GOING TO THAILAND

| Postat i: ÄVENTYR
4
 
Idag är det den 20 juni och det är dagen jag åker till Thailand med min pojkvän. Vi ska vara där i tre veckor och det kommer bli så fantastiskt. Är väldigt nervös, men vet att allt kommer gå bra. Det är första gången jag åker utomlands med någon utan mina föräldrar, om man bortser från språkresan 2010. Väskan är packad och jag är redo att resa iväg. Det kommer ta väldigt lång tid att flyga, men det kommer vara så värt det. 
Men för er läsare kan jag säga att jag kommer uppdatera om jag har möjlighet till det. Vet att det kommer finnas Wifi lite överallt så ni kan nog räkna med att jag bloggar ibland. 
Min egna dator lämnar jag hemma eftersom den tar plats och är bara extremt jobbig att bära runt på. Märker att den behöver lite semester den med. Den har börjat låta och hålla på så det är nog bäst om den slipper arbeta... 
Hoppas ni får några awesome veckor i solen ni med! 
Hittills till GOING TO THAILAND


Alice - bilderbyalice

fin bild!
allt bra? :)


URL: http://bilderbyalice.se
Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Svar: None
Linnéa Palmqvist Söderman


URL: http://forum.modekampanj.com
Jasmin - The dream of being famous!

As fin blogg, verkligen! Hur mår du? :)

Har en tävling där du kan synas framför 500-600 läsare! http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-lank.html#comment (direkt länk)


URL: http://jaasses.webblogg.se
Josefin Ärlevik

Hej, fin blogg! Allt väl? :)


URL: http://josefinarlevik.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: