GLAD PÅSK

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
1
Ikväll har jag och familjen målat fina påskägg och ätit god mat. Min äppelpaj är inne i ugnen och gottar sig medans jag sitter här på mitt rum och bloggar. Senare ska vi se Sex And The City The Movie 2 som går på tv. ÄLSKAR SATC! Har fått tre olika påskägg, så ni vet nog vad jag ska mumsa på till filmen. PUSS OCH GLAD PÅSK!

PÅSKÄGG

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
0
Träffade pappa igår på NK. Vi fikade och åt sedan på Pizza Hut. När vi skulle hem fick jag ett påskägg. Mums. Fick en trisslott också, vann 30 kr.YEY. Tack pappa! 

DAGENS OUTFIT

| Postat i: KLÄDER
1
JEANS/DR. DEMIN  LINNE/THAILAND  TUNIKA/GINATRICOT  HALSBAND/GINATRICOT

SWEET

| Postat i: MYSINLÄGG
1
Minsta lilla tecken på att det snart är vår ger mig ett supersug att dejta mina stiletto-converse som älsklingen tog med sig hem från Hongkong till mig. hihihihihih. Älskar dem så himla mycket! Men medans de väntar på att få komma ut i vårväder så använder jag dem inomhus. Awesome. 

SWEDISH HOUSEWIFE

| Postat i: UPDATE
1
Det har varit en skön dag idag! Hade tre lektioner var av en då jag hade prov. Provet var lätt så det var härligt! Sen fick vi en bok som vi ska läsa också. Har redan börjat på den, hehehehe. Jag slutade alltså väldigt tidigt, så jag åkte hem och lekte med vovven. Fick inspo av nyhetsmorgon imorse så hunden fick apportera tills han inte orkade mer och bara ville gå in. Sen gjorde jag mig ett mellanmål med varm choklad med grädde, en keso-macka och en doughnut. MUMS. 
 
Nu ska jag plugga på det lilla jag har att göra innan lovet. Sen ska jag fixa naglarna och läsa i boken. Haha, jag vet, jag är knäpp. But that's just the way I am. PUSS

KÄRLEK ÄR SOM NIKOTIN

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Såhär ser jag ut idag. Bilden är tagen i min gula skola om ni undrar varför allt är gult. Hehe. Just nu håller jag på att måla genomskinligt lack på naglarna. Det var längesen! Skönt med lite naturellt ibland. Om fem minuter ska jag ner till TVn och se kändishoppet sen måste jag nog ut med vovven. Usch, i snökaos och allt! Tur att huset är uppvarmt av den öppna spisen ikväll. Hur är det med er ikväll? 

FEELING GOOD

| Postat i: MYSINLÄGG
3
 
Det är söndag och jag är ledig en dag till, hihi. Är just nu hos pojkvännen som är sjuk så ska ta hand om honom lite. I fredags var jag hos hans klasskompis med andra människor från samma klass. Vi bakade chokladbollar och kladdkaka men efter att vi ätit pizza och köpt massor med godis så orkade vi inte äta kladdkakan. Vi spelade pingis och sjöng singstar, haha, det var sjukt kul! 
 
Igårkväll åkte jag och tjejerna till Friday's för att fira Lisa som jag ska till Göteborg med. Hon fyllde 18 för några veckor sedan så hon fixade en tjejmiddag. Det var kul att träffa alla igen och bra umgås!
 
Idag har jag bara skrivit klart min engelskauppgift och promenerat med Buxter, och nu är jag här. Jag undrar vad vi ska göra ikväll... Vad har ni gjort i helgen?

NYA NAGLAR

| Postat i: NAGNAR
5
Gjorde om mina naglar nyss, röda med guldigt glitter. Perfekt för en helg full med socialt umgänge. Nu ska jag ut med vovven. Puss och godnatt ♥

DANCE LIKE NOBODY'S WATCHING

| Postat i: TRÄNING
1
Ikväll är det dans! Wooop. Hade ju migrän förra veckan så kunde inte gå... Hade migrän igår också ioförsig men nu är det över och jag ska skaka rumpa hela kvällen. Vi ska ha någon liten uppvisning på Kulturamas öppna hus söndagen den 26 mars. Kom och titta om ni inte har något för er! Dansade med några tjejer från klassen på idrotten idag. Haha, fan vad flum men fan vad kul det var. Sedan visade vi det för läraren för att smöra till oss höga betyg. Bra gjort tycker jag, hehe. Älskar att dansa. 

IDAG ÄR JAG GLAD

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Beautiful day. Ja, idag är jag glad. Glad för att solen skiner. Glad för att jag kan ha Converse. Glad för att jag känner mig lugn och avslappnad. Glad för att jag insett att chaipulver inte är så tokigt ändå. Glad för att alla finns. Ja, idag är jag glad. På torsdag är jag ledig från skolan (nästan). Underbara dag. 

BLOPPIS/INSTAGRAMSALE

| Postat i: UPDATE
1

NEW IN

| Postat i: NEW IN
4

NYA NAGLAR

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Heej människor. Är med älsklingen och vi har just varit och shoppat kläder till honom (som jag tänker låna av honom). Jag fick också lite saker, hihi så glad! Visar er i nästa inlägg en av sakerna jag köpte. Resten är hemligt... Har suttit och målat naglarna nu medans vi lyssnar på kvällens melo-bidrag. Favoriten är fortfarande En Riktig Jävla Schlager! Vilka röstar ni på ikväll?

SUMMERPLANS

| Postat i: ÄVENTYR
2
 
Måste tagga om fem minuter! Ska till mina underbara tjejer och planera resan i sommar. Mer om det kommer lite senare när vi har bokat och grejer. Just nu är det bara planer och idéer som ska smidas. Bloggar mer senare! PUSS

NEW IN - TRÄNINGSVÄSKA

| Postat i: TRÄNING
0
 
 
 
 

RECEPT: ÄPPELPAJ

| Postat i: RECEPT
0
 
Ingredienser:
 
3 dl vetemjöl
3 msk strösocker
100 g smör
 
Fyllning:
 
4 st äpplen
1/2 dl strösocker
1 tsk kanel
 
Gör såhär:
 
Blanda mjöl och socker. Tärna smöret och blanda i det tillsammans med mjölet och sockret. Skala, kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor och blanda det tillsammans med sockret och kanelen i en ungssäker form. Fördela smuldegen över fyllningen. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min. Busenkelt.

SWEET LIFE

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Ni kan nog inte förstå hur trött jag är efter första skoldagen efter lovet... Eller jo, ni vet precis hur det är. Jag gick och la mig halv tio igår. HALV TIO. Då läste jag fram till kvart i elva men somnade inte på ett bra tag. Jag har legat och vridit på mig och oroat mig för allt, precis allt. Även saker som jag inte har med att göra... Nu har jag ont i ryggen för att jag troligen har spänt mig under natten och känner mig orolig hela tiden. Försökte tänka på fina och lyckliga saker när jag skulle sova som till exempel min favoritbok när jag var liten, eller fina minnen från min barndom. Men det slutade bara med att jag kände hur värdelöst mitt liv har blivit utan allt det där fina. Även om jag innerst inne vet att allt är awesome. Jaja, jag överlever. PUSS

BEAUTIFUL DAY

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Är i full gång med legenhets-städandet! Är snart klar, men det krävs så mycket arbete... Men det är värt pengarna! Har ni märkt av snö-kaoset utomhus? Vill nog inte ta ett steg ut idag. När jag är klar med städningen tänkte jag ta en lång och varm dusch. Det är dags för ett Linnéa-SPA igen känner jag. Så jag kör på hela rubbet. Rakade ben, bodybutter, målade naglar, noppade ögonbryn, ansikts-peeling och en kopp te med mörk choklad. Det är jag värd. PUSS

LITE AV ALLT

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Nu är jag hemma efter en mysig stund i staden med en av mina härliga vänner. Vi tog en fika på Urban Coffee på Drottninggatan och fick sedan vidare till Yoghurtshoppen i Gallerian och åt en varsin yoghurtglass som hon bjöd på. Namnamnam. Min käre har fixat säsong 4 av Desperate Housewives till mig, är såå lycklig. Imorgon har jag planerat en städdag. Mamma har lovat mig pengar för att städa hela lägenheten! Är verkligen i ett stort behov av pengar just nu... Vi hörs imorgon, PUSS