GRATTIS MAMMA!

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Idag fyller världens bästa mamma år! Hurra! I morse åkte vi till Clarion Hotel i Skanstull och åt en supermysig frukost. Mammas kompis hade fixat reservation med dukat bord och en present i receptionen, såå gulligt av henne! Hon fick även present av mig och brodern och efter det gick vi runt i stan och shoppade lite. På vägen hem köpte vi med oss fika som vi åt hemma. Är dock galet trött eftersom jag gick upp kl 06 i morse. Men en härlig dag har det varit! 
 

HAPPY HALLOWEEN?!

| Postat i: FEST
0
 
Sitter och deppar sönder. Har verkligen ingen jag känner halloweenfest i år? Det är typ den enda högtiden som jag verkligen är taggad på varje år. Älskar att sminka och fixa outfit som är udda och crazy, men aldrig har jag gått på halloweenfest. FAN. Blev ännu mer taggad när jag sminkade min brorsa som har tre fester att gå på?! Aja, om det är någon lycklig som ska gå hjälper jag gärna till med smink iaf. Happy halloween! 
 

PISSIG DAG

| Postat i: TANKAR
0
 
 
Idag är mitt liv deppigt. Utan speciell anledning. Känner mig ensam och har mycket plugg att ta tag i. Har inte gjort annat än att plugga och lagat brända pannkakor idag. Pissig dag helt enkelt. Ska ut med hunden på en långpromenad nu tänkte jag, med bra musik i lurarna så att jag kan släppa det deppiga för ett tag. Behöver friskluft. Synd att man måste känna såhär ibland, även om det inte är något fel på ens liv. 

NEW FRIENDSHIPS

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
 
I lördags gjorde jag en lite annorlunda grej, men eftersom jag är så spontan och galen så tänka jag "varför inte?". Jag bjöd nämligen hem två superhärliga tjejer till mig på en liten tjejmiddag. Det galna är väl egentligen att jag inte känner dem så bra sen tidigare utan har träffat dem ett par gånger innan bara. Men jag är såååå glad att jag bjöd hem dem för de är verkligen världens finaste. Jag hade det superkul och kände att det blev lyckat! Fick även en rosa presentpåse med saker som jag gillar som nagellack, ansiktsmask, cupcakesformar och choklad. Hur kunde de veta att jag gillar allt det där? Fick även ett gulligt kort som de hade skrivit massor av fina saker på. SÅ GLAD! Ångrar inte en sekund att jag bjöd hem dem så jag fick lära känna dem lite bättre. Peeps, gå alltid på magkänslan. 

NYTT HÅR NYTT LIV

| Postat i: HÅRSTYLE
0
 
Jag har färgat håret! WOHOO! Eller ja, det var inte jag som färgade mitt hår den här gången, det var min frisör Linn! Ni vet hon som gjorde min håruppsättning till skivan och har klippt mig några gånger. Det är även min kompis Hannas syster. Hur som helst blev jag superdupernöjd! Tror inte jag har varit såhär nöjd efter ett frisörbesök någonsin. Känner mig höstfräsch och redo för ett nytt kapitel i mitt liv. 
 

TIPSA OM VINTERKAPPA!

| Postat i: UPDATE
0
 
Idag träffade jag Mirre i stan, vi fikade och kollade efter en kappa till mig. Hittade världens finaste på Zara men är lite osäker på om jag verkligen vill ha den på grund av priset och att säkert halva Stockholm kommer gå runt med den i vinter. Sitter nu och kollar in alla onlineaffärer efter nya stövlar och ny kappa. Tipsa gärna! 
 
Ikväll ska jag kolla på Så Mycket Bättre och Paradise Hotel. Det blir en myskväll för mig! Är sjukt trött trots att jag sov ganska bra inatt, men så är det väl alltid efter en helg. Längtar till på lördag då jag har bjudit hem två tjejer jag knappt känner på tjejmiddag. Ska bli superkul att lära känna dem! Jag ska laga en pastarätt med vitlöksbröd och brownie med jordgubbar och lime. Vi kommer typ rulla fram efter det. 

BOWLING

| Postat i: ÄVENTYR
0


Igår var vi såklart sega hela dagen efter en sen natt dagen innan. Vi tog en promenad i stan och njöt av det fina vädret när Leos vänner bjöd in oss på middag. Två timmar senare var vi påväg dit och mötte upp folk på vägen. Det var otroligt mysigt och vi åt någon pastarätt till middag och en underbar äppelpaj till efterrätt. Mums! 

Vi fick ett ryck att spela bowling runt halv elva på kvällen så vi åkte till Eskilstunas enda bowlinghall efter middagen. Det gick bra för alla men som vanligt förlorade jag, men det gjorde inget. Kul var det! Idag är det regnigt och grått så vi är inne i Leos lägenhet och chillar just nu. Får se om vi går ut någonting innan jag åker ikväll. PUSS

FÖRSTA KVÄLLEN I ESKILSTUNA

| Postat i: ÄVENTYR
0


Första kvällen i Eskilstuna slutade som bilden ovan. Deckade i Leos king size bed efter en annorlunda men väldigt rolig utgång. Här är upplägget annorlundra från vad jag är van vid. Vi förade i princip hela kvällen med ett gäng grabbar Leo känner som var jävligt sköna. 
 
Vi drog ut runt tolv halv ett till deras hetaste uteställe; tänk er en bajenbar på Söder. En av killarnas morsa var på samma ställe så ni kan ju föreställa er åldersspannet det var där. Sedan drog vi vidare till ett mer klubbigt ställe med bra musik men utan dansgolv, det finns tydligen inte här... På det stället såg vi i alla fall Jorge från Paradise Hotel och blev lite starstruck om jag ska vara ärlig... Hehe. 
 
På vägen ut därifrån står två män med blodiga ansikten och snackar med polisen, första gången jag varit nära något sånt obehagligt. Inte det bästa med kvällen... Vi drog till Leos lägenhet igen och avrundade kvällen med att äta billyspizzor och sjunga allsång till Håkan Hellström, en väldigt bra kväll alltså! 

HÖSTMYS

| Postat i: HELGENS PLANER
0
 
Nu har det verkligen blivit höst och jag har kirrat en ny mössa som är to die for! Har på mig den vilket väder det än är för att jag tycker den är så grym. Just nu så håller jag på att göra en packlista för jag ska åka till Leo i Eskilstuna imorgon! Det ska bli sjukt kul att vara hos honom och göra allt möjligt. Får se om jag uppdaterar något där men ska i alla fall försöka. Nu när jag har packat hälften så är jag förundrad över hur jag lyckats hålla väskan hyfsat lätt... Den brukar alltid bli för tung för att mina taniga armar ska klara av att bära den utan att få mjölksyra. 
 
Om någon timme ska jag iväg till läxhjälpen och sen när jag kommer hem ska jag packa ännu mer och sätta upp bilderna jag har framkallat, såå fina! Det summerar verkligen 2014 med allt vad det innebär. Studenten, skivor, nya vänner, bal, födelsedag, och massa annat. Ska försöka få upp det på mitt snedtak så att jag kan fota och visa er här på bloggen. Men nu måste vovven ut och rastas! PUSS