PRECIS SOM JAG

| Postat i: TRÄNING
0
 
 
Första dagen på mitt nya liv! Jag har ju som sagt skaffat gymkort och ska köra mitt första träningspass med älsklingen idag. Vi ska nog mest testa alla olika maskinerna och se vad jag tycker om och kommer fortsätta använda. Kul med ett nytt ställe att träna på! Är ju så van med att vara i spegelsalar och dansa men det här blir en helt ny sak när jag tränar på mina egna villkor och regler. Sen tänker jag ju självklart göra gruppass som de har på Friskis. Kan tänka mig att det blir många danspass framöver eftersom det är det jag älskar mest. Men varför jag väljer att träna på gym är för att jag själv kan bestämma när och var (har tillgång till hela Stockholms anläggningar) jag vill träna, och sen vill jag också ha den där peppande känslan som man får på gruppass med musik och andra som tränar samtidigt. 
 
Har packat väskan nu och ska bara ut en sväng med hunden innan jag åker igen. Ska möta älsklingen på bussen eftersom han slutan när jag kommer, mohahahahahah. Kanske borde göra en spellista på Spotify för mina träningspass? Brukar ju gå mycket bättre att träna när man kör med musik. Några tips på låtar? PUSS

INGEN RUBRIK

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Jag och älsklingen hade kul på engelskan i veckan!
 
Hej! Idag är det lördag och jag ska plugga lite har jag tänkt. Har ingenting planerat idag så jag tänker bara ta det lugnt. Imorgon ska jag till Grönan med tjejerna från klassen, ska bli sjukt kul! Köpte gymkort på Friskis i torsdags och ska köra mitt första pass på måndag, gaaah. Längtar efter att få träna igen, det är verkligen något jag behöver. 
En timmes plugg från och med nu!

TGIF

| Postat i: TANKAR
0
 
 
Har äntligen tagit kort med min kamera! Har haft den hos mamma när jag var hos pappa och har inte orkat fotat nu när jag varit hos mamma i snart två veckor, har antingen varit för ful för att visas eller så har jag bara varit för trött att jag inte brytt mig. Har haft mycket plugg som jag stressat över nu i veckan, det kommer massa prov snart som jag måste få koll på.
 
Annars är allt bra med mig! Typ. Jag säger ofta att allt är bra, men det är så många gånger jag mår helt sämst men istället ler jag och tar mig igenom dagen. Det har hänt allt oftare då jag känt att jag inte har någonting att leva för. Som jag har att längta till. Jag tar mig bara igenom dagen och hoppas på en bättre nästa dag. Lite segt men jag tror att det kommer bli bättre förr eller senare, även om det kan ta år och dar. 

WINNING

| Postat i: MYSINLÄGG
0
(Jag från spexfotot i fredags, skulle föreställa en sexig psykolog, haha)
 
Wooop! Äter en bit av min supermegagoda äppelpaj innan jag ska iväg med pojkvännen och plocka svamp. Haha, vet inte vad det är men jag tycker om att göra det och det blir extra awesome när min vovve följer med. Tydligen har nya serien för Clara Henry kommit ut och jag är med i första avsnittet! Kommer ni ihåg att jag skrev om det i somras? Jag känner mig så awesome som har delat ut mitt CV till två företag idag. Vuxenpoäng till mig! PUSS OCH KRAM

WHATS UP

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
 
Ska ut på min powerwalk efter middagen som idag består av gårdagens korv, potatis och ägg. Perfekt! Gaaaah är så jälva trött så hoppas på att få en awesome kick när jag varit ute. Ska se Stalkers ikväll kl 21 också. Imorgon är det torsdag, alltså är det inte såååå långt till fredag woooho. Har absolut inga planer för helgen, så himla skönt! Ska sova, äta godis (eftersom jag får pengar på fredag), titta på film och massa annat skoj. Var en evighet sen jag gjorde det sist. PUSS

EN NY NIVÅ

| Postat i: MUSIK
1
 
 
De tar musiken till en ny helt galen nivå! Haha, jag kan inte sluta lyssna på den här låten som tydligen blivit väldigt populär på youtube, hela 33 miljoner visningar. Gillar verkligen deras outfits och danser men texten är något i klass med en barnvisa. På något knasigt sätt gillar jag den här videon extremt mycket!

HEJ HOPP

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
 
Hej hopp! Idag har jag pluggat massa och levlat upp på Candy Crush. Mycket näringsrikt. Igår var jag på middag hos Hanna i min klass, vi gjorde hemmalagade pizzor och spelade Buzz och andra awesome spel, det var superkul! Sov som en stock inatt, har känt mig sjukt trött i ett par dagar så jag andtar att jag behövde energi... Men idag är jag hur pigg som helst. Ska till älskade mamma senare så ska packa lite och så snart. Idag är jag massa glad utan anledning :)  

LIVE LOVE LAUGH

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
 
Det är onsdag och jag har sovmorgon till halv två, YEEY! Ganska segt väder idag men jag piggar upp mig själv med färgglada kläder och smycken. Snart ska jag sminka mig och sen ska jag ta ut hunden på en liten promenad innan jag åker till skolan. Idag har jag svenska och gymnasiearbete på schemat och jag slutar ganska sent. Nu ska jag lyssna på massa awesome musik så att jag har energi för hela dagen. PUSS

PHOTO HUNT

| Postat i: UPDATE
0
 
I söndags var jag och mina vänner i stan och körde en riktig Photo Hunt. Det går ut på att man delar in sig i lag och ska utföra allt som står på en lista. Det kan vara tex. att man ska gå runt i fula frisyrer, klä ut sig till clown, göra en mänsklig pyramid och massa annat. Alla uppdrag ska fotas/filmas och det lag som gjort flest saker vinner! Efter tävlingen åt vi på Pizza Hut och hade det allmänt härligt. Så himla kul! Rekommenderar det starkt. 
 

EN SOLSKENSOPTIMIST

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Följ mig på INSTAGRAM @enfulchey ♥
 
 
Woop woop. Asglad för att jag nästan är ledig imorgon!! Har bara en halvtimmes coachtid kl 12. HIHIHI. Så jag kan äta så mycket Ben and Jerry's jag vill hela natten lång, underbart! Ska kolla på massa Desperate Housewives oxå! Och Stalkers som går på trean kl 21. Till middag blir det belkiska våfflor! WOOOOOP. Nu ska jag göra min jag-älskar-livet-dans, BRB! 

HAPPY B-DAY & KAOZ IN SWEDEN

| Postat i: TANKAR
0
 
 
 
Idag fyller ca 25 000 personer år, GRATTIS alla som fyller! Jag verkar känna en person (enligt FB) som fyller år idag i alla fall. HURRA FÖR ER! 
 
Idag känner jag mig extra glad. Har ingen aning om varför men det känns bara bra. Solen skiner och det är varmt i luften. Hade inte så ansträngande ämnen idag så det var skönt i skolan. Har inget planerat idag så jag myser med datorn i famnen och gör det jag känner för. 
 
Vet inte om ni märkt det, men det är KAOS med kollektivtrafiken... När jag åkte hem idag var ALLA bussar fulla och pendeln var avstängd. Så på busshållplatsen var det supermycket folk som inte kunde ta sig hem. Som tur var stod jag på en tidigare hållplats så jag kunde åka med, men det blev bara värre med tiden. HERREGUD. Ska ett annat lands ledare behöva skapa en sådan dramatik i vårt avlånga land? Det är ju helt sjukt.
 
Såg på Nyheterna imorse att KTH behöver ta bort alla sina bokhyllor fyllda med böcker för att man kan gömma saker bakom när presidenten är här. Man uppmanar till och med innestadsmänniskorna att inte slänga sitt skräp imorgon när han kommer hit eftersom sopbilarna inte kommer fram på gatorna pga trafikstoppen. Man undrar ju hur USA har det när deras president är på språng. Lever de såhär varje dag? Thank god att han inte stannar länge...

STUDY

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
 
Efter en hel dag med endast plugg tycker jag verkligen att jag förtjänar en kväll med Desperate Housewives och mörk choklad som jag fick i present :) Somnade till och med när jag pluggade... Men är fortfarande trött så det blir en tidig kväll för mig. PUSS OCH GODNATT!
 

GIFTS

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
 
Åh vad jag fick fina presenter igår! Tänkte visa er eftersom jag själv tycker att det är kul när andra visar vad de fått. Det brukar ge mig inspiration till vad jag själv kan ge mina vänner i present. Men nu tänkte jag berätta vad jag fick...
Örhängen, 4 ringar, halsband med evighetstecken, handgjord mörk choklad, mascara, nail art pen, 4 nagellack, nackellack och sammet från Ciaté, ett läppglans, stickers till naglarna, nagellacksspray som gör att lacket torkar fortare, hjärtformat strössel, en sjal, ansiktsmask, duschtvål från The Body Shop och sist men inte minst; en uplevelse från Smartbox! 
 
Tack så himla mycket fina underbaringar, så galet fina presenter!!! 
 

BIRTHDAY PARTY

| Postat i: FEST
0


Igår hade jag min födelsedagsfest! Jag fyller egentligen år den 1 juli men eftersom det är mitt i sommarn så vet nog alla att det inte är många som är hemma då. Så istället hade jag den nu när alla har börjat skolan igen. Jag och min älskling hade fixat med massor av ballonger och dekorationer och det vart så himla fint! Sen kom alla gäster och vi åt grillspett och alla var superfint klädda! Temat var beachparty, jag och älsklingen hade shoppat töntigt somriga kläder dagen innan på rean, haha!! Jag tycker festen vart så himla lyckad och jag är så glad att alla fina människorna kom.