VALBORG

| Postat i: UPDATE
1
 
Idag är det Valborg och jag ska umgås med pojkvännen och vänner antar jag. Haha, vi har zero planer men det brukar bli bra. Vi ska fixa lite hemma och ta det lugnt, sen ska vi käka pizza och så innan vi går till brasan. Köpa remmar är ju en klassiker! HIHI.
 
Jag har fått jobb också! Två faktiskt. Det ena är bara en engångsgrej och då ska jag vara med i en scen i en svensk långfilm. Jag ska vara statist på en student och det ska jag pyssla med nästa vecka. Det andra är att jag jobbar som publikvärd på olika event, bland annat på konserten med Bruce Springsteen. Jag har hittills jobbat på en Bajen-match och det var awesome. Ni får inga nya bilder och det får ni stå ut med, ser förjävlig ut! PUSS

LÖRDAG

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Heeeej på er och heeej lördag! Idaag vaknade jag upp med min älsklingspojke hemma hos mig. Det var supermysigt och vädret var helt fantastiskt. Senare när han gick hem åkte jag med brorsan till pappa och hämtade våra cyklar. GAAH, kan äntligen cykla på min rosa cykel! Nu ska jag äta lite lunch och duscha innan jag gör mig i ordning för kvällen. Det blir tacos till middag och sen sover jag hos baby. PUSS PÅ ER.

FRIDAY IM IN LOVE

| Postat i: MUSIK
0
 

AWESOME DAY

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Idag ser jag ut såhär! Haha. Suddig bild och allt, men jag är stolt att jag hann ta bilder innan skolan, YEY ME! Hade inställd första lektion så började 11.30. Tog sovmorgon, en långpromis med bux, åt frukost framför Kardashian, sminkade mig och tog bilder. Lyssnade på Håkan hela vägen till skolan. Man blir så glad. 
 
Igår var sista gången på dansen... Supertråkigt! Det har gått så himla fort. Ska fortsätta nästa termin i alla fall så det blir bra. Imorgon är det fredag! WOOP. Nej, ta det lugnt, det blir inte ett youtube-klipp med Amanda Black igen. HIHI. 

CAVIAR NAILS

| Postat i: MYSINLÄGG
1
 
Har målat över mina akrylnaglar med rosa färg och satt på caviar. Naglarna påminner lite om Candy Crush och ser helt underbara ut. Ni ser även den asfeta klockan jag fick av Sandra och Hanna förra veckan! Gaaah måste verkligen fixa bra hål i den så jag kan börja använda den. Fick även ett mustasch-armband, tihi. 
 
Just nu sitter jag och försöker läsa min tråkiga svenskabok samtidigt som jag bloggar och snackar med min sjungande pojkvän i skype. Just nu sjunger han på franska/tyska. Superfint! Snart ska jag ta en varm dusch och läsa lite mer. Matteprov imorgon, men fuck that! 

CAUSE IT'S FRIDAY

| Postat i: MUSIK
0
 

NÄR LYKTORNA TÄNDS

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
 
En vecka sedan sist. Inget har förändrats. Men det är fredag och jag är nöjd. Jag får äta sourcream-chips och äta godis. Och jag får köpa min efterlängtade säng imorgon. Och jag ska jobba på söndag. Livet börjar faktiskt falla på sin rätta plats och jag har mycket på gång. Är i fas med allt plugg i skolan och det känns skönt. Jag har många planer för sommarn som jag längtar ihjäl mig till. Igår släpptes Håkan Hellströms nya platta som jag knarkar. Har hört att min SOLO-tidning ska komma idag också, får se om den ligger i brevlådan senare... PUSS och ha en grym fredag!

UPP OCH NER

| Postat i: LINNEA
0
 
Igår kväll mådde jag väldigt dåligt rent psykiskt så jag har inte gjort annat än legat i sängen hela kvällen. Tack till alla som hörde av sig! Men idag känns allting bättre och jag har lite inspiration i mitt huvud som gör mig lite mer pepp på livet. Idag ska jag på släktkalas och äta tårta. Senare kommer älsklingen hit och vi ska nog bara mysa och så. Det var längesen som vi umgicks nu. Imorgon är det ett annat släktkalas som vi ska till och efter det ska jag dela ut lappar i mitt område. Hoppas allt är bra med er! PUSS

RHODOS MED TJEJERNA

| Postat i: ÄVENTYR
0
 
HIT ska jag med mina favvotjejer i juli! Det är ett fem-stjärnigt hotell som ligger i Ixía på Rhodos. Vi har fixat en bungalow för oss fyra med egen terass och pool. Haha, och det bästa är väl att vi betalade ungefär lika mycket som för ett taskigt hotell! Hotellet heter Villa De Mare och är helt underbart, nyp mig. Längtar ihjäl mig! 

YRVÄDER

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Det är välrdens knasigaste väder ute idag. Det har varit sol och snö om vart annat hela tiden. Men det är lugnt för idag har nämligen jag och tre av mina tjejkompisar bokat världens bästa hotell på Rhodos. Helt underbart. Bilder och annat skit får ni se senare. Just nu är jag bara så himla glad! PUSS

NYA NAGLAR

| Postat i: MAKEUP
1
 
Igår åkte jag och fixade röda akrylnaglar hos Five Five Nails i Mood-gallerian. Fick ett presentkort därifrån i julklapp så tänkte passa på nu på lovet! Jag blev hur nöjd som helst och det bästa är att jag kan måla dem vilken färg jag vill sen eftersom det röda kommer sitta kvar när man tar bort färgen över. 
 
Denna lördag började med en lång promenad längs sjön till Farsta strand där jag och mamma tillsammans med hunden satte oss och åt frukost. Vi var borta i ca 3 timmar så vi var helt slut när vi kom hem. Men då började jag skriva på mitt CV och personliga brev och började söka jobb! Så skönt att ha satt igång nu. Vet någon av er något bra extrajobb som jag kan söka vid sidan av mitt pluggande? Vore tacksam för svar, PUSS

PÅ TISDAG SKA JAG FLYTTA UT UR MIG SJÄLV

| Postat i: LINNEA
0
Det är en av de där dagarna då man bara inte kan stå ut med något alls. När man gör vad som helst för att få ett leende på läpparna, fast man vet att det inte går. När man undrar om det någonsin kommer bli bra igen. 

DESPERATE?

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Idag har jag varit på middag hos pappa. Påskmiddag. Farmor var med och vi spelade något som heter Matspelet. Himla kul, om man kan svaren. Hehe. Nu ska jag se på ett avsnitt av Desperate Houswives innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag upp tidigt för vi ska till Skansen! Wihoooo.