TÅRTBAK

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
7

BAKAT

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
5
 
När jag kom hem bakade jag och pappas flickvän drömtårta och rosa maränger! Vi fick inspiration från Hela Sverige Bakar igår och det blev jättefint och gott! Ikväll blir det fika framför någon bra film. Namnamnam ♥ 

HÖG PÅ LIVET

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
Wohoo! Lyssnar på sjukt bra låtar på youtube, bland annat Gangnamn Style och This Is Love! Är verkligen pepp på livet idag. Vet inte varför! Underbart är det i alla fall och snart ska jag titta på Hela Sverige Bakar kl 21. Titta ni också!!
 

IT'S RAINING

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Har precis duschat efter en äcklig och regnig dag i skolan. Ska strax äta hamburgare och sen åka hem till pojkvännen. Mysdräkten är på och har nymålade naglar. HÄRLIGT! Hoppas ni har en bra dag trotts det tråkiga vädret!
 

DAGENS OUTFIT

| Postat i: MODE
0

FRÅGESTUND

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
1

Om du skulle beskriva dig själv med 3 ord, vilka skulle det vara? 
Självständig, påhittig och positiv!

Hur lång du är? 
Belive it or not, 174 cm.

Vilken är din favoritmat? 
Pannkakor! Alltid varit, kommer alltid att vara.

Om du vann en milijon, vad skulle du göra för pengarna?
Först skulle jag vara en god själ och skänka en del till välgörenhet. Men sen skulle jag naturligtvis shoppa en hel del och åka jorden runt! 

Hur kom det sig att du började blogga?
 
Jag älskar allt med det! Att skriva en öppen bok om sig själv är underbart. Målet är väl att inspirera andra!

Vilka bloggar läser du?
Oj! Jag läser många... Men mest läser jag Caty och Keelas bloggar!

Vad är ditt drömyrke? 
Mitt drömyrke är att jobba med människor. Funderat på psykolog ett bra tag! Men älskar också sånt som har med styling och mode att göra!

Vilket är ditt bästa sommar-minne? 
Mitt bästa sommarminne är med min pojkvän i Thailand. Allt var helt underbart. Bäst var väl när vi gjorde konster i poolen! 

 

Har du någon dold talang? 
Jag sjunger väldigt bra. Alla andra har bara inte fattat det än ;)

Vad är din högsta önskan?
Min högsta önskan är att få bo i Trazan och Banarnes koja för en dag.

Vad har du för kamera?
Köpte faktiskt en riktig systemkamera idag! Från och med nu är bilderna tagna med CANON 1100D.

Vilket är ditt favoritplagg? 
Mitt favoritplagg just nu är nog den gråa hoodtröjan med lejonet. Känns helt rätt varje gång jag har på mig den!

Älskar skorna, vart har du köpt dom?
Oj, vad det var många som undrade det! Faktum är att alla de tre paren är köpta på Skopunkten!! 

 

Hur brukar du hitta inspiration till dina kläder?
Det största inspirationskällan är min egen Tumblr. Där lägger jag upp massor med fina bilder som jag hittar överallt på nätet. Blir alltid lika pepp när jag kikar in där. 

Så den hoodtröjan du ha från carlings (grå med lejon på) hur matchar du den bäst?
Den matchar jag bäst tillsammans med svart. Svarta jeans, svarta skor och svarta smycken! Svart är min favorit just nu.

 

Korta snabba:
Vatten eller mjölk
Chips eller godis
Rött eller blått? 
Kyckling eller kött? 
Åka tåg eller bil?


NEW HAIR COLOR

| Postat i: HÅRSTYLE
2
Yees! Äntligen har jag gjort någonting av mitt hår! Har både klippt bort allt torra och slitna håret, och färgat det kastanjebrunt. Älskar det verkligen!! Happy girl!

SATURDAY

| Postat i: HÅRSTYLE
1
Woop woop! Har varit hos frisören idag. Gissa vad jag har gjort?? Bilder kommer upp imorgon. Är hos älsklingen at the moment så det är dålig uppdatering som ni kanske märker. Lovar att det blir bättre imorrn. Ha en awesome lördagskväll sweeties! PUSS
 

JAG IDAG

| Postat i: MYSINLÄGG
1
Heej alla fina vänner! Det är bio med älsklingen på agendan ikväll så jag är bara snabbt hemma för att fixa mig och snart är jag påväg till stan igen. Sitter och äter rostade mackor med marmelad, dricker yoghurt och mumsar i mig en avokado. Ni har väl inte missat frågestunden?? Fråga allt ni vill så svarar jag senare i veckan. PUSS
 

THIS IS LOVE

| Postat i: MUSIK
0
 
 

FRÅGESTUND DAMER OCH HERRAR

| Postat i: MYSINLÄGG
5
 

MY ROOM

| Postat i: BILDER
2

APP - TIPS

| Postat i: TIPS
0

HARD WORK

| Postat i: TRÄNING
2
Heej snyggisar! Idag har jag varit en bra människa och gått till tandläkaren för att laga hål i tanden... Efter det åkte jag direkt till simhallen med fetaste bedövningen i halva överkäken för att simma runt i många cirklar. Har en så brutal träningsverk efter det hårda träningspasset jag hade igår och nu efter simningen... Härligt att jag ska ha idrott imorrn igen då! Haha, önska mig lycka till. PUSS
 

WANT IT ALL

| Postat i: MODE
11
Tumblr_m4o3n4k4c01qj4xvoo1_500_large
Källa

HELLO SWEETIES!

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
4
Ojsan! Fick just reda på att jag blivit Helgens AwesomeKEELAS blogg!! Därför har jag fått många kommentarer och nya läsare som jag tänker välkomna! Här är en blogg som drivs av en smått tokig tjej på 17 sommrar. Jag älskar att resa runt i världen och komma bort från det lilla landet lagom. Fast helst bor jag nog här i Sverige... Bloggen handlar om mig och mina tankar och passioner samtidigt som gärna lägger upp härliga bilder! NU ÄR JAG MASSA PEPP PÅ ATT BLOGGA!
 

KVÄLLENS OUTFIT

| Postat i: MODE
14




SATURDAY

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Idag är det lördag och jag känner mig som en trött isbjörn i mina mjuka och fluffiga kläder. Planerna för idag är att jag ska plugga lite och senare ikväll ska jag iväg på släktmiddag för min farmor som precis fyllt 75 år. Vi ska även ta ett släktfoto som i present till henne så jag har valt ut en speciell outfit som ni lite senare kommer få se... Har även planer för att fotografera mitt nya rum här hos pappa så ni får se hur jag har det! Förhoppningsvis kommer det upp nu i helgen. PUSS
 



DAGENS OUTFIT

| Postat i: MODE
1




DAGENS OUTFIT

| Postat i: MODE
3
Tights - H&M . Shorts - BIKBOK . Linne - GinaTricot . Hoodie - Carlings

MATT NAGELLACK

| Postat i: NEW INN
0
Har köpt ett nytt topcoat nagellack! Och det är inte som vilket annat topcoat.. Det gör nämligen så att naglarna blir matta! Det är awesome och kommer bli skitsnyggt på svart nackellack!

NYA SKOR

| Postat i: NEW INN
7
Wiiie! Äntligen har jag hittat skor som jag gillar! Köpte tre par på en gång. Så lycklig!!! 

TODAY

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Idag var jag ledig från skolan! Alla mina lärare skulle iväg på något så alla lektioner var inställda. Så idag har jag städat hela övervåningen hos pappa, pluggat och packat en stor fet väska, för imorrn ska jag iväg och campa en natt med min klass! Underbart att slippa några dagar i skolan. Snart ska jag till mamma och mysa! 
 

RABATTKOD!

| Postat i: TIPS
0

BE YOURSELF?

| Postat i: TANKAR
0
Så, här är ytterligare en tanke. Att vara nöjd med sig själv. När är man det? Och när ska man vara det? Många människor menar på att man ska vara nöjd med sig själv och inte vara självkritisk och ha massor med komplex. Att man inte ska tänka på det man egentligen vill ha, utan tänka på vad man faktiskt redan har. Okej, visst, det är en bra tanke, men fungerar den?
 
Tänk er själva. Du har många komplex över dig själv som person och vill förändra många saker. Men vad är det för saker? Är det på utsidan eller insidan? Att man ska vara nöjd med sig själv när det gäller utsidan så kanske jag kan hålla med. Att man inte ska gå runt och ha dåligt självförtroende bara för att man vill se ut på ett annat sett. Varför lägga energi på det när det finns så mycket annat att tänka på?
 
Men när det gäller insidan så tycker jag absolut inte att alla ska vara helt nöjda med sig själva. Jag menar att om du själv känner att du kanske är för oseriös, oansvarig eller arg för ofta så borde du nog inte vara nöjd med det beteendet. Det du istället borde försöka göra är att tänka på hur du vill att du själv ska vara. Vill du vara mer avslappnad och inte oroa dig i onödan? Gör det då. Va den du vill vara! 
 
Självkart är det så att vi också har känslor som ibland kan gå emot sättet vi är på. Men värdesätt dig själv, är det bättre för mig att vara mer avslappnad i sättet än att vara orolig konstant? Om svaret är JA är det god tid för dig att ändra på dig. Va den du vill vara helt enkelt. Det kommer ta lite tid att förändra din tankebana, men efter ett tag kommer du förhoppningsvis känna dig friare och må bättre. 
 
Va bara dig själv om du verkligen tycker om det, annars är det dags att ändra på sig till hur du tycker att du själv ska vara. Förändra dig genom att värdera dig själv. Du kommer må mycket bättre av det. 

BESLUTSÅNGEST

| Postat i: TANKAR
4
ÅH vad jag har beslutsångest! Jag har ju, som ni vet, jobbat i sommar och fått ihop lite cash.. Men problemet är att jag inte vet vad jag ska göra med dem! Antingen köpa en systemkamera som jag suktat efter i några månader ELLER spara pengarna till Paris som jag ska till nu i höst. Vad tycker ni?? Hjälp mig att bestämma..
 

STUDY

| Postat i: BILDER
3
Weeeho! 
 
Sitter med läxor utöst över hela skrivbordet och försöker få allt gjort. Det är som tur inte stora uppgifter, så det går ganska fort! en läxa kvar idag och sen ska jag hitta på något skoj! Vad gör ni en måndag som denna??