har inte uppdaterat pga mitt dramatiska liv... Nej, men jag har haft mycket på en gång nu den här veckan och har inte haft inspiration att uppdatera om det heller. Men nu skriver jag ett inlägg i alla fall! 
 
Igår var jag och älsklingen på julkonsert i Globen. De som stod på scen var bland annat Danny, Loreen, Salem Al Fakir och Mark Levengood. Det var både drag med mycket dansmusik blandat med lugna julsånger. Det var så mysigt när alla tände sina mobillampor till låten Tänd ett Ljus, och när alla sjöng med i Salems I'm So Happy! Jag känner att jag måste börja lyssna på de låtarna som jag en gång faktiskt lyssnade på konstant. 
 

PEPPARKAKSHUS

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
Jag och familjen har bakat pepparkakshus hela helgen och det blev så himla fint! Ritningarna är miniatyrer av det hur som vi faktiskt bor i så alla har sina egna fönster. Taket kommer snart att bli täckt av godis och sötsaker när vi fått hem lite mer sånt från affären. Allt tog slut efter att halva taket var dekorerat! Men jag är så himla nöjd över resultatet, har aldrig gjort ett så stort pepparkakshus innan!