HALVA VECKAN

| Postat i: HELGENS PLANER
0
 
Ja, jag gick på bio med Lisa i onsdags, blev inte riktigt som planerat. Började med att jag glömde biljetterna hemma på samma ställe där jag lagt dem när jag fotade till bloggen, så jag var tvungen att springa hem från tågstationen igen och fick ta nästa tåg... Kom precis i tid och jag sprang hela vägen hem, till stationen igen, mellan pendeln och tuben på TC. Jag var helt död när jag kom fram, men när jag träffade Lisa blev allt genast bättre. Bion var SUPERFIN och jag tycker verkligen ni ska se den. Helt underbar och lite annorlunda vilket jag gillar. Den heter Philomena om ni är intresserade. 
 
I torsdags var jag och min skola på SACO-mässan i Älvsjö. Jag tog så många kataloger att min pojkvän fick ta hem några åt mig eftersom han åkte hem tidigare. Sedan fick jag ett samtal av en tjej som sköter anställningen på Svensk Direktreklam och bad mig komma på introkurs hos dem samma dag. Jag tog med mig Hanna och vi åkte till Skarpnäck efter mässan. Så nu är jag inte arbetslös längre! Jag ska dela ut reklam varje helg med min söta kärra i mitt närområde (hur chill som helst). Jag och Hanna ska hjälpas åt med varandras distrikt imorgon eftersom det är första gången och man kanske inte hittar överallt. 
 
Igår tog jag ledigt eftersom jag endast hade en lektion som var att lyssna på att resten av klassen skulle redovisa Islam på religionen. Jag hade redan redovisat så det kändes sjukt onödigt. Så istället pluggade jag i lugn och ro i min pyamas hemma. Senare åkte jag till Farsta för att fixa nytt ID men det blev inte så eftersom jag tydligen måste gå till polisen för att fixa det. SUCK. Sedan gick jag på ett Jumpapass på Friskis med min favoritledare som gjorde allt mycket bättre. Jag och pojkvännen gjorde mat efter nytt recept. Väldigt gott! Lövbiff i tomatblandning tillsammans med avocadosalsa i pitabröd. NAMNAMNAM. Ska äta det idag innan jag åker iväg. 
 
Idag ska jag till stan och handla julklappar till min familj tillsammans med Lisa. Jag ska även sova hos henne efteråt och det ska bli himla kul! Var väldigt längesen vi var hemma hos varandra bara hon och jag. Jag har nästan bestämt vad jag ska köpa till alla nära och kära, men är inte helt klar med alla planer... Får se hur det blir! 
 
HA EN BRA DAG!

BIO - IGEN

| Postat i: TV/FILM
0
 
Ikväll har jag fått tag i två biobiljetter till en förhandsvisning av Philomena på Park! Jag gick på bio förra veckan också och har nu fått tag i en ny visning. Jag ska gå med min kusin, Lisa som jag inte har träffat på evigheter. Vi ska ses idag, och även shoppa och sova med varandra på lördag. MYS. 
 

JULKALENDER - THE BODY SHOP

| Postat i: MAKEUP
1
 
 
I år har jag fått en julkalender från The Body Shop av mamma som en del av alla julklappar. Jag har redan börjat skaka på den och tittat på luckornas former för att kunna gissa vad det är som väntar. På söndag öppnar jag lucka 1. Ska bli himla kul med något extra!
 

MY OUTFIT

| Postat i: KLÄDER
0
 

LUSSEBULLAR

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
0
 
I helgen bakade jag, mamma och hennes pojkvän lussebullar för första gången i år. Så himla mysigt! Det luktade verkligen jul när vi bakade och åt pepparkakor och drack glögg. Vi gjorde dem asstora så de svämmade över på plåten, men ändå blev det fler än det stod i receptet. TOKIGT. Nu ska jag ta en innan jag ska till pappa och rasta hunden!

HUNGER GAMES - CATCHING FIRE

| Postat i: TV/FILM
0
 
 
Så jag var på Hunger Games - Catching Fire igår med fina människor. För det första så var plusstolarna underbara, allt benutrymme man kan önska plus att man kunde fälla ner stolsryggen. För det andra var filmen helt amazing! Den fick den första filmen att se ut som något tråkigt med alla sina extra effekter och spelregler. Dock så hatar jag att en film slutar med att man inte får något avslut, vilket betyder att det kommer en tredje film. Men ändå var denna film bättre än första filmen. GAAH, vet inte varför jag gillar Hunger Games, men det är något som drar mig till den. SE DEN!

FRIDAY FOR GOODNESS SAKE

| Postat i: HELGENS PLANER
0
IKVÄLL BLIR DET HUNGER GAMES. Yes vad awesome. Har köttat på i skolan och fått så mycket som möjligt klart, och nu är jag redo för helg och en grym biokväll med vänner. 21:30 börjar filmen och innan dess ska jag på ett pass (igen) och äta fedagsmiddag med familjen. Har inte planerat så himla mycket i helgen, ska plugga och ha julfik på söndag bara. SKÖNT MED HELG!
 
 

HUNGER GAMES

| Postat i: TV/FILM
0
 
Nu har jag precis kollat klart på första filmen av Hunger Games. Måste ju fräscha upp minnet lite innan jag ser den på fredag. Ska bli himla kul att gå på bio igen med awesome people! Den första filmen är ju helt fantastiskt gjord men självklart en helt oetisk berättelse... Men jag längtar i alla fall på att få sätta mig i biostolen med en påse ostbågar och en kopparberg och bara njuta med gott sällskap. HÄRLIGT. Ska ni se filmen??

UPDATE

| Postat i:
0
 
 
NU har jag precis pluggat klart för idag. Denna vecka är lugn med plugg så jag passade på att göra lite i förväg! Imorgon har jag sovmorgon till klockan 13:25 så jag ska sova sååååååååå länge och sen ska jag duscha och äta lååååångfrukost! SHIT vad härligt det kommer bli. 
 
Jag gick ju på bio igår! Jag gick med Hanna i klassen och vi såg Farväl till Maffian som var en förhandsvisning på biografen Park. Filmen har premiär nu i veckan, på torsdag tror jag. Den var i alla fall väldigt bra även om de inte hade hunnit texta den (var faktiskt lite svårt att höra vad de sa alla gånger). Jag tycker ni ska se den om ni gillar action-komedier. Den handlar om en gammal maffiafamilj från USA som flyttar till ett annat land med andra namn och så får man se hur de försöker anpassa sig och vara så normala som möjligt. UNDERBAR FILM.
 
Ikväll ska jag kolla på senaste avsnittet av Solsidan och sen ska jag se Paradise HotelTV3 Play. Det blir en mysig kväll med mörk choklad och te. 

RIVAL

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
0
 
 
Idag var jag, mamma och min bror på RIVAL och åt brunchbuffé. Det fanns så mycket att äta och desertbordet var underbart! Blev helt proppis och det var galet gott. Efter det åkte vi till NK för att se årets skyltfönster som hade premiär idag. Det var himla mysigt och kvällen var lyckad. Imorgon börjar en ny vecka som jag startar med träning och bio. PUSS
 
 

LUKTA GOTT

| Postat i: TIPS
0
Idag när jag åkte till och från skolan så slogs jag hårt av illaluktande lukter. Den första turen slogs jag av en perfym som jag vet min bror har. Den luktar gott, men den kan lätt bli för mycket om man råkar ta ett eller två sprut för mycket. Den mannen som hade på sig den på bussen hade tagit många fler än en till två sprut, snarare tio. Hela bussen stank och den här perfymen är väldigt speciell för när man har sprutat så mycket av den så känns den som jag föreställer mig en brandsläckare och eldrök luktar tillsammans. Den har en rökig och kliande andnödsdoft som man bara inte kan andas in! Jag har känt denna doft i skolan också så jag misstänker att killar gillar den. Men jag tror verkligen inte att tjejerna gillar att få en gasbomb i hjärnan när vi går förbi er, killar. 
 
Den andra resan började bra. Bussen var ganska full och alla parstolar var upptagna förutom en som jag satt mig på. Det visade sig vara ett stort misstag. Jag hamnade framför mr-prata-i-telefon-och-lukta-röv-i-munnen. FYFAN vad han stank i munnen! Jag har varit med om liknande tidigare på just bussen, men den här mannen tar fan rekordet. Inte nog med att han luktade SKIT i munnen, utan han var tvungen att spotta ut sig sin anderdräkt när han pratade. Och det var inte så att han satt brevid mig, nej han satt bakom mig och ändå kände jag inget annat än hans vidriga andedräkt. 
 
Illaluktande andedräkt tror jag är det värsta jag vet. Jag skulle aldrig kunna stå ut med en pojkvän som konstant luktar illa i munnen. DET GÅR INTE. Tänk att pussa honom, eller ens prata med honom i en omkrets av en meter. Usch. Nä, killar ni får skärpa er (och tjejer som faktiskt också har en tendens att lukta skit i munnen)! Så här kommer lite tips på vad ni kan använda för att förhindra att er omgivning ska dö inom loppet av tre sekunder när du öppnar käften. 
 
SensodyneListerine Total Care
 
(Desas går att hitta på alla apotek i Sverige, på deras webbsidor finns det dessutom ett avsnitt för just dålig andedräckt)

I AM SO FREAKING AWESOME

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
 
 
 
DONE. Har skrivit klar min svenskauppgift och är helt ledig för kvällen. Ska titta på Blacklist eller Hela Sverige Bakar finalen... Vi får se! Ska i alla fall värma på lite mat till mig nu. Gjorde världens godaste pannbiff, potatis och brunsås igår, så ska återuppleva denna smaksensation ikväll igen. Ska gå och lägga mig tidigt också, för jag vill läsa min mysiga bok. Den heter Hundar Hus och Hjärtats Längtan, har ni läst den? Som ni alla borde veta om mig så är jag världens segaste kåla på att läsa böcker om jag inte är på semester (går inte så himla bra där heller) så jag ligger bara på kapitel 3 efter två veckor. 

SMILING AGAIN

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
 
Är på bättre humör idag, wiho! Gårdagen var underbar, en hel dag bara för mig själv. Jag hade ju utvecklingssamtal men det gick på fem minuter så jag åkte till gymmet tidigare och gick på ett pass. Det var himla kul trots att det bara var pensionärer där.. HÖHÖ. Imorgon ska jag gå på samma pass fast en nivå svårare och hoppas på att det är människor under 50 där. Idag hade jag prov vilket kändes bra! Vi har jobbat med detta prov hela terminen så det är skönt att få det överstökat. Snart kan jag känna mig fri igen. Nu ska jag plugga svenska som ska in ikväll, PUSS

WORK IT HARDER

| Postat i: UPDATE
0
 
 
Sitter och pluggar så mycket att jag nästan håller på att somna... Jag är irriterad och arg på minsta lilla fel just nu så försöker att bara vara tyst så att jag inte skapar ännu mer kaos i mitt liv. Har lust att bara klaga på allt och skrika allt jag har inom mig men jag vet att det inte löser sig, så jag bloggar istället.
 
Det har varit en seg dag i skolan idag, men imorgon hoppas jag på att ha ett bättre humör, jag har nämligen inga lektioner imorrn! Vi har utvecklingssamtaldag och min tid är kl 10 så efter det ska jag försöka åka till gymmet en stund, hoppas det finns något pass att boka. Ska inte plugga ihjäl mig helt och hållet imorrn är planen, men det brukar skita sig ändå.
 
Har två stora inlämningar/prov på torsdag som jag är halvvägs klar med så stressen närmar sig plus att ämnena börjar bli väldigt tjatiga. Hoppas på att helgen närmar sig med stora kliv! 
 

BAKDAG

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
0
 
 
 

SLEEPOVER AT MY BOYFRIEND'S

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Ser ut som jag tänker flytta in!?
 
 
Planer för kvällen är att åka och möta älsklingen för att käka sushi, världens bästa mat. Och sedan ska vi köpa hem ingredienser till brownie som vi ska baka. Det blir en mysig kväll och om jag har tur kanske vi badar i deras bubbelpool. Jag tar med mig kameran och fotar under helgen (tänkte spendera hela helgen där) så ni inte missar något. Glöm inte att det är fars dag på söndag! HA EN AWESOME HELG PEEPS. 
 
 

A NORMAL DAY IN MY ABNORMAL LIFE

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
 
 
Det här är jag idag! En ganska knasig dag faktiskt. Hade inställd första lektion, började klockan 10 med Sociologi, inställd nästa lektion som resulterade i tre timmar hål. Åt pannkakor och åkte till stan med Carro och Hanna. Köpte farsdag-present och åkte tillbaka till skolan för att se på dålig julfilm. YEY. Nu är jag hemma sen länge och har inte orkat göra annat än att titta på den nya serien med Lisa Vanderpump och Dr Phil. Inte speciellt kreativt men ska försöka plugga lite nu innan middagen och älsklingen kommer. Ikväll är det Blacklist! BÄSTA SERIEN I VÄRLDEN. 
 

PROBLEM TRÖTTHET & POLIS

| Postat i: TANKAR
0
 
 
 
Is there ANYONE som vet hur man connectar Instagrams bilder till Blogg.se? Som ni märkt tidigare så har jag kunnat göra det förut, men nu har både Instagram och Blogg.se varit dumma mot mig och slutat fungera. Vore asfett om ni kunde tipsa om hur jag ska göra! 
 
I alla fall, idag var första dagen i skolan. WOW. Big news. Alla hade en första dag i skolan idag. Lyckligtvis slutade jag 11.20 så jag hade inte en brutal dag med en sömnlös natt bakom mig. Men det var ändå jobbigt och jag unnade mig med en stor chailatte på Espresso House med Hanna från klassen efteråt. 
 
Jag har tränat också! Efter resan var jag sjukt nojig över min kroppsform att jag bara behövde köra tills det kom blod, svett och tårar. Så det var precis det jag gjorde. På ett gym fullsmockad med människor. YEY. Men jag var fan mer effektiv än jag brukar. Får man väl tag på en maskin man väntat på i en halvtimme ser man till att man kör tills man får kväljningar för man vet inte om man någonsin ska kunna få en annan maskin igen. Fokuserade främst på magen, den är bullig och otränad (märkte jag när jag tog på mig bikinin första dagen) och det skulle ändras på fort. Nu är jag hemma och helt slut.
 
Hörde på radion att en kvinna som tillsammans med sitt kompisgäng varit ute en kväll och festat. Ni kanske också har hört talas om det men hon blev i alla fall tagen av polisen (lägg märke till BARA hon, ingen annan i gänget) utan att ha blivit förklarad för varför hon blev tagen. Hon fick sitta i en fyllecell i 6 timmar och när hon frågade varför hon var där kallade de henne för rasistiska namn. Min fråga är varför de just tog in henne, och varför inte alla blev intagna som antagligen varit ungefär lika påverkade. Jag undrar också varför hon inte fick en förklaring, vilket är en rättighet man har från polisen. Sedan undrar jag hur man som svensk manlig polis har en kuk stor nog att kalla en kvinna för rasistiska namn. Är inte polisen den vi ska tro på mest? Är det så lite en polis har att göra att han för skojs skull ska gripa en kvinna med utländsk bakgrund bara för att förnedra henne?
 
Om det är såhär en polis har möjlighet att arbeta är det arbetet inget för honom. Han ska sitta på ett kontor i sin ensamhet och skriva väderleksrapporter som han skickar till en tråkig mailadress utan någon som helst kontakt med omvärlden. Eller så ska han jobba med just invandrare. Kanske bli tvingad att jobba på ett dagis i någon förort just för att se att invandrarbarn är precis som "svenska" barn. Så att han lär sig att världen inte kretsar runt lilla landet lagom och att han är värd precis lika mycket som dessa barn. Om det är så han vill behandla invandrare, genom att kalla dem rasistiska saker, så är det han som ska sitta i en fyllecell, fast på heltid. Livet ut. Fine jag kanske inte uttrycker mig politiskt korrekt, men det gör fan inte den svenska polisen heller. 

3 IN 1

| Postat i: MAKEUP
0
 
Nämen grattis Linnéa, din dator vill fungera igen! Jag försökte blogga igår men det gick ju åt pipskogen då min dator/blogg.se vägrade lägga upp mina bilder... MEN nu är det igång igen och mitt första inlägg efter en veckas uppehåll är dessa mascaror som jag köpte på tax free på flyget hem till Sverige. Det är tre mascaraor i ett paket för 200 kr. VÄLDIGT BILLIGT. JAG ÄR SNÅL. Testade en första gången idag och det blev väldigt långa spretiga fransar. Jag gillar oftast inte långa fransar med mascara eftersom det ser för onaturligt på mina ögon, så jag hoppas att den lugnar ner sig efter några gångers ingnuggande med luft. I alla fall så rekomenderar jag så klart detta paket med 3 mascaror av Maybelline New York (precis som jag rekomenderar allt annat jag köper och fyndar).