BRB GOING TO RHODOS

| Postat i: ÄVENTYR
0
(vårt superfina hotell)
 
Så, imorgon bär det av. Imorgon åker jag över hav och land med tre häftiga brudar till den där omtalade ön Rhodos. I nästan ett halvår har vi planerat, bokat, tänkt på denna resa och nu ÄNTLIGEN gör vi det! Det ska bli så kul att åka iväg med tjejerna en hel vecka utomlands. Gaah, finns inga ord som beskriver hur det känns just nu. Väskan är fortfarande inte packad och klar och kommer nog inte bli det förrän jag åker hemifrån, haha. Har några saker som måste fixas ikväll samtidigt som jag tvättar för fulla muggar i tvättstugan. KAN INTE VÄNTA LÄNGRE!

CURLS

| Postat i: HÅRSTYLE
1
 
Igår var jag i Farsta med Lisa och shoppade och fikade. Där fick jag tag på en locktång för 150kr, helt sjukt! Det var Lisa som hade köpt en likadan tidigare och den funkar super! Jag testade den idag och är himla nöjd. Den går att köpa på Clas Ohlson. SO FAB!
 
 

SPA - DAG

| Postat i: TIPS
0
 
Det absolut bästa man kan göra när man är hemma en dag utan planer och utan energi att hitta på något är att ha en egen spa-dag. När jag fyllde år fick jag en spa-box av mamma med en mysig handduk, bodyskrubb, duschtvål, body lotion och hand kräm. Det är helt perfekt för en avslappnad dag hemma. Jag brukar måla naglarna i sammma veva så jag känner mig helt ny och fräsch. Så ett starkt tips är att skaffa sig sin egen lilla spa-box och fylla den med underbart doftande tvålar och krämer och ha din egen spa-dag!
 
 

DAGENS OUTFIT

| Postat i: MODE
1
 
 
 
 
 

LOVE WEEKEND

| Postat i: ÄVENTYR
0
 
 
Imorgon (fredag) åker jag och pojkvännen till hans mormors landställe och stannar där tills på måndag. Jag har precis packat väskan och köpt ett helt kilo godis och massa läsk, så jag tror vi överlever i vår lilla stuga. ÅH, det ska bli så mysigt! Sist vi var där tillsammans var för ett år sedan och då fiskade vi så det stod härliga till. Jag tror jag fick upp 28 abborrar eller något den helgen. HELT SJUKT. Så jag ser verkligen fram emot det här. Sola, kanske bada, fiska, äta mat med min älskling, mysa i stugan med godis och läsk och bara ha det allmänt fint. Hoppas ni har det mysigt i helgen! PUSS

STATIST MED CLARA HENRY

| Postat i: ÄVENTYR
0
 
I måndags var jag någonstans i stan och spelade in en scen för serien Med Clara Henry. Ni som läst min blogg vet att jag tycker hon är fetast och hetast på YOUTUBE. Så det var asfett att träffa henne och spela med henne. Det var jag och två statister till där med henne, jag var där först och fick därför skådespela lite... Hihih, så himla kuul! Ska bli kul att se hur resultatet blir. Jag var självklart nervös när jag åkte dit och svettades som en gris, men jag tvingade mig att göra det för jag vet hur stolt jag blir när allt är klart. Tänk att jag faktiskt fått träffa och spela med tjejen som jag följer varje vecka på YOUTUBE! Det här är en sak som jag verkligen älskar mig själv för. 

BARNKALAS

| Postat i: FEST
0
 
Den här söta filuren är min yngsta kusin. I lördags var vi hans familjs landställe och firade hans 1-årsdag samtidigt som vi också firade min andra kusin som fyllde 8 år på samma dag. 
 
 
Här är min Golden-vovve tillsammans med mina kusiners Labrador. Så himla sköna!
 
 
Jag och pappa i solen!
 
 
Och till sist min broder och kusin. Fin bild tycker jag!
 

FUENGIROLA 2013

| Postat i: ÄVENTYR
0
 
This is my crew. Mamma och broder, jag i mitten.
 
 
Glass var ett måste varje dag!
 
 
På kvällarna var karuseller och tivolin utplacerade på den långa strandpromenaden.
 
 
Mamma och jag på San Juan. En tradition som firas samtidigt som svenska Midsommar, men liknar mer svenska Valborg med brasor på stranden. 
 
 
Fin familj.
 
 
Fyllde 18 år i Spanien och fick detta fina halsband av familjen. Så himla fint!
 
 
En dag åkte vi till Gibraltar som är en del av Spanien som tillhör Storbrittanien. Stället är känt för sitt enorma berg med supersöta apor och häftiga grottor. 
 
 
Självklart pratade man engelska där och betalade med pund.
 
 
 
Det var en supermysig resa! Tiden gick så fort och det var awesome väder all the time...