FREDAG 22/7-16

| Postat i:
0
 
Äntligen fredag!
Jag överlevde denna helvetesvecka som faktiskt inte blev ett helvete trots allt. En ganska bra vecka ändå. AW i onsdag gjorde susen och fint väder hela veckan. Dock är jag inte besviken på att arbetsveckan är slut, jag har ju semester nu!
 
semester börjar med fest i Eskilstuna hos Leo imorgon, sedag har jag lite ströplaner resten av veckan och några inplanerade kompisdejter. Har hört att solen tanker titta fram också så att ligga vid stranden är inte helt omöjligt... Hoppas ni får en grym helg!

ONSDAG 20/7-16

| Postat i:
0
 
Onsdag och inte lika illa som jag tänkt mig. Jag vaknade pigg och utvilad, möttes av strålande sol påväg till tunnelbanan och började jobbdagen med en viktig presskonferens. Ni vet de där dagarna man tycker att det ändå är ganska kul att jobba och man inte ens känner av att man är hungrig? Idag var en sån dag. Det bästa är att dagen inte slutar där. Ska på AW vid en strand i stan efter jobbet. Grym dag helt enkelt. Hoppas att er dag är lika bra som min!
 

TISDAG 19/7-16

| Postat i:
0
 
Det är tisdag och endast tre dagar kvar tills jag får en veckas semester. Den här veckan är väldigt seg både på jobbet och i vardagen. Finns inget spännande att se fram emot på dagarna så jag försöker genomlida dagarna tills det blir helg.
 
Semestern börjar med en helg i Eskilstuna hos Leo med vänner, det ska bli kul att träffa alla igen. Det var ett år sedan han hade fest så det blir en liten reunion i år. På måndagen har jag ett tidigt träningspass inbokat på mitt nya gym. Sedan har jag planerat att vädret ska vara tiptop så att jag kan sola och äta jordgubbar hela dagarna. Det ser jag fram emot! Ska passa på att träffa lite vänner den veckan också. Det var alldeles för längesen jag träffade dem... 
 
När semestern är slut jobbar jag fyra veckor till innan det är dags för ytterligare en veckas semester. Är så nöjd med att jag inte bara tog en vecka totalt i sommar, även om jag inte har jobbat ihop mina semesterdagar.
 

ONSDAG 13/7-16

| Postat i:
0
 
Godmorgon! Medan jag försöker starta igång denna onsdag tänkte jag skriva lite om flytten. Jag har berättat tidigare att jag och Regina hittat en lägenhet i Hässelby Strand via hennes kollega. Den 3 juli flyttade vi in. Det är galet. tiden har runnit iväg och helt plötsligt kom dagen då det var dags att handla all mat, handla alla köks- och städsaker och packa ihop sitt lilla flickrum. Allt gick väldigt smidigt och vi hade en varsin förälder som hjälpte till plus min bror och Reginas pojkvän. Vi blev klara i god tid och vi kunde börja packa upp redan samma dag.
Efter en vecka blev vi klara med att packa upp allt och få det på sin plats.
 
Det känns väldigt naturligt att vi bor där vi bor. Det känns inte som att det är en så stor omställning, men jag börjar inse mer och mer att jag har ganska lätt för att ställa om. Jag menar, jag har flyttat mellan mina skilda föräldrar sedan jag var tio och har bott i Skåne ett halvår. Det är inte ens ett halvår sedan jag flyttade hem från Skåne så jag tror att det var anledningen till att jag inte känner så stor omställning nu när jag har flyttat hemifrån igen.
 
Det jag var mest nervös för inför flytten var att bo med Regina. För oavsett hur nära vi är varandra vet jag att det är en helt annan grej att bo ihop. Man ska stå ut med varandras brister på en helt annan nivå när man lever så tätt inpå. Men faktum är att det har gått helt problemfritt än så länge *peppar peppar*. Även om vi jobbar på samma jobb, är bästa vänner och bor ihop så kan vi ändå komma på oss med att prata i telefon med varandra i en timme när vi inte setts på en stund. Anyways så är jag så lycklig just nu.