GOING TO THAILAND

| Postat i: ÄVENTYR
4
 
Idag är det den 20 juni och det är dagen jag åker till Thailand med min pojkvän. Vi ska vara där i tre veckor och det kommer bli så fantastiskt. Är väldigt nervös, men vet att allt kommer gå bra. Det är första gången jag åker utomlands med någon utan mina föräldrar, om man bortser från språkresan 2010. Väskan är packad och jag är redo att resa iväg. Det kommer ta väldigt lång tid att flyga, men det kommer vara så värt det. 
Men för er läsare kan jag säga att jag kommer uppdatera om jag har möjlighet till det. Vet att det kommer finnas Wifi lite överallt så ni kan nog räkna med att jag bloggar ibland. 
Min egna dator lämnar jag hemma eftersom den tar plats och är bara extremt jobbig att bära runt på. Märker att den behöver lite semester den med. Den har börjat låta och hålla på så det är nog bäst om den slipper arbeta... 
Hoppas ni får några awesome veckor i solen ni med! 

YESTERDAY

| Postat i: MYSINLÄGG
1
 
Igår var jag iväg med familjen för att ta sista Twinrix-sprutan.. Det slutade med att jag fick en spruta i båda armarna. Jag tog nämligen första Gardasil-sprutan också. Jag kände att det var lika bra att bli imun mot det med. Efter det sjuka besöket på akuten gick vi alla till en thai-restaurang och åt. Den ligger precis vid Hötorget och maten var väldigt god! 

NY DESIGN

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
Ojoj! Jag kanske är väldigt sent ute när jag säger att jag fått den nya designen på Blogg.se? När jag loggade in idag så märkte jag att allt var helt annorlunda och knasigt. Men efter ett tag så fattade jag grejen och är just nu väldigt glad med förändringen. Det som jag tycker mest om är hur man nu hanterar kommentarerna. Förut har det varit lite segt, men nu kan man publicera en kommentar direkt istället för att kryssa i och hålla på. 

Ser nu att man även kan välja att inte tillåta andra att kommentera vissa inlägg, vilket också är ganska bra. Hihi, jag tycker helt klart att den nya uppdateringen är awesome!

UNNA DIG SJÄLV

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
4
När man sprungit som jag gjort tycker jag faktiskt att man förtjänar att unna sig något onyttigt (inte för att jag inte brukar bry mig om vad jag stoppar i mig). Pappa kom hem med en Ben & Jerry Half Baked till mig idag. Jag blev så glad! Nu ska jag äta upp den. Själv. Hihi!

RUNNING MAN

| Postat i: TRÄNING
0
Har precis varit ute på en löprunda med min pappa. Det var skönt att komma ut en sista gång innan jag flyger till andra sidan jordklotet. Nu känner jag mig helt mör i benen.. Har druckit massa vatten och kom precis ur duschen. Sitter just nu i min sköna pyjamas och är nöjd med min insats idag.

MOBILEN I HANDEN IGEN

| Postat i: MYSINLÄGG
2
Wiiihoo! Min mobil är äntligen hemma igen. Ja, den har varit inne på lagning och grejor så har behövt ha min gamla LG.. Men nu äntligen har jag fått tillbaka den. Laddade ner 28st apps så fort jag fick den... Hihi nu är jag glad.

NEW IN - THAILAND

| Postat i: NEW INN
0
Ni vet väl att jag åker till Thailand i tre veckor snart? Jag åker redan nu på onsdag.. Så jag tyckte det var dags att köpa lite nödvändiga saker till resan. Igår åkte jag och pappa iväg för att handla allt det där som jag behöver ha med mig!

NEW IN

| Postat i: NEW INN
0

GÅRDAGEN

| Postat i: MYSINLÄGG
1
Igår var jag iväg med Sandra och Hanna, två härliga tjejer från klassen. Vi åkte till Gallerian i stan och kollade runt i affärer och fikade. Ni ser min muffin med After Eight smak! Hur god som helst men väldigt mäktig. Jag köpte även lite saker.. Ni får se vad det var i nästa inlägg!

SUSHI TIME

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
9

IT HURTS

| Postat i: TANKAR
0
Visste ni att det finns dejtingsidor för gifta människor? Alltså för de som redan har något, men som vill ha någonting mer. Det är sidor för de som alltså vill vara otrogna mot sina partners. Helt sjukt. Jag läste en annons för en sådan sida alldeles nyss, och där stod det att hela 14 miljoner människor världen runt har blivit medlemmar på just den sidan. Och det är bara för en enda sida! Tänk då hur många som faktisk gör sånt här mot sina parters.. Då det finns otrolig många fler dejtingsidor för de som vill vara otrogna!
Jag själv tycker det här är helt absurt. Att man är tillsammans med någon man förväntas älska och bry sig om, och sedan väljer att vara med någon annan under tiden. Jag vet att det finns väldigt många som varit otrogna någon gång och att de i många fall ångrar det. Men vad jag inte visste var att folk faktiskt är ute efter att vara det!! Varför är man då tillsammans med någon från början? Jag tror helt klart att tjejen/killen man är gift/tillsammans med skulle må mycket bättre om man först breakade relationen innan man gav sig in i någon annan.
Hur kommer det sig att allt fler tycker sånt här är okej? Att man det är okej att inte vara trogen mot sin partner.. Jag vet många som varit otrogna, och det är bara i min ålder, i mitt område. Som att det är dumt men ändå helt okej. Jag tror en kille faktiskt ofta blir mer accepterad om han varit otrogen, än om en tjej varit det. Vi lever i det här orättvisa samhället där mannen oftast får status för att ha varit med flera samtidigt, medan kvinnan blir traktad som slampig och lösaktig.
Idag arbetar nästan lika många kvinnor som män och vi alla har egna inkomster och möjligheter. Så varför är det inte så att en kvinna också får status om hon varit med någon annan under en pågående kärleksrelation? Eller varför blir inte båda könen traktade som lösaktiga? Vi är så gott som lika i dagens samhälle, men fördomarna är fortfarande olika.
Hur som helst anser jag inte att det är okej på något sätt att vara otrogen mot någon! Det är ungefär som att bryta ett kontrakt med sin chef på jobbet. Man ska fullfölja det man givit sig in på och inte göra undantag på något sätt. För jag vet att om man inte fullföljer någonting, kommer alltid negativa konsekvenser. Peeps, stay true and faithful.
577933_395836900439450_146958598660616_1310859_148321803_n_large

BE WHO YOU WANNA BE

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Idag är planerna att jag och min pojkvän ska till stranden då det är massa musik och roligheter där nere. Ser dock inte ut att bli så lyckat väder... Det har regnat lite tidigare och det ligger stora svarta moln över mitt hus och i stort sätt hela området. Får se hur det blir! Ska i alla fall cykla ner till affären och köpa goda jordgubbar innan jag cyklar vidare till älsklingen.

I DID IT AGAIN

| Postat i: HÅRSTYLE
2
Men ser man på! Jag färgade håret rosa än en gång. Den här gången började jag med att bleka topparna så att det rosa skulle fästa bättre. Och ser ni, det gör det verkligen! Jag fullkomligt lyser med mitt rosa hår. Älskar det men vill nog att det ska tona ner en grad eller två.

BECCA DESIGN

| Postat i: TIPS
7
Visste ni att just nu kan ni alla få rabatt på den supersöta smyckesidan BeccaDesign?! Allt ni behöver göra är att fylla i rabattkoden. Här ovan ser ni en av mina favoriter för endast 59 kronor. Man kan matcha och mixa med vilka färger man vill. Helt underbart nu till sommarn! Klicka på bilden för att komma direkt till smycket!
Koden: junirea
Rabatt: 15%

KAN NI GISSA VAD JAG SKA GÖRA?

| Postat i: HÅRSTYLE
1

MINA FAVORIT TYPSNITT

| Postat i: TIPS
6

BIRKA

| Postat i: ÄVENTYR
1
Ojojoj... Den här dagen började väldigt tidigt för mig. Var tvungen att stiga upp runt halv åtta för att hinna med allt som skulle göras. Idag var nämligen jag och familjen iväg på en båttur ut till Birka! Det kändes som att jag var med i en inspelning av självaste Hem till Midgård när jag gick runt bland alla utklädda människor. Intressant var det i alla fall!!

SUMMERTIME

| Postat i: MYSINLÄGG
6
Så skolan är äntligen avslutad, i alla fall för den här gången. Ett år på gymnasiet har redan passerat och jag är helt redo för... SOMMARLOV! Haha, förstår inte ens att det är det eftersom jag inte är van med den avslutningen jag hade idag. Rektorn höll ett tråkigt, men flummigt tal om Zlatan och inlärningsmetoder. Är mer van vid sång och roligheter! När har ni sommarlov??

SOMETIMES I GOT A GOOD FEELING

| Postat i: MYSINLÄGG
5
Sitter i min avslutningsklänning och kan inte sluta snurra runt i den. Den är helt magisk!! Kommer ta lite bilder i morgon så ni får se hur jag ser ut i min outfit. Det blir en tidig morgon imorrn då jag måste fixa mig plus gå ut med vovven och ta en tidigare buss.. Haha, herregud! Tänkte visa en bild jag har gjort i Photoshop också. Är helnöjd!

SOME NIGHTS - FUN

| Postat i: MUSIK
1

RENGÖR DIN FOUNDATION-BORSTE

| Postat i: TIPS
2

WONDER NAIL

| Postat i: SKÖNHET
3
Skolavslutnings-fix på gång! Sitter med ett varmt fotbad med massa peeling produkter. Ska måla med ett ljusrosa nagellack på alla tjugo naglar. Hihihi vill bara dra på mig klänningen nu på en gång!! Så himla fiiiiiiin :)

FOLLOW YOUR DREAMS

| Postat i: HÅRSTYLE
8
Sweet. Känns ganska awesome nu. På nationaldagen och allt! Hihi nu är jag en glad chey med rosa hår. Ni borde testa.. Det går ju ur efter några duschar, så om ni inte blir nöjda är det bara att stå i duschen ett dugn! :) Nästa gång ska jag bleka håret innan jag färgar.. Vet att det fäster mycket bättre då. Gaaah, ska gå runt såhär hela sommaren!

DIP DYE

| Postat i: HÅRSTYLE
2
YEEEEEEY! Så lycklig cheeeey!! I fucking did it..

NEW HAIRCOLOR

| Postat i: HÅRSTYLE
1
418356_173062299477620_140111176106066_263622_144754655_n_large
Sitter just nu med rosa färg på mina toppar av håret. Är så förväntansfull och exalterad! Vill bara se hur det blir nu.. Tror ni det blir bra??

SO TRUE

| Postat i: TANKAR
10
Db3214367ea580889e8db666a069cd1a_large

DESPERATE HOUSEWIVES

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
1
Ikväll är ju sista avsnittet av Desperate Housewives, för alltid! Tänk er hur länge vi har fått se allt tjejerna från Wisteria Lane varit med om och upplevt. Lite sorgligt är det trots allt att det är det absolut sista avsnittet nu. Jag själv har inte följt serien från början, vilket kan bero på att jag endast var nio år då. Men nu efter att jag har sett sista avsnittet tänker jag börja om från början och kolla igenom alla avsnitt. Det kommer ta en hel sommar om inte mer!

INSPIRATION

| Postat i: TANKAR
4
3054991211_1_3_nfjouuhx_large
Har precis tränat lite styrka, ni vet inför beach 2012. Ska snart strecha och hoppa in i duschen innan jag ska äta och dra iväg till älsklingen. Medan jag är borta tänkte jag tipsa er om min Tumblr. Kika in och bli sjukt inspirerad! 

www.lifeofnea.tumblr.com www.lifeofnea.tumblr.com www.lifeofnea.tumblr.com

READY FOR SUMMER?

| Postat i: MODE
2
Så.. Skolavslutningen närmar sig och man börjar stressa med vad man ska ha på sig. Själv har jag valt den enkla lösningen! Det blir en billig svart maxiklänning från Gina Tricot tillsammans med ett par kilklackar från Tommy Hilfiger som jag haft sedan ett år tillbaka. Ska även klippa mig hos frisören i morgon och fixa rosa dip dye. Det kommer bli awesome! Vad ska ni ha på er??

RECEPT: CHOKLADBOLLAR

| Postat i: RECEPT
3

ONE YEAR WITH MY LOVE

| Postat i: MYSINLÄGG
5
Äntligen är juni här och idag är det precis ett år sedan jag och min pojkvän belv tillsammans. Helt otroligt hur fort tiden har gått! Ikväll spenderar vi tiden tillsammans i Sickla där vi ska äta gott och bowla :) Hoppas ni har det kul ikväll ni med! ♥