TODAY IS A BEAUTIFUL DAY

| Postat i: BILDER
0
 

COZY

| Postat i: MYSINLÄGG
1
 
Det är otroligt hur trött jag blev nu... Kanske beror det på att jag var ute med Gina himla länge. Vi gick en promenad och det var mysigt att träffa henne igen. Nu är jag hemma i mjukiskläder och värmer fötterna med mina rosa fluffiga tofflor. Känner att det blir en tidig kväll ikväll, kan inte ens fokusera på en sak samtidigt! Men innan det är läggdags ska jag se Maria och Mindy nu klockan 21. PUSS

AWESOME LIFE

| Postat i: LINNEA
0
 
Oj vad dålig uppdatering det var här. Men vi vet väl alla som driver en blogg att det är just när uppdateringen på bloggen är låg, så händer det sjukt mycket saker i ens liv. Kan nog inte sammanfatta alltihop i ett och samma inlägg, men vet i alla fall att det är ganska lugnt nu så jag kan lova en bättre uppdatering framöver. Känns som att jag har åkt en lång och guppig berg-och-dal-bana de senaste veckorna och behöver en vecka fyllt med saker jag älskar. Tack och lov för att det är sportlov nu! Första dagen har spenderats med den jag älskar mest. Min alldeles egen pojkvän. MYS. Har glömt min kamera hos pappa (som jag måste åka och hämta snart) men så länge får ni en gammal facebook-bild. PUSS

NEW IN

| Postat i: NEW IN
0

TROUGH SPACE AND TIME

| Postat i: BILDER
5
Tumblr_mi6u9qk6ti1riuh7bo1_500_large
 
Tumblr_lyokrunoyw1qjumyqo1_500_large
 
Bdka0cscyaafv2k_large

BUBBLE

| Postat i: MYSINLÄGG
1
 
Hungrig och galen chey idag! Vi hade yoga på idrotten imorse så jag är sjukt mjuk och mysig i kroppen, underbart. Det vill jag göra oftare. Har planerat en hel chey-kväll ikväll, te, mackor, (lite choklad), styrketräning, SOLO, måla naglarna och massa mys. Men först av allt ska jag äta en god middag. Rykterna säger att det blir kyckling... Namnam. 

LÖRDAG

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Idag är det lördag. En härlig dag känner jag! Strax ska jag åka iväg till mina kusiner och gå på släktkalas. Det är många som ska firas idag, min lilla kusin som fyllde i torsdags, mina fastrar som fyller år idag och min andra kusin som har namnsdag! Sen ska min vovve få träffa våra kusiners hund för första gången också. Det blir skojigt! Ha en awesome lördag människor ♥

VÅLDTÄKT

| Postat i: TANKAR
0
 
Heej peepz! Behöver er hjälp nu... Jag har ett skolarbete om våldtäkter i Sverige och gör en udersökning. Därför vill jag att NI hjälper mig att fylla i en enkät, om ni klickar HÄR så kommer ni direkt till sidan. Det tar max 2 minuter att fylla i. PUSS till er som är med och hjälper mig!

HAPPY VALENTIE'S DAY

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
3

ÄPPELKAKSMUFFINS

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
1


I Söndags bakade jag äppelkaksmuffins! Jag använde min Cupcake-bok som jag fick av pappa, och mina fina formar från pojkvännen. De blev underbart goda och jag ska defenitivt baka om det receptet! Jag älskar att testa nya recept, man får en sådan variation och inspiration. Vad tycker ni, blev de inte snygga?

 
 

I MIN GODISPÅSE

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
6
I min godispåse hittar ni endast en sort, och det är Frazermint! Det är en godis med mint och mörk choklad över. Helt magiska! Tänk er lite som After Eight... Om ni inte redan har smakat, så är det dags för er att göra det nu. Du får inte gå miste om dem. Namnamnam ♥
 

MORALTANT

| Postat i: TANKAR
2
 
[VARNING FÖR MORALISKT SKITSNACK]
 
Jag älskar att blogga. Även om jag inte gör det så himla ofta så tycker jag om att skriva om det jag känner för. Bloggen finns där för mig när jag glömmer hur underbart livet faktiskt är. När jag läser mina inlägg får jag ett annat perspektiv på mitt liv. Jag är en väldigt självkritisk person som helst vill trycka ner allt jag gör, men när jag läser mina inlägg och ser mina foton så tycker jag (även om det bara är för en sekund) att jag är bra, precis som jag är. 
 
Det är ofta i vårt samhälle som man inte får säga att man är bäst, för då skryter man och tror att man sätter sig över andra. Att man är patetisk och dryg. Egentligen handlar det bara om avund. Vi klarar inte av bättre människor. Men jag inser att ingen individ klarar av att tro att man är dålig på allt hela tiden. Visst, man har sina negativa sidor, framförallt jag. Men man måste acceptera det. För det finns så mycket att se i livet, som man missar om man inte tror på sig själv! 
 
Jag tror vi tjejer dömer väldigt fort och väldigt lätt. Utan att vi har en speciell anledning till det. Vi är så totalt förskräkta över att det finns de människor (främst tjejer) som faktiskt kan vara bättre på något än en själv. Att det finns de som har snyggare kroppar. Att det finns de som har bättre betyg. Det vi inte ser är deras brister. Men ändå vet vi alla att ALLA har brister. 
 
Jag vet att jag dömer tjejer sjukt fort. Förr var jag inte så. För då brydde jag mig inte. Jag vill ha det så igen, och jag jobbar stenhårt med det. Försöker att inte snacka skit om människor, försöker att inte döma, försöker att vara positiv. Men det är något jag kämpar med dagligen, och vissa dagar eller perioder kan jag inte stoppa det. Men för mig är det viktigt att försöka. För jag vet att om jag är en bra person, så kommer jag också att bli bemött på ett bra sätt (förhoppningsvis). 

CANDY CRUSH

| Postat i: LINNEA
1
 
Har precis gjort mig klar för en härlig soldag. Jag och älsklingen ska hem till hans pappa och fira hans födelsedag. Först ska vi ner till centrum och köpa lite choklad. Ikväll blir det Melodifestivalen del 1 för min del. Ska bli kul att få se alla nya bidrag. Vad gör ni en lördag?