PIMPA DITT USB

| Postat i: TIPS
6
 
Jag har precis skaffat mig ett USB-minne för att ha alla mina Desperate Housewives-avsnitt på. Men jag kände för att pimpa det lite, så jag tog ett mobilsmycke för att göra det hela mycket roligare! Det är också lätt att hitta det nu när min söta Hello Kitty vaktar det. 

WWW.LIVETENLIGTNEA.BLOGG.SE - THAILAND 2012

| Postat i: videor
1


DAGENS OUTFIT

| Postat i: MYSINLÄGG
0

 
Idag ser jag ut såhär! Nu ska jag iväg med familj och pojkvän på picknick i skogen, myys!!

VI KÖR I NYANSER

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
Haha! Märkte för ett tag sedan att hela min familj har en tandborste men någon nyans av rosa. Jag själv tycker det är helt underbart då rosa alltid varit min favoritfärg!

NEW IN

| Postat i: NEW INN
0


Jag var i Farsta idag med Sandra och då passade jag på att handla mjukisdress från Cubus och ett USB från Kjell & Company som jag ska ha till mina Desperate Housewives-avsnitt! Helt awesome. 

 
 
 

BACK ON TRACK

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
2
Ojojoj! Börjar faktiskt trivas på mitt jobb nu. Jag jobbar på en frisörsalong som assistent till alla frisörer. I början var det lite segt och nervöst men nu idag har jag fått jobba ganska mycket. Det jag får göra är att tvätta, föna, kamma och trimma hår på kunderna och även städa och hålla fint i salongen. Det är faktiskt ganska kul! 
 
Har även blivit lite mer inspirerad nu. Jag har märkt att färger påverkar mitt liv väldigt mycket. Det räckte med att kika in på min TUMBLR för att bli superglad igen. Köpte med mig lite barnsligt och gulligt godis hem efter jobbet idag!
 

NEED INSPIRATION

| Postat i: TANKAR
2
Hej människor som orkarb läsa min blogg. Idag har jag varit ganska deppig så har verkligen inget kul att komma med här på bloggen. Hoppas på en bättre dag i morgon! Ni kanske kan få mig på bättre humör? Har redan fått en väldigt söt kommentar som förgyllde den här kvällen. Men det vore supergulligt av er att skriva något kul! 
 
Just nu sitter jag med blött hår och äter en dammsugare medan jag tittar på The Pouly D Projekt på MTV. Har ångest för imorrn.. Men ska inte tänka mer på det nu, måste få ett lyckat sommarlov! PUSS 
 

INSPIRATION OCH MYS

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
1
Sitter och myser i soffan med min nya SOLO. Blir sjukt inspirerad och är taggad på livet till 100 procent!! I morgon är första dagen på jobbet, hoppas allt blir bra. Ska fortsätta mysa med filmen Prime Time och smaska på en ny Ben & Jerry's - Cookie Dough.
 

NEW IN

| Postat i: NEW INN
2
Idag var jag iväg till Farsta för att göra av  med massor av pengar på fina saker. Det blev ganska mycket trotts att jag var där i bara någon timme!
 

BODY BUTTER - THE BODY SHOP



NAGELLACK - DEPEND & MAVALA



LINNEN - GINA TRICOT



HOODIE - JC



ROLLERCOASTER TYCOON 3 - GAME



RINGHÅLLARE - GLITTER
 

MYSFILM

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
När jag fyllde år fick jag en gåva av Mecenat! Det var att få hyra en valfri film hos Headweb.com. Så nu har jag valt en film som verkar vara väldigt bra och den heter Lovligt byte. Fick beslutångest eftersom det fanns så många filmer att välja på! Men det var verkligen schysst av Mecenat att bjuda mig på en mysig film.

NEW NAILS

| Postat i: SKÖNHET
2
 
När det nästan var dax att åka hem till tråkiga Sverige igen så bestämde jag mig för att fixa mina naglar! Är så nöjd med dem och de håller än. Pefekt! 

GULLIGT OCH SMART

| Postat i: TIPS
0
 
Igår när jag var och storhandlade med familjen hittade jag de här söta askarna med tamponger. Märket heter Moxie och finns nog att köpa lite var som helst. Man får två askar per paket och kostar inte mer än vanliga tamponger, plus att man får två söta små askar till. Finns i rosa och blå. Helt underbart och bra att ha i väskan!

NEW IN - JEWELRY

| Postat i: NEW INN
0
 
När jag var på en stor helgmarknad i Bangkok hittade jag bland annat den här! Ett rosa örhängeställ som passar perfekt till mina örhängen. Ska köpa flera om jag hittar det här i Sverige, har många fler örhängen som behöver hängas upp! På den andra bilden ser ni också tre par örhängen jag köpte på en gata i Bangkok.

KALAS

| Postat i: ALLT SOM GÅR ATT ÄTA
0



Har precis kommit hem till pappa efter att ha haft släktkalas hemma hos mamma. Det var härligt att få träffa alla igen efter Thailand och allt, men det var också roligt att få vara lite kreativ och få baka massor med godsaker tillsammans med min pojkvän. Det blev pannkakstårtor, kladdkakor och massor med cupcakes!



 
 
 

NEW IN - FOR MY PHONE

| Postat i: NEW INN
4

REDO FÖR NYA ÄVENTYR

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Nu är jag äntligen hemma efter tre fina veckor i Thailand med min pojkvän och hans familj. Det har verkligen varit underbart att komma bort från den halvt trista vardagen jag levt i under en ganska lång period. Det känns som att jag har sett allt och lite till under resan. Thailand är ett land med så många olika kontraster där lyx ligger granne med fattigdom. Människorna där är alltid glada och tacksamma för allting, till skillnad från oss svenskar som hela tiden tar allting för givet. Tycker verkligen vi borde bli lite mer som dem. 
 
Det har i alla fall varit en lyckad resa och jag har verkligen fått ny inspiration till mitt liv. Det är något jag är väldigt glad för. Jag kommer berätta lite mer detaljrikt om vad jag gjorde och upplevde i andra blogginlägg framöver, så håll utkik!!
 
Det är skönt att vara hemma igen och gå tillbaka till sina vardagliga rutiner och vanor. Hur har er sommar varit än så länge?? Vill veta allt så skriv gärna en kommentar så blir jag glad!!! PUSS

BUXTER HOPPAR LÅNGT EFTER PINNEN!

| Postat i: videor
0

Min vovve har det toppen när han får bada!


HOME WITH A NEW ATTITUDE

| Postat i: ÄVENTYR
0

LIVING THE DREAM IN THAILAND

| Postat i: videor
0

Here is the hotel I am staying at during one week with my boyfriend.