ÄTA SOVA DÖ

| Postat i: MYSINLÄGG
2
 
Vi har nästan ingen mat hemma men jag hittade några frysta mackor, och så kan jag ju ta lite te. Så det ska jag göra. Är verkligen superhungrig! Måste plugga också. Idag blir det engelska för hela slanten. I helgen kör vi matte och kommunikation. Inte så himla roligt, men det måste bli klart. Vad gör ni en torsdagseftermiddag? 

MONDAY

| Postat i: MYSINLÄGG
1
 
Måndag! Alltid lika härligt, eller vad säger ni?! Finns nog en hel del blandade känslor för måndagar. Vissa hatar den för att det betyder skola/jobb i fem dagar framåt, medan andra tycker det är härligt med en skön ny start, med en ny vecka. Den här måndagen tycker jag att det är helt okej. Jag är glad och slutade tidigt i skolan, men samtidigt har jag mycket plugg framför mig, vilket inte är så skoj. Jag hade en tuff idrottslektion imorse så jag förväntar mig träningsvärk under några dagar också. HÄRLIGT!

AT THE MOVIE

| Postat i: HÅRSTYLE
0
Sitter på bion just nu och har det mysigt med pojkvännen. Såhär ser jag i alla fall ut ikväll! Lockade håret för ovanlighetens skull. Ville se om det passade till luggen, och ja, det tycker jag! Jag älskar verkligen att sminka mig, fixa håret och ha fina kläder på. Det är så kul att göra sig själv vacker. Hur spenderar ni er söndagskväll?

SUNDAY

| Postat i: MYSINLÄGG
1
 
Wooop! Känner mig sjukt taggad på livet idag. Har kommit igång med min engelska-essä som ska vara klar nästa vecka och det går hur bra som helst. Visst, det finns tusen andra saker att göra, men en sak i taget. Älsklingen kommer om ett tag och ikväll ska vi se EGO på bio. Mysigt! Den hade premiär i fredags, som ni kanske vet, så det var svårt att hitta platser. Jag bjuder på en härlig flum-bild från i veckan när jag kände mig allmänt awesome. PUSS

RELAX

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
God kväll människor där ute i världen. Min kväll blev en riktig myskväll med en härlig dusch, ögonbrynsfixning, body lotion och nagelfixning. Inget plugg för mig ikväll har jag bestämt. Ska bara ta det lugnt med en kopp te och mackor framför några avsnitt av Desperate Housewives. Min älskling har laddat ner fler avsnitt åt mig så jag är glad. HIHI. 

JAG IDAG

| Postat i: UPDATE
0
 
¨Livet rullar på. Dansade min första danslektion igår och det var kul! Idag blir det en vanlig pluggkväll med lite godis. Ville mest blogga för att ni ska veta att jag lever. PUSS

WEEKEND

| Postat i: UPDATE
0
 
Gårkvällen spenderades hemma hos pojkvännen där jag också sov över. Vi kollade på någon svensk feministisk film på kvällen samtidigt som vi bråkade om godiset (inte så ovanligt)... När vi vaknade idag gick vi upp och åt mackor i överflöd. Med sylt på. Namnamnam. Vi bakade chokladbollar för att vi var sockersugna (alltså är allt precis i sin ordning), för att sedan direkt äta upp dem. Vid tre-tiden gick vi ut på sjön och tog en skön och kall promenad. Älskar såna här helger! 

FIXAR I RUMMET

| Postat i: LINNEA
0
 
Jag har börjat göra om i rummet nu på förmiddagen. Har ställt alla möbler på nya platser och fixat så det blir mysigt med ljus och slingor. Känner att det här kommer bli så mycket bättre än tidigare. Vill inte visa hela rummet än eftersom jag ska få en större säng, några mattor och lite annat innan det blir klart. Men ni får en liten sneak peak...

GYMNASTIK

| Postat i: TRÄNING
0
 
På idrotten ska vi lära oss någon awesome gymnastist grej. Vi får välja ganska fritt vad det ska vara och jag valde först att gå på händer. Det gick ju sådär kan man ju säga... Kom inte ens upp mot en vägg?! Så jag bytte till att göra volter på trampetsen, och om jag får säga det själv så går det galant. Har gjort stora framsteg idag, från att gå från att knappt kunna göra enkla kullerbyttor till att göra volter utan händer. HOW IMPRESSIVE?! Mitt mål är att kunna göra volten och landa rakt på fötterna. Helst ska kroppen se ut som på bilden innan jag landar. Nej, men jag är väldigt stolt! 

EN BRA KICK PÅ DAGEN

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
1
 
Mitt mellanmål bestod av mandariner och kiwis. SÅ HIMLA GOTT!! Och nyttigt förstås. Ett tips till er som älskar frukt och vill vara nyttiga för en gångs skull... Har varit sugen på fruktsallad hela dagen så jag tog det vi hade hemma och blandade ihop det. Skönt att äta något nyttigt efter alla dessa dagar av onyttigheter. Det har till och med gått så långt att jag instagrammat en bild på en Billy-pizza. Hujeda...

UPPTAGEN

| Postat i: UPDATE
0
School has taken everything and dumped it on me in this last week before midterms, and if I appear to have died, you will know why. ;A; Please be patient until I get myself back together in approximately a week and a half from now.

PINK

| Postat i: NEW IN
4
 
Älsklingen kom hem med skitsöta saker till mig igår! Gaah älskar det! En Starbucksmugg, en bagtagg och asfeta skor! Självklart är allt i rosa, precis som jag älskar det. Känner redan att skorna kommer bli favoriterna i sommar. AWESOME. Så lycklig.
 

GETTING BACK ON TRACK

| Postat i: UPDATE
0
 
Good afternoon! Gick inte till skolan idag... Pojkvännen kom hem från sin resa igår så jag sov hos honom. Det enda problemet var att han är riktigt sjuk och och snarkar otroligt mycket (Sorry baby, men det gör du) så jag har inte kunnat sova på hela natten. Och jag vet att tisdagar är långa och jobbiga så jag skulle helt enkelt inte orka gå på lektionerna. 
 
Istället har jag slappat hemma hela dagen. För det mesta har jag sovit men jag har även bakat scouns för första gången helt själv! Det var himla gott när de var nygräddade och varma med smält smör på. Namnamnam. Det känns knasigt att vakna halv sex på eftermiddagen och känna sig ganska pigg. 
 
Kvällens planer är att ta det lugnt, plugga lite, äta middag och duscha innan jag däckar i sängen igen. Imorgon tar jag nya tag! 
 
 

PARTYTIME

| Postat i: FEST
3
 
 
Igår var jag hemma hos kusin-Lisa! Hon har nyss blivit 19 år så det skulle firas tillsammans med hennes vänner. Det blev en härligt tjejmiddag med mycket snack och pinsamheter, precis så som det ska vara! Underbar kväll med härliga tjejer. AWESOME.

COLD OUTSIDE

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Har precis kommit innanför dörren och känner fortfarande kylan i alla kroppsdelar. Jag och familjen gick ner till sjön och fikade med varm choklad och kakor. Äntligen fick min Starbuck-kopp komma till användning. Tror jag ska börja ta med mig varm choklad eller chailatte varje morgon till skolan så man håller sig pigg. Det är så himla mysigt nu när det är kallt ute. Vad gör ni idag? 

MELLANMÅL

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
3
 
 
Gjorde mig ett rejält mellanmål när jag kom hem idag. Vuxenvälling, äggmackor och avocado!! Så himla gott, och nyttigt. 

SPAIN CAN WAIT

| Postat i: ÄVENTYR
2
 
Igår var jag och mamma på ett möte om ett år i Spanien på svenska skolan. Mamma ville få med mig på det för att öppna ögonen för andra möjligheter, och om hon skulle få spola tillbaka tiden skulle hon åkt iväg på ett år som utbytestudent. Själv är jag lite kluven... Det vore superhäftigt att åka till Spanien i ett år! Samtidigt känner jag att det vore så tråkigt att lämna allt här hemma. Dessutom var skolan inte precis så som jag hade velat... För få elever enligt mig! Men det var ändå kul att få höra lite vad det innebär. Jag skulle lätt åka om det gällde om ett par år framöver. Känner inte att tiden är rätt för mig... 

DAGENS OUTFIT

| Postat i: MODE
0
 
// VIT TRÖJA - GINA TRICOT // SVARTA JEANS - DR. DENIM // ROSA TRÖJA - H&M //

BANGS

| Postat i: HÅRSTYLE
0
 
Så... Jag klippte lugg! Haha, jag känner inte igen mig själv... Men jag är i alla fall säker på att jag kommer bli väldigt irriterad på den om ett tag. Det brukar vara så när jag har lugg. Men det är så värt det nu, jag kan ju alltid låta den växa ut om jag inte orkar ha kvar den. Kanske ska färga utväxten igen, men just nu känns det inte som att det behövs. Haha, jag kollar mig HELA TIDEN i spegeln och kollar om jag fortfarande passar i lugg. Har inte fått ångest än! ♥

VICTORIA'S SECRET - SWEET DAYDREAM

| Postat i: NEW IN
2


Wiho! Den har äntligen kommit! Jag beställde den flaskan för några dagar sedan och har redan fått hem den. Det är Sweet Daydream från Victoria's Secret och luktar så underbart! Den var väldigt billig att beställa också så det är två tummar upp för den. Gaah, älskar den!

LUGG VS UTAN LUGG

| Postat i: HÅRSTYLE
1
Jag kan verkligen inte bestämma mig! Ska jag klippa lugg eller inte? Jag gillar båda men känner mig tråkig utan, och det är ganska jobbigt att fixa luggen varje dag... VAD TYCKER NI? Rösta i kommentarsfältet!

NEW HAIR SOON

| Postat i: HÅRSTYLE
0
 
Jag kan inget annat än älska den nya teknologin! Jag kan boka min klipptid online hos min frisör, hur awesome är inte det? Så nu har jag en tid kl 12 imorgon. Yeey! Ska titta på massa frisyrer på nätet och få inspiration till hur mitt hår ska bli. Tror jag vet hur jag vill ha det, men vill ha olika looks att välja mellan. Sen ska jag färga håret också. Det kommer bli awesome! 

TODAY

| Postat i: MYSINLÄGG
1
 
Det blev en ganska lugn start i skolan idag. Imorgon har jag bara en lektion så jag tänkte åka och klippa mig! Vi får se om det blir någon ändring, haha! Tänkte köra lite styrketräning imorgon också. Dags att börja leva ett nyttigt liv känner jag nu. Så jag tänker boka en klipptid och äta lite nu, senare ska jag titta på nya kriminalserien Inkognito på TV4. 

WHO RUN THE WORLD

| Postat i: TRÄNING
1
 
Haha hur kunde jag själv tro att jag skulle ta en powerwalk?! Jag borde känna mig själv vid den här tiden och förstå att jag bara vill springa när jag är ute och tränar. Jag gick i kanske två minuter, sen började jag automatiskt att springa hela vägen. Årets första löprunda! Fan, vad bra det känns. Sitter helt utmattad i mitt rum och ska snart in i duschen och senare ha en riktig JAG-kväll. 

POWER WALK

| Postat i: TRÄNING
0

FRIENDS AT FRIDAY'S

| Postat i: TIPS
0
Den här veckan har jag spenderat med massor av vänner! I onsdags träffade jag min gamla danskompis på en fika i stan, det var så mysigt att träffa henne igen. Igår, torsdags fikade jag med några tjejer från klassen i Farsta och åkte till stureplan på kvällen tillsammans med sköna brudar. Min barndomsvän fyllde 18 år så vi firade henne på Friday, det var sjukt härligt! Jag sov sedan hos en utav tjejerna som var med på middagen och vi snackade om allt verkligen. 
 
Den här helgen ska bli lugn med ett försök av att vända tillbaka dygnet innan skolan hinner börja. Jag ska på min kusins släktkalas och läsa min otroligt spännande bok. Tror inte jag någonsin har läst en bok på så kort tid som jag har med den här. Ni borde läsa Femtio nyanser av honom!
 

PHOTO COURSE

| Postat i: BILDER
0
 
Som ni vet har köpte jag en systemkamera för några månader sedan som jag jobbade ihop till i somras. I julklapp fick jag en fotokurs på nätet som jag ska göra! Det kommer bli superlätt att lära mig alla basic-inställningarna och allt så att jag lätt kan använda min kamera. Jag ska starta kusen ikväll och se hur det fungererar. Är ni fotointresserade?

NYE

| Postat i: KLÄDER
5
 
Såhär såg lilla jag ut på nyårsafton! Klänningen är köpt på Mango och var på rea, så det var awesome. Jag hade det kul på nyår med middag hos grannarna och senare fest med några människor från skolan så jag hade det bra, trots att jag inte fick någon nyårskyss. Hoppas er nyårsafton var lika bra som min!