SOMMARFEELING

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0


Idag var det lite sämre väder så vi åkte till Åhus, ni vet där alla hanbollsspelare spenderar några dagar varje sommar för att spela Åhuscuppen. Vi åkte till den världskända glassbåten och åt glass. Jag tog en bägare med en kula choklad och en kula kladdkaka, båda smakerna smakade choklad hehe. Det bästa med glassen här i Skåne är att en kula är som tre i Stockholm och att priset är bättre än Stockholms. 

Jag har nog ätit två Ben and Jerry's på fem dagar och det kommer bara bli mer för glassen här är såå god. Imorgon ska vi bara ta det lugnt på stranden och få en skön bränna. Ska fortsätta läsa min bok också, längesen jag läste en riktig bok som jag själv har valt. Senast var väl Isslottet i Svenska 3, inte en höjdare. 

Nu har jag precis kollat på Sommar med Ernst på fyran, det är sommar för mig. Att sitta i soffan på landstället och se på Ernst sköna knep till ett somrigt hus. Blir sjukt inspirerad! Har själv några projekt jag ska fixa med under tiden jag är här. Ni får se bilder och sånt när jag är klar. Hihi. 

RIVER EN VACKER DRÖM

| Postat i: MYSINLÄGG
0

Jag försökte skriva ett inlägg på tåget till Skåne, men råkade radera inlägget tre gånger om så jag gav upp. Jag hoppas det fungerar nu. 

Jag har det bra här i det södra klimatet. Runt 30 grader varmt varje dag och min rygg är öm och röd, för jag lär mig aldrig att smörja in mig med solkräm eller ta det lugnt i solen. Nej, jag kör stenhårt och ångrar mig efteråt. 

Idag var vi i Sandviken, en stor långgrund strand med kritvit sand. Det var himla skönt att bada i havets klarblåa vatten som inte var kallare än en uppvärmd pool. Brände som sagt ryggen ordentligt men jag läste en spännande bok så jag märkte inget innan det var försent. Vi åt glass i kiosken Kamilla jobbar på, världens bästa jobb. Seriöst. Satt ju bara snygga guys utanför och åt pizza. Mums. Killarna alltså. 

Nu sitter jag i soffan och lyssnar på Håkan när familjen kollar på Beck. Ska starta ett avsnitt av Glee som jag börjat kolla på snart. LÖVE IT. 


NU DRAR JAG TILL SKÅNE

| Postat i: ÄVENTYR
0
En bild med Leos katt när jag var kattvakt. Söt.

Hej hallå! Nej, jag har inte bloggat på evigheters evigheter och det beror endast på en sak, jag har inte haft lust. Jag har gjort sjukt mycket roliga saker som tagit all min energi för bloggen och så är det med det. 

Tänkte uppdatera lite ikväll för det är nämligen så att jag åker till mitt landställe imorgon. Så i två veckor kommer jag spendera min tid i landets sydligaste del med minigolf, sol, bad, förhoppningsvis träning, bio, glass, shopping och pyssel. 

Jag har kanske möjlighet att blogga lite under tiden jag är där, men med risk för att det inte finns internet kan det bli så att jag inte gör det. Ska försöka! Man har ju en morfar där nere som uppdaterar sig med de senaste datorerna och mibilerna oftare än man själv gör så det går säkert att lösa. 

Hoppas i alla fall att ni har en skön sommar, för det har verkligen jag!


SATELLIT HÖGT I DET BLÅ

| Postat i: NEW IN
0
 
Jag hade en liten photosession idag i mitt rum. Passade på när jag är hos pappa där jag har stativet och när solens strålar lös upp lite. Jag fick idag hem ett litet paket på posten, det var toppen jag har på mig på bilderna. Himla bra fynd på Tradera, min nya drog. Får hem nya paket varje dag nu och har hittills fått ungefär hälften av det jag köpt, det är så kul att få paket! Som julafton mitt i sommaren. Älskar mina nya brillor! SÅ SNYGGA. DÖR. 
 
Det här är min outfit för söndag då jag ska ha släktkalas. Sådetså. 
 
 

LOVE AND HOPE

| Postat i: BILDER
0
 
 
 

CHEAP MONDAY

| Postat i: NEW IN
0
 
Den här bilden är från igår när jag var i Farsta med Regina en sista gång innan hon åkte till Tyskland i en månad. Jag skulle byta en sak jag köpt tidigare på H&M mot den svarta strandtröjan som ni ser på bilden. Jag skulle få lägga till hundra kronor på köpet, men det blev något fel och jag gick därifrån med en femtiolapp i handen. Tjänade alltså 150kr på det köpet. Sedan gick vi till BIKBOK där jag hittade ett par shorts för 75kr på rean. Så de två plaggen gick på 25kr ur min ficka. Det är sweet. 
 
Solglasögonen hade jag budat på på Tradera och är fett nöjd över dem. Rayban-modell med blått glas. Snyggt. Fick hem ett par skor idag också som jag hade vunnit på Tradera (min nya drog), men de var för små... Så jag ska sälja vidare dem. Äntligen har SOLO trillat ner i brevlådan också. Kan sommaren bli bättre? Ja, kanske om det slutar regna. 
 

SOMMARREGN

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Det regnar och jag sitter i mjukisbyxor med en ansiktsmask fastklibbad i ansiktet. När det är dåligt väder är det spa-dag för mig. Jag kom nyss hem från att ha varit med Lisa L, vi var på Sjöängen först men sen åkte vi hem till min mamma eftersom det typ började regna. Hon tvingade mig att se två avsnitt av Game of Thrones bara för att jag skulle se hur det var, ge det en ärlig chans. Visst det var bra, men hade nog inte tyckt om det lika mycket om det inte var så att Lisa höll på med mitt hår under tiden. 
 
Lite senare ska jag övningsköra med pappa en stund, det var väldigt längesen jag körde med manuell växel så vi får se om jag klarar det. Även om det är segt att det regnar på sommaren så är det något av det bästa jag vet. När man är bekymmerslös och sitter inlindad i en filt och hör regnet ösa ner på fönsterrutan medan man läser en bok eller tittar på en bra serie. Så härligt!! Doften är också ljuvlig, doften av sommarregn. 
 

LIVE LOVE LAUGH

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Nu är jag hemma från Lisa och har precis varit ute med hunden en sväng och betalat räkningar. KUL. Haha, nu ska jag äta lite innan jag åker till stan och möter mamma. Vi ska äta middag på någon mysig uteservering ikväll, det ska bli mysigt. Det känns som att sommaren har börjat äntligen! 
 

AWESOME

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Bilden är på mig och kusin-Lisa i Torquay, England på språkresa 2010
 
Hallå hallå! Jag sitter just nu hemma hos kusin-Lisa med en mysig ansiktsmask i ansiktet och lyssnar på härlig sommarmusik. Snart ska vi göra en grekisk sallad med tropisk juice och titta på Allsång på Skansen och efter det blir det jordgubbsefterrätt och en mysig tjejfilm. Så härligt väder och jag hoppas på en kvällspromenad senare!
 
tidigare idag har jag varit på Karolinska Institutet och gjort ett kroppsuppfattningstest, fick en biobiljett så det var värt. Killen som höll i det var så söt och snäll att jag typ vill börja plugga där för att han var så fin. Hehehe. Efter det åkte jag till gymmet och sprang så mycket att jag svettades som en gris, tog en dusch och åkte hem till hunden som fick dö med mig i värmen på en promenad. Det är det jag har haft för mig idag. Kände mig extra snygg när jag satt på mig högklackar och klänning innan jag åkte hit. Ibland behöver man sånt för att känna sig awesome.
 
Hoppas ni har en awesome kväll!!

NÅT FÖR DE SOM VÄNTAR

| Postat i: UPDATE
0

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade om mitt händelselösa liv. Med risk att göra er deppiga och uttråkade ska jag nu berätta lite om vad jag gör om dagarna. 

Jag deppar. Eller jag gör ingenting. Antingen jobbar jag eller så spenderar jag dagarna i soffan framför någon repris på MTV... Men det känns som att jag väntar på något. Men kan inte riktigt förstå vad det är. Antagligen på att denna arbetsvecka ska ta slut så att jag får vara borta från jobbet i en månad. Ska bli sååå skönt!!! 

Då kan jag äntligen lägga mig i gräset med mina tidningar och bara släppa in sommaren i mig. Längtar. Jag längtar också tills jag och familjen åker till vårt landställe i Skåne om tre veckor. I vanliga fall deppar jag över att åka dit eftersom det oftast är en semester på tre långa veckor, och när det endast regnar så går dagarna långsammare än någonsin... Men denna gång är det i drygt en vecka och jag och mamma ska vara i Köpenhamn ett dygn också, så jag kommer ha fullt upp. Snart kan jag njuta av sommaren ordentligt!




MY BIRTHDAY

| Postat i: LINNEA
0
 
Det här var min 19-årsdag. Den började med att jag tittade på en timmes långt klipp från när Håkan spelade på Skansen förra sommaren. Så fina minnen! Sedan åkte jag till gymmet och började mitt liv som 19-åring på ett hälsosamt sätt. Sedan åkte jag hem och fixade mig innan jag åkte till stan för att möta upp familjen på Friday's. Vi åt en fet middag och jag fick fina presenter! Efter det åkte vi snabbt till ett café och tog en kopp varm choklad. 
 
Jag fick skjuts till skanstull och mötte upp fina vänner och beställde en drink på Dovas. Fler av mina vänner kom efter ett tag och sen gick vi till ett biljardställe runt hörnet. Det var himla kul trots att jag var sämst. Skröt om att jag var bäst på det när vi gick på fritids men tydligen så har den talangen försvunnit helt. Men turen var på vår sida och det slutade med att vi vann! 
 
Min födelsedag var annorlunda men härlig den här gången. Jag hade superkul med alla som kom och biljarden var kvällen höjdpunkt! Tack alla ni som var med och firade mig ♥

OUTFIT #3 BIRTHDAY

| Postat i: MODE
0
 // T-SHIRT - H&M // BYXOR - SECOND HAND // SKOR - SCORETT //