EFFEKTIVITET

| Postat i: TILL SALU
0
 
 
Det har varit en effektiv dag, denna regniga lördag. Det började med att mamma sålde en bäddsäng till en kvinna som hon fått kontakt med via Blocket. När den blev såld fick vi ett ryck att göra oss av med alla andra onödiga saker vi har här hemma som faktiskt har ett värde. Så vi rensade ut i princip hela lägenheten och källaren för att få ihop saker att sälja, något som skulle gjorts för evigheter sen. Nu är vi helt klara med rensningen och jag håller på att lägga upp de sista sakerna på Blocket. SÅ SKÖNT!!! 

THIS IS ME

| Postat i: UPDATE
0
 
Well hello bitches. Tänkte berätta lite om hur mitt liv ser ut just nu och vad mina planer är. Som ni kanske kommer ihåg så har jag gått en lååång kurs i Familjepsykologi som om en vecka är helt ute ur mitt liv (om jag klarar sista tentan och inte behöver göra omprov). I sommar kommer jag vara LEDIG. Inget jobb, inget plugg, inga krav. Har ju självklart sökt massa jobb med inget har blivit aktuellt så jag är fri som en fågel i sommar. Jag tänker åka till sommarstället i Skåne i ett par veckor med mamma i juli, och i slutet av augusti flyttar jag dit helt själv och planerar att bo där hela hösten/vintern (obestämd tid). Planen är att jag ska plugga eller jobba. Har sökt kurser på högskolan där men vill helst jobba så hoppas på att det blir planen istället. 
 
Körkortet planeras att bli klart i sommar, innan jag flyttar. Då det är ett litet samhälle är det lättare att ha bil än att förlita sig på kollektivtrafiken som otroligt nog är sämre än SL i Stockholm. En tripp till Göteborg och Ullared med Regina är också på agendan, det kommer bli så mysigt. 1 juli fyller jag 20 år så fest och utflykter till Systemet är något som är inplanerat i sommar. PUSS
 
 

IM BACK

| Postat i: UPDATE
0
 
Vad är detta nu då tänker ni? Ett nytt inlägg? Kan det vara sant? Jodå! Det är på riktigt, jag lovar. Vet att det är några som dagligen besökt bloggen i hopp om att detta ska ske, och ni vet hur man säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Hehehe. Men helt ärligt så är ni galna som besöker min blogg trots inläggstorka på flera flera månader. Men nu tänkte jag dra igång igen! Galet, jag vet. Förstår om ni är asförbannade. Hade jag också varit... Förstår även om ni har sjuka trust issues. Men nu ska jag verkligen försöka att vinna tillbaka er tillit. På riktigt. Hasta la vista baby!