HELGEN

| Postat i: HELGENS PLANER
0
 
 
I helgen var jag med Regina och Lisa. Vi var på en nyöppnad barterrass ovanför Slakthuset med skönt sommarhäng och goda drinkar. Det var så fint väder att det var underbart att vara där uppe och bara umgås med sina vänner. Efter det åkte vi till Sjöängen och grillade hamburgare och majskolvar, drack alkohol och åt chips och jordgubbar. UNDERBAR DAG! Dagen efter träffade jag Regina och åkte till stan för en liten shoppingrunda. Efter det köpte vi med oss picknick och gick till Vitabergsparken. GUD vilket underbar helg det var, med underbart väder och underbara människor. Ser fram emot fler av dessa dagar! 

SNART SMÄLLER DET

| Postat i: FEST
0
 
Idag är dagen innan min födelsedag. Jag skickade ett sms till pappa tidigare idag och skrev att jag inte vill att han och hans sambo ska vara med imorgon och fira mig. Jag skrev att det skulle bli stelt på grund av vår relation och han svarade med att sambon inte skulle kommit oavsett på grund av vår stela relation och att jag bestämmer själv om jag vill ha med honom imorgon. Han frågade om jag ville äta middag med honom dagen efter min födelsedag och jag tackade ja. Det känns bättre. Jag får träffa honom på mina villkor och utan press om att det ska bli bra. För jag har för mycket press på min födelsedag, vill inte att den ska förstöras av en stel middag. Därför var denna lösning bättre. Nu ser jag bara fram emot min födelsedag. Det ska bli så kul! Jag, mamma och min bror ska äta middag i stan och efter det kommer Regina och spelar bowling med oss. Därefter möter jag och Regina upp Lisa och går ut och festar. Det ska bli super! 

20 ÅR OCH TVIVLAR

| Postat i: LINNEA
0
 
 
Kan inte ens tänka mig att jag fyller 20 år om en vecka. TJUGO JÄVLA ÅR!!!! Hur?!?!?! Haha, asså det gick ju sjukt fort. Att leva i 20 år. Mycket har hänt men ändå så lite. Vad har jag gjort med mitt liv? Nej, jag har ingen ålderskris men det är ju sjuuuukt. 
Jag har ett problem. Vet inte om jag har sagt det med jag bor inte hos min pappa längre, och har inte gjort det på några månader nu. Det beror på att jag mår dåligt när jag är där. Psykiskt pissdåligt. För vi hade många problem. Jag krävde kärlek, han krävde glad dotter. Så det gick aldrig ihop. Även om det ser ut som att det borde ha gått. Men men. Jag fyller ju år nästa vecka och känner verkligen inte för att fira den med min pappa. Det låter tragiskt/elakt/själviskt och ja, det är det, men jag vill ändå inte. För jag känner att är det någon dag på året man får vara självisk så är det på sin födelsedag. Eller??
Mamma säger att jag ska bjuda min pappa, just för att han är min pappa. Men är det en ursäkt för allt? Att han är min pappa. Är det en ursäkt till hans beteende? Är det en ursäkt till att jag ska offra min födelsedag? Det jag vill göra på min födelsedag är att äta en god middag och spela bowling, och om jag ska bjuda med min pappa och hans sambo så kommer det garanterat bli stelt. Och det är inte det jag vill på min födelsedag. 
Är det fel av mig att inte vilja bjuda min pappa?? 

SAMMANTRÄFFANDE

| Postat i: HELGENS PLANER
0
 
 
 Idag tog jag mitt första dopp för i år. Det var svinkallt men jag gjorde det, hehe. På midsommar var jag med Leo och hans vänner och badade jacuzzi, drack drinkar och åt grillat. Det var mys. I lördags gick jag ut med Lisa. Vi har umgåts mycket den senaste veckan, det är härligt. Längesen vi träffades så här ofta. Det lustiga var att vi träffades av slumpen i söndags i Gustavsberg. Hade ingen aning om att hon skulle dit, och jag och mamma är aldrig där, och så satt vi på samma lilla café. Skumt hur liten världen är. En annan lustig sak är att en kille som tidigare kommit fram till mig på tunnelbanan kom fram till mig och Lisa när vi var ute. Dock så vet han inte om att det är jag och att han har mitt nummer i sin telefon. 

NU JÄVLAR

| Postat i: ÄVENTYR
0
 
Bilden ni ser är tagen den första dagen jag satt mig bakom ratten med en övningskörsskylt på bakluckan. Det var två år sedan. Jag har lärt mig så mycket sedan dess. Jag ser mig själv som en självsäker förare. Så nu tycker jag att det är dags att göra klart det jag för två år sedan började med. Att ta körkort. Så idag, efter många dagars velande, bokade jag riskettan och risktvåan och 6st körlektioner. Nu jävlar. Det enda som saknas är uppkörningen, som jag är sjukt nervös för. Jag har nästan inte pluggat teori alls. Det är det som jag oroar mig för. Men nu har jag i alla fall bokat det mesta. Känner mig stolt över det. 
 

IM FREE

| Postat i: MYSINLÄGG
0
Tänk att detta var ett år sedan, så mycket har förändrats 
 

JAG HAR GJORT MIN SISTA TENTA! Jag har alltså sommarlov nu. Har glömt hur det är att vara helt ledig, har ju haft plugg varje vecka sedan kursen startade, inga lov här inte. Men nu är kursen över och jag är helt ledig. Liksom va? Jag ska ut på en powerwalk nu. Fram och tillbaka till Farsta tänkte jag. Lyssna på podcasts. Få solen i ansiktet (som plötsligt kommit fram??). FÖR NU ÄR DET SOMMARLOV!!!
 

DEN EVIGA KAMPEN MOT KOLLEKTIVTRAFIK

| Postat i: ÄVENTYR
0
Åh hittade massa gamla bilder jag lagt upp här på bloggen, det här är jag och min bror för ett par år sedan
 
Tja! Jag har fixat hotell i Göteborg för mig och Regina i augusti, tre nätter. WOOP. Nu letar jag för fulla muggar efter bussar som åker därifrån till Ullared. Hittar fan inget. Är det något som är oklart så är det bussföretagens hemsidor. Får fan ingen information från någon om hur de åker, när de åker, vad det kostar och hur man bokar. Har varit inne på flera sidor där de erbjuder att man ska boka en hel buss, liksom va?? Aa, jag hyr en egen buss så jag får med mig allt jag shoppat tillbaka? Har till och med sjunkigt så lågt att jag sökt på Facebook om bussresor till Ullared. Man tänker ju att det är självklart att det ska gå bussar typ varje kvart fråg Göteborg till Ullared, varje dag. Men så är inte fallet. Det lutar åt att ta tåg från Gbg till Varberg (har jag för mig) och byta till buss till Ullared som man bokar genom SJ. Alltid är SJ/SL det man väljer i slutändan. Trots att de är sämst. Bara för att de är tydliga med hur de åker, när de åker och hur mycket det kostar. Vem vet, kanske har jag körkort tills vi åker så att vi kan ta bilen ner. Det vore DRÖMMEN.