HELLO KITTY

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
1
Ännu en goding i min HelloKitty-samling! Den här gången var det älsklingen som bjöd på en läsk! Den heter Spinning Eyes och smakar ungefär som päroncider. Helt underbart! ♥

2 THINGS TO FIX

| Postat i: TANKAR
0
Hej små kyklingar! Ännu en lång och tråkig dag, framför allt för mig. Jag har varit hos tandläkaren och fått reda på att jag har ett fult hål i tanden, det var inget jag förväntade mig.. Måste tillbaka i september för att fixa det. Min mobil ska in på verkstad och bli lagad den med. Den har nämligen fått lite små skador som måste repareras. Just nu försöker jag vänja mig med min gamla telefon, vilket inte är det roligaste. Hoppas verkligen på att få tillbaka den innan jag åker till Thailand!

NEW IN - FOR THAILAND

| Postat i: NEW INN
0

SUMMERLOVE

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Nu är jag så underbart laddad för ett långt jobbfritt sommarlov! Lovet börjar med någon vecka hemma, då jag tänker försöka bli så brun som möjligt. Sen åker jag och pojkvännen till Thailand och är borta i tre veckor :3 Det kommer bli huuur skönt som helst! Jag har sparat pengar i ett halvår, så nu känner jag verkligen att jag vill dit. Kommer förmodligen shoppa upp hela Bangkok. Efter resan är det massor med veckor som jag inte har planerat någonting för egentligen. Känner ändå att det kommer bli hur bra som helst!

AFTER RAIN COMES SUNSHINE

| Postat i: BILDER
0
Idag har jag som sagt varit nere vid stranden och solat. Trodde faktiskt inte att jag skulle få färg, men jodå det har jag! Ikväll blir det grillning och TV-mys. Ska nog beställa hem en maxiklänning från nätet också... Ni har väl inte missat att det är Eurovision? ♥

MYSKVÄLL

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Det blev Pizza Hut istället för grillningen, men det var lika gott ändå! Nu ska jag och familjen dricka lite te innan jag ska slockna i sängen. Sov så gott allihopa! ♥

MY OWN WEEKEND

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Äntligen fredag!! Hehe, känns som att jag skriver det varje vecka.. Men ikväll ska jag och familjen grilla. Kommer bli riktigt gott. Min lilla vovve får vara ute och äta med oss också, det gillar han. I morgon drar jag iväg med en tjejkompis för att sola. Första riktiga solningen i år! Har ny bikini och allt så jag är sjukt pepp. Glöm inte att det är mors dag på söndag!

RECEPT: DAMMSUGARE

| Postat i: RECEPT
0
Dammsugare

100 gram rumsvarmt smör
1 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
c:a 5 dl sockerkakssmulor
½-1 tsk arraksarom (jag använde Dr Oetkers)

c:a 200 gram marsipan i valfri färg
100-200 gram mörk choklad

Vispa ihop smör, florsocker, vaniljsocker och kakao ordentligt med elvisp. Tillsätt sockerkakssmulor och vispa ett tag till. Ha sedan i arraksarom efter smak och vispa ihop så allt blandas ordentligt. Forma till längder, slå in i plastfolie och lägg i frysen ett tag. Kavla sedan ut marsipanen och rulla in längderna. Skär i lagom stora bitar. Smält chokladen och doppa ändarna på kakorna i den. Ställ svalt att stelna.

KAN NI GISSA VAD JAG SKA GÖRA?

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
0

FRENCH MANICURE

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0

THROUGH SPACE AND TIME

| Postat i: TANKAR
0
Tumblr_lyokrunoyw1qjumyqo1_500_large

SNART TAGGAR JAG SÖNDER

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
Visst är det sjukt fint väder ute?? Jag var tvungen att byta till shorts och linne för att klara av att vara ute i solen. Skolan har varit alldeles för tråkig den här veckan, men det gör inget, för snart är allt över!! Längtar så himla mycket efter sommarn och min och älsklingens Thailandsresa, det kommer bli helt magiskt!

NEW IN - PINKSTYLE

| Postat i: NEW INN
0

RELAX

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
1
Jag har ju fått min SOLO-tidning så jag tänkte koppla av genom att läsa den och lyssna på härligt musik! Vad gör ni just nu?

DAGEN

| Postat i: ÄVENTYR
0
4_large
Källa
I morse gick jag, mamma, brodern och pojkvännen ut på promenad med hunden. Vi tog med oss massor med mackor, O'boy och tigerkaka till frukost och så satt vi oss på några stenar nära vattnet. Vovven var för ivrig för att vänta på oss andra så han hoppade genast i vattnet utan att bry sig om tillåtelse. Det blev en mysig start på dagen med massor av sol och värme. Underbart.

PEARLS

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
1

TAGGAD FÖR KREATIVITET

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
1

Goooosh nu är jag taggad! Sitter och kommer på asfeta idéer för att bli av med lite kreativitet. Well, bilderna säger väl en del, men det jag tänkt göra är att göra rosa dipdye i håret. Har redan bestämt hur och när. Sen ska jag göra smycken, det var så sjukt längesen och jag vet att jag har superfina pärlor hemma. Måla naglarna har jag redan gjort och sen ska jag läsa min nya SOLO-tidning. Vill också testa nya festsminkningar så vi får se om det blir en ny video!

BLOGGERFY

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
2

 

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, eller vad tycker ni?


LÅNGHELG

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Sitter i myskläder och har precis tagit en lång och varm dusch. Äntligen är det långhelg!! Allt jag ska göra är att relaxa och bara koppla av. Känns som jag behöver det nu inför kommande vecka med allt plugg. Men det har känts awesome att få lite saker gjort den här veckan ändå. Slipper stressa i helgen i alla fall! Snart ska jag till pappa och vänta på min prins. Mihihihih. ♥

MYLOVEBASKET

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
2

Hittade precis en ny sida Mylovebasket.com där man kan skapa sin egen webbshop och spara alla kläder som man gillar! Man kan även följa andra personers mode och även tjäna pengar genom att sälja kläder från sin Lovebasket. Har ni en egen Lovebasket? Verkar riktigt kul!


SUPERMARIO-HALSBAND

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
Så.. Hur får man ett sånt där coolt halsband som bara awesome människor har? Busenkelt.
Du börjar med att ta fram din allra barnsligaste sida, går till BR och köper fina pärlplattor med pärlor. Sedan försöker du lägga pärlorna efter bilden här ovan. När du gjort det vet du att du måste hitta något slags smörpapper som man ofta har till bakning och annat. Lägg smörpappret över och stryk med ett strykjärn tills alla pärlor smält samman. Nu är det bara att måtta upp ett snöre efter hur långt halsband du vill ha, och sätt fast pärlplattan i det. KLART! Nu kan du se lika awesome ut som jag...

NYTT SKAL

| Postat i: NEW INN
1
Well look what I got.. Ett helt nytt awesome skal till min Samsung Galaxy S2!! Massa rosa och glitter, precis som jag gillar det. Det passar asbra och var inte så dyrt heller. Happy smile!

AWESOME HELT ENKELT

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Weho! Idag är det fredag och allt är awesome ;] Har ni sett det gryma vädret eller? Ikväll ska jag hem till min fina pojkvän och imorrn ska vi på picknick tillsammans med andra härliga människor. På söndag ska jag till Grönan med ett par kompisar från min klass. Det kommer också bli helt magiskt och underbart! Nu taggar jag för en god middag och en lång varm dusch innan jag ska iväg. Ha en awesome vårkväll!

LOFTSÄNG

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Woop woop, en ny header på min blogg! Vad tycker ni? Jag älskar den helt klart. Idag är jag en sjuk unge som inte känner sig så sjuk. Jag spydde inatt av någon störd anledning och måste vara hemma idag. Haha, det spelar ingen roll vilken dag man är sjuk, kommer ändå missa något prov nu framöver eftersom det ligger ett prov på varje dag. Det är helt sjukt. Men jag har i alla fall varit awesome och lämnat in två arbeten idag! Nu ska jag ut med min fina vovve och sen blir det nog soppa till lunch! Bilden är från Thailand.

COOKIES AND MILK

| Postat i: TANKAR
0
Än en dag mitt i veckan som aldrig vill ta slut... Jag har inte sovit så bra inatt så känner bara en lust att gå och sova istället för att sitta med instuderingsmaterial till ett prov. Jag brukar alltid sätta vissa mål för mig själv så att jag lättare får saker och ting gjort. Idag till exempel, jag satt kvar hela sista lektionen för att jag behövde plugga, även om jag fick gå hem. Nu är mitt mål att försöka lära mig allt jag behöver för provet imorgon och sen tänker jag belöna mig själv med att bara slappa och ta det lugnt med en kopp te. Jag vet, det bor en tant inom mig.

VILL BARA FÖRSVINNA

| Postat i: TANKAR
0
Det är så mycket jag vill just nu men så lite som går min väg. Den här dagen vill jag bara radera och kast i papperskorgen för inget, verkligen inget har varit som vanligt. Allt började med att jag försov mig, så det blev massa stress, men som tur var hann jag i tid ändå. Sen efter idrotten tänker jag gå på toa innan nästa lektion men tappar min en vecka gamla telefon. Den är för tillfället helt död och ligger täckt av ris. Senare känner jag hur huvudet inte orkar med att leva så jag får extrem huvudverk. Och inte nog med det så snubblar jag på allt och alla och var nära på att bli påkörd. Vill bara stoppa ner huvudet i sanden och försvinna för ett tag. FML.

EN FREDAG MED IDÉER

| Postat i: TANKAR
1
Dagen började bra men blev bara sämre och sämre.. Allt slutade med en fläskläpp och blod. Hoppas verkligen pappa är på snällhumör och köper en Ben & Jerry till mig och min pojke. Har precis gjort klart en spanskauppgift så nu är det bara att andas och inse att det är fredag. Funderar verkligen på att göra en rosa dip dye! Skulle vara så häftigt att bara testa. Igår satt jag i timmar och kollade på hur man gör. Det kommer bli awesome...

SÅ JÄVLA MYSIGT!

| Postat i: VIDEO
0

NEW PHONE

| Postat i: NEW INN
1
Äntligen en ny telefon! Den gamla var ju bara skit jämfört med den här godingen. Det blev en Samsung Galaxy S2 vit och jag fullkomligt avgudar den. Sitter och klickar på den all the time. Självklart har jag en snabbknapp för både min och andras bloggar. Vill du vara en av dem? ;]

NEW SUNGLASSES

| Postat i: MODE
1
Yees nu har jag äntligen hittat mina älsklingar. Jag har letat i snart ett år och nu till slut hittade jag dem! Ett par solglasögon med guldkedja. Lovely!!