KÄRLEKEN TILL ALLT SOM GÅR ATT ÄTA

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
5
Yeeeah eftersom jag bara älskar mat och sötsaker så hade jag tänkt att göra ett stort inlägg om just det. Här är några bilder som jag bara älskar!EN VANLIG MEN OVANLIG LÖRDAG

| Postat i: TANKAR
0
So, we have some big plans comming up soon... Min pappa träffade en brud för ungefär ett år sedan och nu är det tänkt att de ska flytta ihop. Så alla vi som är inblandade åker runt på visningar för att hitta the perfect house for six people. Det är ganska svårt att hitta ett hus som är tillräckligt stort för att alla ska få plats, men vi ska inte ge oss. I morgon ska vi iväg igen och spana in ett hus i Länna, det blir antagligen där någonstans vi hamnar. Jag ser fram emot en villa igen, men samtidigt känns det så långt ifrån allt jag har i Trångsund. Jag hoppas verkligen att det blir bra hur som helst.
Nu ska jag läsa min bok och kanske fixa mig lite :]

STEARINLJUS

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Oj oj oj vad jag och Regina har kämpat för att få till en okej design till den här bloggen.. Men nu är vi klara och jag blev helnöjd. Funderar på att ändra headern lite bara men nu fan ska det bloggas.
Ja, som ni alla vet så gav jag upp bloggen för ett tag sedan och ni undrade säkert vad som egentligen hände. Grejen var bara den att jag gav upp. punkt. Men nu känner jag ett sug av att börja igen så jag kommer att ge det ett försök. Jag hoppas verkligen ni fortsätter läsa det jag skriver om!
Just nu sitter jag med alla lampor nedsläckta och med några tända stearinljus framför både TVn och datorn. Ni vet väl att det är earth hour? Jag börjar bli trött men tänker hålla ögonen öppna tills min prins kommer hem. Ha det bäst, häst.

SORRY!

| Postat i:
3
Hej människor som fortfarande läser den här trashbloggen. Jag fick flipp en solig dag och raderade allt. ALLT. Ångrar mig ganska jättemycket nu i efterhand... Men jag ska försöka fixa designen och allt så snart jag kan! Saken är bara den att jag inte har en aning om hur jag ska göra.. Är helt usel på design. Hjälp? Snälla ha tålamod och vänta lite till. Sen tänker jag berätta om ALLT som ni har missat. PUSS PÅ ER SOM ORKAR VÄNTA PÅ EN SEG CHEY!

Så länge får ni en mumsig bild på hemgjorda kanelbullar. Namnamnam ♥