HÅKAN-HELG I GBG

| Postat i:
0
 
Jag har ju helt missat att skriva om hur det var förra helgen när jag var på Håkan med Johanna och Adela! Vi hade strålande väder alla dagar vilket var himla tur eftersom vi var ute 90% av tiden där. Jag och Adela kom fram vid 12-tiden på lördagen och försökte sedan lokalisera oss fram till Johannas lägenhet. När vi hade gjort det åkte vi tillsammans med Johanna till huvudgatorna i Göteborg och strosade runt. Vi hittade en båt liknande djurgårdsfärjan som tog oss runt Göteborgs centrum, den var supermysig att åka och tog endast 20 minuter. Till kvällen begav vi oss till en universitetspark nära Johannas lägenhet där vi grillade diverse grönsaker och vegobullar. Ifrån parken kunde vi höra Håkan på Ullevi som spelade den kvällen. Vi gick dit där det var oerhört mycket folk som satt utanför och lyssnade. Vi gjorde detsamma innan det var dags att gå hem och sova.
 
Söndagen började med parkhäng i samma park som kvällen innan. Johanna träffade sin syster som var i Göteborg över helgen i stan medan jag och Adela solade i parken. Efter ett par timmar var det dags att fixa sig för konserten. När vi var klara gick vi och köpte med oss sushi för att sedan ta spårvagnen till Slottsskogen där det var meet up med folk som skulle på Håkan. Johannas vänner dök upp ett tag och med alkohol i kroppen var vi redo för årets höjdpunkt. Det ska nämnas att denna helg var den helg jag var som mest förkyld så mitt huvud var inte lika taggad på högljud musik och fest som resten av kroppen och själen var.
 
Vi kom fram till Ullevi och hittade våra platser. Konserten var underbar. Men jag är så besviken på att jag var så sjuk eftersom jag inte kunde njuta av varenda sekund av Håkan. Istället tappade jag rösten efter halva konserten så jag mimade till resten av låtarna, haha. Trist men är ändå nöjd med upplevelsen. Efter konserten drog vi vidare ut i natten och hamnade på en bar där vi träffade Adelas vänner av en slump. Johanna kände sig trött så hon tog en taxi hem medan jag (utan röst) och Adela fortsatte med festen. Efter ett par timmar stängde baren och vi rörde oss hem till lägenheten med en besvikelse för att festligheterna var slut. Även om min energinivå var på den lägsta nivån så ville jag inte att natten skulle ta slut.
 
När vi är fem minuter ifrån Johannas lägenhet möts vi av ett gäng som bjuder med oss på efterfest vilket vi nappar på då vi precis deppat över att kvällen blev så kort. Det blev hur som helst en bra kväll trots min röst/förkylning och alldeles för lite sömn. Men det är väl så det ska vara efter en Håkan-kväll?
 
På måndagen åkte vi hem efter några slötimmar hos Johanna. En väldigt bra helg var det alltså!

MÅNDAG

| Postat i:
0
Godmorgon!
 
Det är måndag morgon och jag sitter på jobbet sedan ett par timmar tillbaka. Tiden går otroligt långsamt när jag sitter på den här avdelningen på jobbet. Det finns verkligen ingenting att göra och min jobbabstinens bara växer. Jag räknar tiden som är kvar av dagen när jag är här. Så himla trist. Inte nog med det startade denna måndag med att min bror hade ätit upp min förberedda matlåda.
 
Just nu har jag verkligen ingenting att se fram emot heller, inte nog med att jag ej stimuleras på jobbet just nu så åker Regina till Berlin på onsdag och familjen till Grekland på lördag. Så det blir en ensam helg och vecka tyvärr. Dock ska jag se till att bli frisk från min förkylning så att jag kan börja träna igen. Har haft en ganska lång paus från gymmet på grund av förkylning och mycket annat som varit viktigare.
 
Jag vet inte om jag har sagt det tidigare, men jag har börjat ta pianolektioner på tisdagar. Det är kul men utmanande, men som tur är hjälper min bror mig. Denna vecka ska jag lära mig att spela Idas sommarvisa. Det later kanske enkelt, men med tanke på att man ska spela med båda händerna samtidigt som man läser noter. Det är verkligen inte det lättaste. Men jag ska öva ikväll när jag kommer hem så ska jag nog kunna den tills imorgon. Det krävs mycket mer tid än man tanker sig för en enkel barnvisa. Jag har aldrig respekterat musiklärare som skolavslutningar så mycket som nu, haha.
 
Ledsen att jag inte publicerar inlägg med bilder just nu, det är problem med att hämta bilder från Instagram!

HÅKAN HELLSTRÖM

| Postat i:
0
Sitter i detta nu på ett tåg mot Göteborg. Det är den fjärde juni och det är Håkan-helg. Den lycka jag känner just nu är total trots den utmattning jag byggt upp efter denna slitsamma arbetsvecka. En förkylning har smugits sig på mig under veckan och snart bryter den ut helt samtisigt som jag vet att mensen är påväg. Sömnbristen är inget att tala om heller. 

Men nu sitter jag på det där tåget som ska ta mig till kärlek och dans. Jag åker med MTR som under hela resan har peppat för Håkan och at the moment spelar de känn ingen sorg i högalarna. Om tio minuter beräknas vi vara framme. Där möter jag Johanna och Adela och senare ska vi vandra runt i gbg och ha picknick. Imorgon är konserten och jag känner att detta kommer bli underbart.