STOR UPDATE

| Postat i:
1
 
Jag tänker att mitt första riktiga inlägg efter uppehållet blir en uppdatering på hur mitt liv ser ut idag. För senast jag skrev var när jag pluggade i Kristianstad, Skåne. Det gör jag inte längre. Jag bodde i Bromölla i fyra månader och läste en psykologikurs på Kristianstads Högskola. Huset jag bodde i är morfars (som var i Portugal under tiden) och man kan väl säga att det var en resa i sig, att bo i ett gammalt hus på en stor tomt. Körkortet tog jag en månad innan flytten till Skåne, tänkte att det skulle vara nödvändigt att ha när man bor ute på landet och där bussarna går ca en gång i timmen. Fick även låna morfars bil under tiden jag bodde där.
 
Avskedmiddagen med vännerna från Kristianstad
 
Jag lärde känna nya vänner som jag fortfarande har kontakt med idag. Är otroligt glad för att jag bestämde mig och flyttade dit. Trots enorm ensamhet och en del trubbel så fick det mig att inse att jag faktiskt klarar av att ta hand om mig själv. En underbar känsla. När kursen började lida mot sitt slut hade jag sökt alla jobb som existerade i den lilla staden. Inget gav tyvärr resultat, men då jag hade sökt tjänster i Stockholm parallellt så hade jag ett antal erbjudanden att hämta där. Jag fick en anställning på ett bemanningsföretag som receptionist i slutet av januari och har sedan dess arbetat som det. Jag började som back-up men har nu varit på ett och samma ställe i snart tre månader och jag är väldigt nöjd.
 
Jag tillsammans med Erica och Adela, två tjejer jag känt hela livet men som jag träffar alldeles för sällan. Båda bor i södra Sverige och lyckligtvis fick vi till en träff när jag bodde i Bromölla.
 
Jag och Regina har blivit tightare än vi någonsin varit och i detta nu letar vi (läs hon) lägenheter från höger till vänster som vi skulle kunna tänka oss att hyra tillsammans. Vi har ett möte med en hyresvärd imorgon kväll där vi ska titta på lägenheten och se vad som gäller och om det är något vi kan tänka oss. Det ska bli spännande att se vad det är för lägenhet osv! I övrigt är hon min queen i alla lägen. Älskar henne.
 
Det var väl en hyfsad sammanfattning om hur mitt liv har sett ut det senaste året och jag ser supermycket fram emot sommaren som kommer. Inte för att jag inte har så mycket planer, men för att jag känner att det kommer bli bra i allmänhet.
Hittills till STOR UPDATE


Regina

Älskar dig.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: