FLY AWAY

| Postat i: ÄVENTYR
0
 
Nu är resväskan packad med sommarkläder och bikinis och jag är redo att åka! Känner mig trött så ska bara vara uppe en timme till sen sover jag tills vi ska åka inatt kl 03. Jag har inte känt mig speciellt taggad för den här resan, men samtidigt ska det bli skönt med solterapi och värme. Hoppas på en härlig vecka på Gran Canaria med familjen! Ha det så bra nu på höstlovet babes så hörs vi om en vecka. PUSS

BOOST YOURSELF

| Postat i: MYSINLÄGG
1
Nästan ett år sedan jag var i Paris med mamma på en weekend. En väldigt lyckad resa!
 
 
Det har varit en mysig helg! I fredags var jag hemma med mamma och åt tacos till middag, så himla gott! Igår, lördag, mötte jag världens bästa kusin, Lisa, som jag träffade på eftermiddagen på Drottninggatan. Vi tog en härlig fika med chailatte och chokladboll. Det var supertrevligt och så längesen så vi hade mycket att prata om. Hoppas vi ses snart igen! Efter fikan åkte jag direkt till pojkvännen. Som vanligt var det kul att träffa honom, vi kollade på Geordie Shore natten lång och blev väkt av honom med frukost på sängen. ÅH världens bästa människa. 
 
Nu tittar jag på Elsas Värld på TV3 Play (Ni vet böckerna som jag har läst av Sofi Fahrman) De ligger uppe i 23 dagar så jag försöker se så många jag kan! Snart börjar säsongsstarten av Solsidan på TV4 och efter det Partaj och Café Bärs. Så som vi alla har förstått blir det en riktig TV-kväll idag.
 
Imorgon blir det nya tag med träning och träffa min gamla danskompis Johanna för en fika i stan. Blir så himla pepp på livet när jag träffar mina vänner. Och om en vecka åker jag till Grand Canaria, Puerto Rico. Shit, känns inte som att jag kommer ligga och sola på playan om exakt en vecka. GALET. Hoppas det blir asfett!

5 QUOTS BY HÅKAN HELLSTRÖM

| Postat i: MUSIK
0
nagrafunderingar - En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån.
ALDRIG MER SANNINGEN
 
<3
 
För sent för edelweiss
mywonderland.blo.gg -

HELT SLUT

| Postat i: TRÄNING
0

WOOW! Det där passet jag gick på var CRAZY! Shit vad jag skakade rumpa och gick på tå som en riktig diva. Det blev lite inslag av hårdare rytmer där man skulle stampa ur sig sina agressioner som jag verkar ha mycket av dessa dar. Det kändes helt underbart att komma ut från salen och känna att jag tränat stenhårt och nästan spyr av andnöd. 
Nu är glassbilen här, fan, vill ha glass. 
 

HOPE ITS GONNA END UP WELL

| Postat i: TRÄNING
0
 
 
 
Är snart påväg till mitt första pass på gymmet! Ska bli himla kul och lite leskigt men jag tror det blir bra. Haha, mumsade i mig lite glass precis, bra uppladdning! Hur laddar ni upp för ett träningspass? 
Idag blir det ett pass med spanskinspirerad dans. Som ni vet så älskar jag att dansa och tror att det här kan vara något för mig. Är för seg för att plugga så jag skyller på att jag har tusen andra saker att göra istället! PERFECT. Wish me good luck! 

ALLT ÄR BRA NU

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
 
Vilken awesome dag! I morse hade jag ledarskap i 2,5 timmar och vi hade bestämt att vi skulle ha en mysonsdag så många i klassen tog med termosar och mackor. Jag tog med varm choklad in my lovely Starbucks take away cup. Så mysigt!! 
Carro i klassen fyller år idag så vi firade henne med kladdkaka och Subway på den superlånga håltimmen vi har på onsdagar. När vi hade ätit gick vi till ICA i Farsta och såg att de säljer Ben & Jerry's för 30 kr!!! Det var som gjort för mig, dessutom säljer de MAVALA-nagellack 3 för 99 kr. Hade 100 kr kvar på mitt presentkort på Åhléns så det var också som gjort för att jag skulle köpa det. HAHA. Ja, jag hittar ursäkter för att shoppar fast jag inte har pengar... 
När vi kom till skolan igen så är inga från klassen där, inte ens läraren så vi började fundera på om lektionen var inställd, och helt riktigt, det var den. Tydligen så har någon skrivit på Facebook att det inte var någon lektion men det hade ju inte vi sett så vi satt där och väntade.
Aja, nu är jag hemma och bloggar, WOOP! Lyssnar på Veronica Maggio och Miley Cyrus nya plattor. Älskar hösten, det kommer alltid ut nya skivor från artister man gillar. 

TOP 4 MUSIC BY LINNÉA

| Postat i: MUSIK
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MILEY CYRUS

| Postat i: MUSIK
1
Miley  | via TumblrMiley  | via Tumblr
 
Jag bryr mig inte. Alla klagar på den nya Miley cyrus. Att hon skaffat en manlig frisyr, att hon har för slampiga kläder, att hon har för stor attityd. Ja, hon har förändrats. Förmodligen för att hon känt sig förtryckt av sin andra identitet, Hanna Montana. Vem fan skulle vilja vara en barnidol hela sitt liv? Vi har sett många kändisar på igenom denna fas från barnidol till något mognare. Vissa klarar det, andra klarar det inte. Ett exempel på ett misslyckande är Lindsey Lohan. Hon har blivit åtalad för oerhört många brott och har fått betala för ett och annat. Det verkar heller inte bli bättre.
 
Miley Cyrus är inte ens i närheten att vara så, brottslig och oansvarig. Hon går igenom den här fasen som vi sett så många andra barnidoler gått igenom... Miley har en ny attityd och stil. Jag älskar det. Jag erkänner att jag hade svårt för det i början när hon tokjuckade på MVA på MTV och jag kan tycka att det är lite överdrivet att slicka på allt som hon ser i sina videos. Men resten hyllar jag fullt ut. Vårt samhälle kräver videos med mycket sex och utblottanden. Hon gör det på sitt sätt och levererar bättre än många andra artister. 
 
Hon har en attityd i sina låtar och säger precis det hon vill. Jag tror att hon vill ha den attityden bara för att hon vet att det provocerar oss medelmänniskor. Vi som äter mellanfil och har lagom mycket ost på knäckebrödet. Klart att vi reagerar när någon sticker ut. Det är halva nöjet för dessa människor. 
 
Jag ser upp till Miley Cyrus nu när hon brytit sig ur sitt skal och säger vad helst hon vill. Hon bland många andra power women har inspirerat mig att ta för mig och göra precis som jag vill. Ha på mig de kläder JAG vill ha, färga håret i den färgen JAG vill ha, lyssna på den musik JAG gillar, och inte följa strömmen. För strömmen kommer alltid att finnas där, men det kommer inte jag. Så det är lika bra att ta vara på mitt liv och göra en stämpel på livet och säga att jag skiter i allt andra tycker om mig och någon annan. 
 
 
 

WORK IT

| Postat i: TRÄNING
0
Statigram – Instagram webviewer
 
Hit the gym! Det var vad jag gjorde idag. Körde ett gympass med älsklingen idag efter skolan och kom precis hem. Jag körde överkropp och är helt skakig i armarna... Men det var skönt att träna i alla fall! Ska försöka på mitt Yogapass bokat nu ikväll, är tydligen supersvårt att få en plats på det. Jag och Hanna tänkte köra det nästa vecka! Ska köra underkropp på torsdag tror jag. PUSS

UPDATE

| Postat i: UPDATE
0
Nu: Ut med vovven och tvinga älsklingen att prata i telefon för jag är mörkrädd.
Senare: Kolla på första avsnittet av Café Bärs och äta massa kanelbullar innan jag ska sova som en stock. 
PUSS

NEW SHOES

| Postat i: TRÄNING
0
 
Fick dessa sötnosar idag! Behäver verkligen riktigt bra skor för mina knän på dagarna, de har börjat verka så fort jag är ute och går så jag ska använda de här från och med nu. Snygga och assköna! Fick också ett knästöd som jag ska ha på gymmet och hemma. Hoppas verkligen allt blir bra nu. Min förskylning håller också på att försvinna, tagga ett hälsosamt liv! 
 

HELA HUSET MED VICKAN OCH HÅKAN

| Postat i: MUSIK
0
FREDAG. ÅÅÅÅÅH, Veronica Maggio och Håkan Hellström har gjort en låt tillsammans. JAG DÖR VAD BRA. Den låten gjorde min dag helt klart.
  
 
"Allt är för bra nu, går runt i T-shirt och är trött, sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar, blundar till jag skymtar lyckan och jag vet allt är för bra nu"

LITE SHOPPING

| Postat i: NEW IN
0
 
Köpte den här snyggingen på Lagen 157 som är relativt nyöppnat i Haninge. Jag kan ta en buss direkt dit från pappa så idag åkte jag dit med Sadra och köpte den här tröjan. Det tog ett bra tag innan jag hade bestämt mig för den men jag är så glad att jag köpte den. Loove it. 
 
 

TE, CHOKLAD & DESPERATA HEMMAFRUAR

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Köpte choklad på vägen hem och ska nu njuta av den med en kopp te framför Desperate Housewives. Är ledsen för att jag snart sett klart alla säsonger... Buuuh. Är förskyld också, buuuuh. 
 

STOCKHOLMS UNIVERSITET

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Var på Stockholms Universitet idag och gick på föreläsningar om universitetet och om samarbete och ledarskap. Den första var inspirerande och gav många bra tips om vad man kan plugga på senare och vad som är bra att tänka på. Den andra sög.