NAIL POLISH

| Postat i: SKÖNHET
0
 
Jag antar att ni har sett dessa i de flesta stormarknader som MAXI eller Willys. Ni tänker kanske att det är ett skräpmärke som säljer sina produkter för 10kr styck. Sanningen är att ja, de säljs för 10kr styck, men det är verkligen inget skräpmärke av nagellack. I somras testade jag ett par bara för skojs skull och jag älskade det verkligen! Det blir en fin färg och håller sjukt länge för att vara ett så billigt alternativ. I helgen köpte jag fyra till i färger som jag tror kommer bli snygga i höst. Så totalt har jag nio olika färger från det här märket och jag älskar det så mycket. Förstå att jag nu har nio olika snygga färger för endast 90kr! Ville bara tipsa er om detta, det är värt att testa ♥
 

GET UP GET DRESSED

| Postat i: HELGENS PLANER
0
 
YEEY. Insåg efter att jag laddat upp bilderna varför jag inte använder dessa jeans längre. Har ju förfan camel toe... Livet som student är inte speciellt glamuröst måste jag säga. Idag är det första dagen på hela veckan om jag bytt kläder från pyjamas. Att sminka sig kan man ju bara glömma, varför lägga tid på det när man ändå ska stanna inne på sitt rum hela dagen? Min abstinens för att fixa mig och ta hand om mig själv är enorm och det är därför det är extra kul att ha planer för helgen! 
 
Imorgon ska jag ha skräckfilmskväll med gänget jag var ute med förra helgen. Sköna människor! Det snackas om att köra guitar hero/singstar/pandoras ask så det blir nog en skön blandning. Ikväll blir det en hemmakväll framför tvn och paddan tror jag. Men innan det ska jag övningsköra med mamma, woop! Vill verkligen få klart körkortet nu. Vore härligt att kunna ta en roadtrip helt random och bara komma härifrån. Men även om jag inte har körkort har jag planerat att åka till Leo som bor två timmar bort med tåg. Det kommer bli skitkul!! 
 

LIVET ENLIGT NEA PÅ YOUTUBE?

| Postat i: VIDEO
0
 
Jag vill starta en youtube-kanal. På riktigt. Finns så mycket som jag alltid går runt och tänker på som jag aldrig får ur mig. Som jag tror skulle vara bra för andra att höra. Som kan hjälpa andra på något sätt. Samtidigt som jag kan ventilera min suddiga hjärna. Samtidigt vet jag att jag skulle skämmas ihjäl om jag skulle försöka. Avskyr att höra min röst och se mig själv på film, klarar nästan inte ens av att höra när någon läser upp mina blogginägg högt. Men det är väl något man arbetar bort? Alla skäms väl över sånt? Vi får se hur jag gör med den saken, men än så länge är det bara en kul idé.

GOTT OCH BLANDAT

| Postat i: HELGENS PLANER
0


Regniga dagar... Det är lite mysigt om man inte ska gå ut i det, som jag ska snart. Men när jag kommer hem ska jag duscha och gosa in mig i en filt och plugga lite. Ska träna ikväll, mitt gymkort går ut imorgon så tänkte utnyttja de sista timmarna! Ska posta lite saker jag har sålt på Tradera också. Älskar att sälja saker! Blir rik på saker jag inte använder liksom, woooop. 

Skönt att veckorna går fort faktiskt så helgen snart är här igen. I fredags var jag ute på Marquise med nyfunna vänner och det var sjukt kul! Träffade en kille jag och min kusin hängde med förra gången vi var där så det var kul att snacka med honom igen och han hängde med oss hela kvällen! 

På lördagen var det pokerkväll med samma gäng och jag lärde mig äntligen att spela poker! Men det var sjukt tråkigtså  jag körde all in efter ett tag och förlorade såklart. Sen åkte vi och spelade fotboll på en fotbollsplan i Tungelsta och trots att jag hatar att spela fotboll och att alla andra har spelat fotboll var jag den som var mest taggad? Anyway var det en rolig kväll det med och nu i helgen ska vi alla ses igen och ha skräckfilmskväll, myyys! 

EN KVÄLL I PARADISET

| Postat i: FEST
0
 
 
Vet inte riktigt vad jag ska börja det här inlägget med, men i helgen var jag på fest. Inte vilken fest som helst. KTH-fest/nollning. Min kusin har börjat plugga där och hon bjöd med mig dit till eftersläppet. Jag kom dit runt 22 när eftersläppet skulle öppna och kusin-lisa mötte upp mig utanför och vi visste inte riktigt om jag fick komma in än, men de ansvariga bad mig att stanna utanför och tvingade Lisa att gå in igen. Det kom ett gäng ungdomar som drog med mig därifrån och förklarade läget, det var nämligen så att alla nyblivna KTHare skulle färdas till ett annat KTH-hus för efterfesten. 
 
Så där gick jag med ett gäng okända ungdomar i mörkret genom en skog en lördagskväll, inte riktigt vad jag hade förväntat mig när jag åkte dit. Hur som helst kom vi fram till stället där efterfesten skulle hålla hus och det första jag ser är en hoppborg. HUR KUL?! När vi kommer in i byggnaden är alla golv och väggar målade i olika motiv och teman. Som ni ser på bilden står jag med Samir från Paradise Hotel 2013 och ni kan se att golvet är blått. Detta golv hade ett paradise-tema med strandbar, brygga och en riktig surfbräda som man kunde balansera på (tror vi blev upp till 6 pers på den samtidigt som balanserade med ölglas i händerna). På väggen stod det med stora bokstäver "THIS IS FUCKING PARADISE", sjukt snyggt!! 
 
Såhär detaljerade var alla dansgolv och eftersom jag var där först innan resten av KTH kom så hann jag se alla motiv som man hade målat. Önskar att jag hade tagit kort på det... Anyhow, till slut kom Lisa och hennes klass och festen kunde börja! Vi körde race i hoppborgen, dansade på olika dansgolv, önskade låtar som Fireball - Pitbull (sjukt bra låt) och minglade med nytt härligt folk. Någon som jag pratade länge med var en kille som bott i Australien ett år som utbytesstudent. Jag var sjukt intresserad av att få veta allt om Australien och tvingade honom att bara snacka engelska resten av kvällen. Haha, stackarn! Kul hade vi i alla fall och det slutade med att vi lämnade stället runt 05 på morgonen.
 
Det bästa med hela kvällen var; att de sålde Billyspizzor för 15kr, att jag träffade sköna människor, att det fanns en hoppborg och att allt var så välordnat! Sjukt lyckad lördagskväll trots att jag blev bortrövad av ett gäng okända studenter genom en skog. 

SÅ BARA LYSSNA PÅ STRÅKARNA

| Postat i: HÅKAN HELLSTRÖM
0
 
 
 
Ni vet att Håkan är min gud och därför har sett Känn ingen sorg ett antal gånger och älskar allt med den filmen. Självklart är musiken det bästa med filmen och därför letade jag upp soundtracket på Spotify. Är helt förtrollad. Tänkte dela med mig av det till er. Ni borde lyssna. Och om ni inte är övertygade tycker jag att ni ska kolla på filmen. Den är fin. Oavsett om man gillar Håkan eller ej. Tro mig! Det är många av mina vänner som inte är lika förtjusta i Håkan men som tycker om filmen, så se den är ni söta. Nu ska jag stänga av världen och lyssna på min gud. 

ELF SMINKNING

| Postat i: MAKEUP
0


Här är en snabb bild på hur min sminkning med det nya sminket från ELF ser ut. Gjorde det väldigt snabbt så brydde mig inte om resultatet så mycket. Ville bara testa produkterna men jag är som sagt väldigt nöjd med det jag köpte och det kommer säkert bli höstens favoriter!

ELF

| Postat i: MAKEUP
0
 
Yeey! Jag har äntligen fått hem mitt smink som jag beställde från ELF. Ni vet att jag har köpt smink därifrån tidigare och jag var sjukt nöjd med allt jag köpte så jag beställde hem lite mer igen. Denna gång köpte jag åtta produkter och jag har precis testat dem. Kan meddela att jag är sjuuuukt nöjd denna gången med! 
 
 
 
 
 
Här alltså allt jag köpte. Sammanfattningsvis så är det en face-mist som man har i ansiktet när man är klar med sminkningen så att det håller en längre tid och allt sitter på plats. En daglig rengörare för borstar som luktar gudomligt! En ögonbryns- och ögonfransfix. Ett vanligt puder. En primer som är bra att ha så att ögonskuggan sitter bra längre. En mineralfoundation, SÅÅ BRA! En eyeliner och färg till ögonbrynen. 
 
Som sagt är jag sjukt nöjd över det jag köpte och allt verkar funka awesome. Det jag är mest nöjd över är mineralfoundation! Den är sjukt lätt att applicera och ger en fin färg utan att man behöver ta så mycket i ansiktet. Täcker röda fläckar väldigt bra också! Rekommenderar starkt att köpa smink från ELF, billigt och bra produkter. 
 

WHAT'S IN MY BAG?

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
 
Jag tänkte att det kan vara roligt att kika in i min väska och se vad jag alltid har med mig, så här ser ni allt innehåll i min väska. Uppe i vänstra hörnet ser ni Fifty Shades som jag ännu inte tagin mig tiden att läsa, men börjar komma in i den igen. Ett måste att läsa! Sen ser ni mitt lipsyl från Eos som är to die for. Luktar bubbelgum och går inte sönder som många av mina andra brukar göra. Mitt USB som är HelloKitty-format är nödvändigt om jag har dokument som jag måste ta med mig någonstans, och det är väldigt gulligt också. Under det ser ni min mobil som jag har pimpat med en mustasch, och brevid det är mitt rosa Babylips.
 
Brevid det ser ni min Ipad som jag verkligen måste ha med mig överallt för musik, spel, sociala medier och Netflix. Allt för att underlätta alla kollektiva resor jag gör dagligen till gym och annat. En rosa penna som gör vardagen mycket roligare. Som ni alla vet så älskar jag färgen rosa och med en rosa penna till min rosa kalender har jag lättare koll på min planering. Brevid pennan ser ni mitt nya solglasögonfodral som jag köpte i Köpenhamn för 15kr, perfekt i en väska med många vassa prylar. Jag har alltid med mig något sött i väskan och just nu är det Mentos med bubbelgumsmak, himla gott! 
 
Längst ner i mitten ser ni en mapp som jag köpt på Ica Maxi som jag förvarar alla jobbsaker i. Mina hörlurar är en av de viktigaste sakerna jag har i väskan, utan dem skulle alla buss- och tågresor vara förstörda. Mascara är alltid bra att ha om man vill piffa upp sig efter gym eller om man spontant ska träffa en vän i stan. De sista två sakerna som jag alltid har med mig i väskan är handkräm (mina händer klarar inte en dag utan det) och våtservetter. Man vet aldrig när man kladdar ner sig och akut måste rengöra händerna. 

BUTTERFLIES

| Postat i: TIPS
0
 
Under tiden jag var i Skåne på semester hade jag ett litet projekt som jag hintade om litegrann. Nu har jag äntligen blivit klar och det sitter uppe i mitt rum. Jag har nämligen gjort fjärilar i papper och satt på min garderobsvägg. Blev sjukt nöjd och om ni vill göra likadant så kommer en guide här:
 
 
 
Jag köpte tre stora pappersark i olika färger, jag valde vitt, ljusrosa och rosa. Sedan hittade jag en mall för fjärilar i olika storlekar online som jag skrev ut och klippte ut för att ha som mall till mina fjärilar. Jag ritade av mallarna på de olika pappersarken och numrerade dem efter storlek. 
 
 
 
Sedan klippte jag ut fjärilarna och limmade ihop två fjärilar av olika färger med en storleksskillnad så att de bakre syns. Jag limmade bara där själva "kroppen" på fjärilen är så att det går att vika upp vingarna. Sedan var det bara att sätta upp fjärilarna på väggen med dubbelhäftande tejp eller liknande.
 
 
 
KLART! Hur snyggt är det inte?? Blev så sjukt nöjd över hur det blev, även fast det krävdes mycket tid och fokus så var det värt det. Det blev precis som jag ville ha det och det bästa med att göra det själv är att det blir personligt, ingen annan kommer någonsin ha likadana fjärilar som jag. ♥