FRIDAY

| Postat i: MYSINLÄGG
4
Hallå peepz!
 
Sitter och läser olika bloggar nu innan det blir Sex and the City-maraton med Regina! Hon kommer lagom till middagen och sen ska vi baka kladdkaka. Namnamnam! Äntligen helg :3
 

SPORTY GIRL

| Postat i: TRÄNING
2

Sitter i nya träningskläder och ska snart ut på min första löprunda i det nya området. Jag har ett konditionsprov i skolan om fem veckor så måste verkligen få igång mig själv känner jag. Men jag känner mig peppad på att börja springa igen! Det är verligen dags. Wish me good luck!

FISHEYE

| Postat i: TIPS
5
Idag var jag inne på Clas Ohlson med pappa för att köpa saker till min TV. Då hittade jag det här! Ett fisheyeobjektiv till mobilen! Man sätter bara fast det runt linsen på kameran och så kan man fota i fisheye-läge. Hur awesome som helst! Kostar bara 19,90 kr. (Finns även andra objektiv)


VADÅ DAGBOK?

| Postat i: TANKAR
0

Jag har tänkt på en sak... Många bloggare säger att de använder sin blogg som en dagbok. Där de skriver om vad de har varit med om och vad de tycker om. Men jag skulle aldrig säga att min blogg är som min dagbok. Här skriver jag ju olika tips, jag bloggar om outfits och lägger upp massa foton på mig själv. Sånt skulle jag ju aldrig göra i min dagbok! Skulle ju inte tipsa mig själv om något.. Jag bloggar för att dela med mig av mig själv och mitt liv, annars skulle jag ju kunna skriva inlägg utan att publicera lika gärna. Jag skriver inte heller om mig själv i min dagbok, skriver mest om andra och deras liv. Dessutom får ni ju inte reda på alla hemlisar som bara jag vet om här på bloggen, HIHI. 

VAPIANO

| Postat i: TIPS
2


I helgen var jag, mamma och min bror på Vapiano i Gamla stan. Vi alla åt pasta och jag tog en tallrik med färska grönsaker, kräftor och hummersås tillsammans med tagliatelle. MUMS!!! Åh det är så värt att äta där fler gånger. TIPS!

YESTERDAY

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Igår var jag och pojkvännen i Brandbergen och körde bowling! Självklart vann han men det var lika kul ändå. Det går fort när man bara är två på en bana så vi hann köra nästan fem set. Efter bowlingen åkte vi hem och jag gjorde pannkakor åt honom. Sen åt vi god glass med vindruvor, banan och jordgubbar. Namnam ♥

CARRIES LÄGENHET

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
Har ni sett! Här är planlösningen för Carrie Bradshaws lägenhet i Sex and the City. Åh vad jag vill ha det som henne när jag flyttar. Med walk-in-closet och allt! Serien är min favorit och har varit det länge. Älskar även filmerna som kommit senare. Hihi, vill ha hennes lägenhet!!

22 augusti 2012

| Postat i: HÅRSTYLE
0
 



Heej människor! Har varit borta sen i måndags så jag har inte kunnat blogga någonting. Åkte till pojkvännens landställe bara han och jag för att ta det lugnt och få tid tillsammans. Vi bodde i deras gäststuga och hade det väldigt lugnt och mysigt. Min pojkvän älskar att fiska så det gjorde vi en del. Vi fick totalt upp 42 fiskar under tiden vi var där! Vi spelade även gamla sällskapsspel som man spelade när man var liten och sen körde vi badminton och kubb. En helt underbar tid tycker jag!
 
Nu är jag hemma i mammas lägenhet och jag har lagt alla kläder i tvättkorgen medan jag väntat på att min nya dipdye skulle sätta sig i håret. Så nu har jag rosa nyfärgad dipdye i håret. Awesome. Tänkte dock inte på att jag lär ha det på klassfotot i år.. Hehe. 
 
Bara fyra dagar kvar på lovet och jag har massa saker att göra. Bland annat shoppa, käka på restaurang, bowla och springa! Det kommer bli härliga sista dagar. Wiiho!

TODAY

| Postat i: HÅRSTYLE
1
 
Woho! Idag var sista dagen på jobbet och snart får jag pengarna! Sitter just nu och uppdaterar mig i bloggvärlden samtidigt som jag planerar sista halvårets hårdesign... Jag kommer troligen göra en rosa dipdye igen och senare till hösten klipper jag bort det blekta i topparna och gör hela håret kastanjebrunt. Känner verkligen för en förändring nu! 
Senare kommer älsklingen och hämtar upp mig så åker vi hem till honom och spenderar natten där. Mys. 

RECEPT: SMOOTHIE

| Postat i: RECEPT
0

Ingredienser:


2 dl frysta hallon
2 bananer
ca 3 dl yoghurt
 

Gör så här:

Häll i allt i en mixer och börja mixa!
Du vet att det är klart när det inte finns några klumpar kvar :)
 

SCHOOLTALK

| Postat i: TANKAR
0
 

Oj vad gammal den här bilden var då!

Lyckades hitta lösenordet för mitt schema den här terminen.. Blev stressad bara av att titta på alla lektioner. Men som tur är så är det inte superlånga dagar för mig. Trodde det skulle vara mycket värre än vad jag fick. Träffade två tjejer från klassen idag och de säger att de är lite förväntansfulla över att börja skolan igen. Själv vet jag inte än... Tycker skolan förstör så himla mycket i livet samtidigt som det är bra för framtiden. Men jag har lovat mig själv att fixa allt på ett snyggt sätt. Vi får väl se hur det går!

RECEPT: CUPCAKES

| Postat i: RECEPT
2
 

Muffins: Ingredienser

9 stora eller 18 normalstora

50 g smör 
3 ägg
2 dl strösocker
1 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
100 g grovhackad choklad

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Sätt ut pappersformar på en plåt eller smörj en muffinsplåt lätt. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölk och smör. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smeten. Tillsätt choklad eller bär. Klicka ut smeten i formarna. Grädda mitt i ugnen ca 20 min för stora och ca 12 min för normalstora. Låt muffinsen svalna. 
 

Frosting: Ingredienser

60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
100 g philadelphiaost
1 msk vatten/saft
Några droppar karamellfärg
strössel eller liknande
 

Gör så här

Rör smör, florsocker, vaniljsocker, philadelphiaosten till en krämig smet. Rör sist i vattnet/saften. Tillsätt karamellfärgen och börja sedan att pänsla ut frostingen på muffinsen. Använd gärna en sprits för att få ett finare resultat. Garnera med strösslet!
 
Muffinsformarna finns att köpa på Panduro och IKEA. Strösslet hittar ni i stora matbutikskedjor. 

NYA VÄGAR, NYA MÖJLIGHETER

| Postat i: MYSINLÄGG
0


Så, jag lever i ett nytt hus! Det är jättemysigt och mitt rum blir bara finare och finare. Jag har varit på IKEA och köpt en ny garderob som ni kommer få se senare när den är uppe med massa kläder. Jag har äver satt upp lite mysig dekoration som ni också kommer att få se framöver.. Jag vill inte lägga upp bilder än eftersom jag vill att allt ska vara klart först! Men håll utkik här på bloggen så kommer nog bilderna snart. 
 
 

MOVING ON

| Postat i: ÄVENTYR
0
 
Just nu sitter jag i ett tomt rum utan lampor och försöker stå ut med att mitt liv är väldigt kaos just nu. Det är nämligen så att jag flyttar till en villa imorgon tillsammans med pappa och hans nya familj. Det ska bli spännande att bo i ett nytt hus med nya vanor och nya männiksor, eftersom pappa flyttar ihop med sin flickvän och hennes barn. Excited but still so nervous...