25/5-16

| Postat i:
1
 
Nu är jag tillbaka, nästan en vecka senare. Utgången i fredags var trevlig men på grund av den trötthet jag drabbades av från jobbet orkade jag inte med en helkväll dessvärre. Men det var kul den tiden det varade! På lördagen var jag och Regina iväg och tittade på den andra lägenheter vi fått erbjudande från. Och idag, knappt en vecka senare är jag fortfarande lika kär i den som då. Den var faktiskt så perfekt. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli den lägenheten vi helst skulle vilja ha. Men det var klockrent. Och jag är så nöjd med att jag och Regina är överens om det.
 
Det enda som saknar nu är kontraktskrivningen, sedan är det bara att flytta in! Vi får tillträde till lägenheten i början av juli och då går vårt lilla flyttlass. Jag ser verkligen fram emot att flytta in med min bästa vän. Hade inte ens tänkt att det hade kunnat hända för ett par månader sedan. Men nu står vi här med en lägenhet båda älskar och ska leva life tillsammans i minst ett halvår.

FREDAG 20/5-16

| Postat i:
0
 
 
Fredag och snart är det äntligen helg. Den här tidpunkten på veckan är nog den bästa. När det är ca en timme kvar av arbetsveckan innan det blir helg. Tycker nog faktiskt att den tiden är bättre än själva helgen. Härligare att längta efter det gottiga än att faktiskt uppleva det...
 
Det har varit så mycket på jobbet de senaste dagarna att jag bara vill gå och lägga mig och sova i hundra år. Men icke, ikväll blir det utgång med Lisa och gemensamma vänner. Hoppas på en härlig kväll med bra musik och härligt häng.Men först blir det en sväng hem för en dusch, middag och omfixning. Imorgon ska jag och Regina titta på den andra lägenheten jag skrev om i senaste inlägget, spännande!

ONSDAG

| Postat i:
0
 
Onsdag. En onsdag med extremt mycket att göra på jobbet. Kontoret ska flytta till nya lokaler och det är mycket som förändras i och med det. Allt är väldigt oklart och saker sker i sista sekund för att det ska fungera någorlunda, och jag gör allt för att hänga med i de snabba svängarna.
 
Jag och Regina var och tittade på lägenheten igår och den kändes bra då vi får ett varsitt rum och att det är nära till exakt allt (inklusive det nya kontoret som jobbet snart kommer flytta till). Vi har förtur till lägenheten om vi vill ha den så det känns så bra. Från att inte ha hittat någon som har svarat till att vi varit på visning och i princip är klara för inflytt. Det är stort det. Det negativa med lägenheten är att den är ganska dyr i hyra och att den inte är supermysig. Men jag tror ändå att vi kan fixa den så att den känns mer personlig. Vi ska hur som helst ge besked senast på måndag, och innan det ska vi titta på en annan lägenhet som Reginas kompis bor i just nu.
 
Det var egentligen min tanke att åka och träna idag efter jobbet, men det blev stressigt imorse så jag hann inte packa ihop träningskläderna... Det får bli en powerwalk istället!

STOR UPDATE

| Postat i:
1
 
Jag tänker att mitt första riktiga inlägg efter uppehållet blir en uppdatering på hur mitt liv ser ut idag. För senast jag skrev var när jag pluggade i Kristianstad, Skåne. Det gör jag inte längre. Jag bodde i Bromölla i fyra månader och läste en psykologikurs på Kristianstads Högskola. Huset jag bodde i är morfars (som var i Portugal under tiden) och man kan väl säga att det var en resa i sig, att bo i ett gammalt hus på en stor tomt. Körkortet tog jag en månad innan flytten till Skåne, tänkte att det skulle vara nödvändigt att ha när man bor ute på landet och där bussarna går ca en gång i timmen. Fick även låna morfars bil under tiden jag bodde där.
 
Avskedmiddagen med vännerna från Kristianstad
 
Jag lärde känna nya vänner som jag fortfarande har kontakt med idag. Är otroligt glad för att jag bestämde mig och flyttade dit. Trots enorm ensamhet och en del trubbel så fick det mig att inse att jag faktiskt klarar av att ta hand om mig själv. En underbar känsla. När kursen började lida mot sitt slut hade jag sökt alla jobb som existerade i den lilla staden. Inget gav tyvärr resultat, men då jag hade sökt tjänster i Stockholm parallellt så hade jag ett antal erbjudanden att hämta där. Jag fick en anställning på ett bemanningsföretag som receptionist i slutet av januari och har sedan dess arbetat som det. Jag började som back-up men har nu varit på ett och samma ställe i snart tre månader och jag är väldigt nöjd.
 
Jag tillsammans med Erica och Adela, två tjejer jag känt hela livet men som jag träffar alldeles för sällan. Båda bor i södra Sverige och lyckligtvis fick vi till en träff när jag bodde i Bromölla.
 
Jag och Regina har blivit tightare än vi någonsin varit och i detta nu letar vi (läs hon) lägenheter från höger till vänster som vi skulle kunna tänka oss att hyra tillsammans. Vi har ett möte med en hyresvärd imorgon kväll där vi ska titta på lägenheten och se vad som gäller och om det är något vi kan tänka oss. Det ska bli spännande att se vad det är för lägenhet osv! I övrigt är hon min queen i alla lägen. Älskar henne.
 
Det var väl en hyfsad sammanfattning om hur mitt liv har sett ut det senaste året och jag ser supermycket fram emot sommaren som kommer. Inte för att jag inte har så mycket planer, men för att jag känner att det kommer bli bra i allmänhet.

IM BACK

| Postat i:
0
 
Jag är tillbaka. Starkare. Det är dags för mig att börja om på ny kula med bloggen. Mitt liv ser inte alls ut som det gjorde i det senaste inlägget jag skrev, så jag tänker att det är dags för ytterliggare ett försök till att börja blogga igen. Denna gången utan förväntningar, utan krav, utan ångest. Ser fram emot det, hoppas mina läsare (trots det minimala antalet) också känner så. Vi hörs!