SÖNDAGSMYS

| Postat i: HELGENS PLANER
0
Gran Canaria hösten 2013
 
Det är söndag och jag har pluggat många timmar denna helg. Faktiskt så mycket att jag nästan är klar med två uppsatser som jag bara hade börjat på innan helgen. Känner mig jävligt duktig även om jag får ångest över att jag inte pluggar i skrivande stund. Men jag har bestämt mig för att inte plugga mer den här helgen. Jag ska ta det lugnt och njuta av vädret lite, även om jag suttit ute och pluggat. Kanske lyssna på musik, prata med vänner och äta något gott. Det blir grillat till middag, muuums. Snart kommer ett seriöst inlägg för en gångs skull, håll utkik! 

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA

| Postat i: UPDATE
0


Haha jag älskar min nya vana att lägga upp bilder precis från skrivande stund, det gör allt mycket mer verkligt om jag får säga det själv. Hade gärna själv läst en blogg och sett bilder på bloggaren så som hon/han är precis när inlägget skrivs, heheh. Som ni ser är sängen min bästa bloggplats, så himla myyysigt. 

Idag var jag på arbetsutbildning i tre timmar, ska tillbaka imorgon också. Men det gick superbra idag och jag träffade nya människor som verkar härliga. På torsdag är det skiva igen, wooooop. Är faktiskt ganska otaggad på det... Får se om det blir kul. I helgen ska jag nog bara träna och plugga. Det sista innan studenten nu! 

AWESOME NIGHT

| Postat i: FEST
0
 
Ikväll är det grillkväll hos Leo med sköna människor. Så himla härligt att spontant fixa en skön kväll med vänner som han gjorde nyss. Blev sjukt taggad att jag skiter i att plugga skiten ur mig och fokuserar på texten i mina favvolåtar istället. Det är ju förfan lov?! Tänkte ta cykeln dit, det är ju underbart väder! Och om jag inte orkar cykla hem inatt så kan jag ju alltid åka och hämta den en annan dag. Årets första grillkväll, here we go! 
 

ÄLSKAR LIVET

| Postat i: UPDATE
0

Det är fredag kväll och jag sitter och myser i sängen med en påse godis. Mitt lov har varit toppen såhär långt, har inte gjort så mycket men ändå har jag det. Jag har fikat med kusin-Lisa i stan, fikat hrmma hos mig med mirre, gjort klart gymnasiearbetet med Carro, målat påskägg med farmor och mina två äldsta kusiner, varit på restaurang med familjen, tränat, varit på jobbet, fått ett nytt jobb, pluggat, sovit, tittat på serier, varit på släktkalas, gått på bio med Gina, läst bok. 

Imorgon ska jag till pappa och där väntar en påskmiddag med farmor bland annat. För övrigt ska jag plugga resten av lovet, kuuul. Men nu ska jag kolla på serier. Ha det bra babes!!


i JUST CAME TO SAY GOODBYE

| Postat i: TANKAR
0


Åh vad livet leker! Älskart. Idag var jag och tränade för första gången på en månad haha. Träningsvärk imorrn, jadå. Sen var jag hemma och lagade godaste maten (pasta med kräftsås) och pluggade lite innan pappa kom och hämtade mig. Vi åkte och övningskörde i några timmar, himla kul! 

Nu ikväll har jag gosat ner mig i sängen och ätit godis och lyssnat på bra musik samtidigt som jag letat efter fina studentklänningar. Galet att det snart är dags att springa ut i det fria och aldrig mer behöva plågas av att klockan ringer mitt i natten, aldrig behöva lämna in en jobbig hemuppgift, aldrig stressa med förberedelser till prov, aldrig behöva oroa mig över mina betyg, aldrig mer gå till skolan som en zombie för att ta närvaro och sen gå hem igen. 

Det är en bitterljuv tanke. Att aldrig gå i skolan mer. För jag kommer sakna att kunna förvänta mig att träffa mina fina klasskamrater, sakna att ha rutiner, sakna klassens internskämt, sakna tjejsnacket jag och mina närmsta har så fort läraren inte är där, sakna de olika ämnen jag tycker om, sakna att bestämma dagens outfit varje dag. 

Självklart kommer jag söka mig vidare till högskolan, men det kommer aldrig att bli som det alltid har varit, vilket både är bra och dåligt. Mycket jag inte kommer sakna och mycket jag kommer sakna. Men så är det väl med allt, eller? Men jag är mer än redo att gå vidare i mitt liv. 

BREAK

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0


Hej hej allihop! Äntligen lov guys. Wooop. Jag började lovet med två lugna och sköna dagar. Igår var jag i stan och träffade min kusin på en fika, lite shopping och promenad. Så himla mysigt! Skönt att vara ute nu när värmen kommit fram.

Idag hade min halvbrorsa släktkalas så jag var hos pappa och firade honom. Kom hem runt sju och har bara slappat sedan dess. Känns så skönt att veta att jag inte behöver ställa klockan imorgon bitti! 

Har inga planer för imorgon, ska kanske gymma och plugga lite annars är det inget planerat. Sköööönt. 

THREE IN A ROW

| Postat i: FEST
0



Ikväll är det sista skivan för den här veckan. Har smått ont i huvudet men det kan nog bero på att jag precis andats in nagellacksånga i en timme. Men jag är ändå taggad på fest även om jag inte borde orka det. Sitter just nu i köket och torkar naglarna, french manicure, och planerar min outfit för kvällen. Mamma lagar någon kycklinggryta som luktar gott så är sjukt hungrig! 



EAT. SLEEP. RAVE. REPEAT.

| Postat i: FEST
0


Det där med att vara sistaårselev på gymnasiet... Det tär på ens krafter. Har hittills gått på två skivor denna vecka och ska gå på en till innan jag får sova ut. Igår var jag på PURE där Sofia hade skiva och temat var "Jag kom just från...". Jag kom från gymmet så hade tights och gympaskor som lös på dansgolvet. Kul var det men jag somnade halvt på lektionerna idag.. Därför tog jag en powernap på 1,5 timme och nu måste jag plugga för att jag fick reda på att jag har en inlämning till imorgon, haha. Mitt huvud verkar sortera bort de viktiga sakerna jag måste göra nu... 
 
Men jag njuter ändå av varenda sekund. Varje dag är den andra olik. Det är det jag behöver, variation. Så att livet få ett uppskjut för en gångs skull. Är kär i livet just nu även om det är kaos. Nästa skiva är imorgon och det längtar jag till även om mitt huvud säger nej. Ska sova tidigt idag så jag orkar med det... Nu ska jag steka hamburgare. MUMS. 

OFÖRGLÖMLIGT

| Postat i: ÄVENTYR
0

Jag, André, Alex och Erica. Vi var på samma ställe för tre år sedan tillsammans i samma klass. Nu går vi i samma skola men i fyra olika klasser. Reunion och nostalgitripp på hög nivå. 
 
Oj, vad mycket som har häns som jag inte har skrivit om. Ni vet att jag var i England förra veckan men grymma människor! Det var helt sjukt kul trots alla tråkigheter. Tänkte summera resan med några ord.
 
Växlande väder, växlande humör. Bråk. Smärta. Tårar. Leenden. Reunion. Tjejspelet. Sena nätter. Shopping. Sjuka bussturer. Dans. Kung i baren. Bästa storyn om England. Sega muséer. Skräpmat. Ingen sömn. Trötta ben. Nya vänner. Kapade relationsband. 
 
Helt klart det bästa den här terminen hittills! Är galet nöjd med resan eftersom den inte var perfekt, men allt var på riktigt. 
 
 

OFÖRGLÖMLIGT

| Postat i: ÄVENTYR
0

Jag, André, Alex och Erica. Vi var på samma ställe för tre år sedan tillsammans i samma klass. Nu går vi i samma skola men i fyra olika klasser. Reunion och nostalgitripp på hög nivå. 
 
Oj, vad mycket som har häns som jag inte har skrivit om. Ni vet att jag var i England förra veckan men grymma människor! Det var helt sjukt kul trots alla tråkigheter. Tänkte summera resan med några ord.
 
Växlande väder, växlande humör. Bråk. Smärta. Tårar. Leenden. Reunion. Tjejspelet. Sena nätter. Shopping. Sjuka bussturer. Dans. Kung i baren. Bästa storyn om England. Sega muséer. Skräpmat. Ingen sömn. Trötta ben. Nya vänner. Kapade relationsband. 
 
Helt klart det bästa på den här terminen hittills! Är galet nöjd med resan eftersom den inte var perfekt, men allt var på riktigt.