SPORTLOV

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
BAAAAAJS. Jag skrev världens inlägg nyss och skulle lägga upp en bild så försvann ALLT. Så jag börjar om nu... 
 
Idag är det onsdag! Igår gjorde jag inte mycket. Tvingade mig själv (trots förkylning) att dela reklam för jag måste verkligen få in pengar. På kvällen spelade jag bowling med min bror och våra två äldsta kusiner, så himla kul!! 
 
Idag har jag varit ute med vovven tidigt på morgonen, somnat om en timme, ätit underbar frukost och pluggat. Äntligen klar med engelskan! Nu känns det som att jag har lov på riktigt. Senare ska jag fika med Mirre i stan! 
 
HA EN BRA DAG BABES ♥

LEV I NUET. VILA I GRAVEN.

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
Mitt liv är perfekt just nu. Helt jävla underbart. Hur blev det såhär? Kanske för att jag börjar bry mig om mig själv och vad jag själv vill i livet. Jag har sportlov nu den här veckan så jag har massor med planer med vänner. I fredags var jag med fina vänner och vi spelade massor med sällskapsspel och Singstar hemma hos mig, så jäkla bäst. Men samtidigt var jag förkyld och är det fortfarande... Men på lördagen var jag hemma och vilade massor samtidigt som jag bakade bullar till min bror som hade släktkalas (han fyller år idag, grattis bästa bror!) i söndags. Så ni fattar vad jag gjorde i söndags. Efter kalaset drog jag till Regina med Erica och var hos henne med massa andra vänner till henne. Himla kul!
 
Hon bjöd även alla de till att komma till henne ikväll igen, men jag känner att jag måste vila bort min förkylning innan jag kan köra igen. Hade dock varit väldigt trevligt att vara där igen! Men idag vaknade jag halv ett så dagen var ju borta redan då, men har pluggat och rastat hunden sedan dess. Min bror fick välja middag så det blev sushi, klagar verkligen inte! Just nu lyssnar jag på musik och är inne på alla möjliga sociala medier. Ska ta något mumsigt att äta strax och kanske titta på en film. ÄNTLIGEN LEDIG!
 
 
 

TWO IN A ROW

| Postat i: UPDATE
0
Woho jag har fått tillbaka min statistik! Det vill jag fira med att skriva inlägg två dagar i rad, haha. Skämt åsido, blev supermegaultraglad när jag såg att min statistik kommit tillbaka. Den har ju varit borta i ett par månader så känns grymt att veta hur många ni är som läser. 
 
Just nu dricker jag te för fulla muggar (hahahahaha) och snapchattar med fina människor. Ska ta tag inte mitt plugg om en stund så jag klarar provet imorgon. Inte kul att behöva plugga när man nästan glömt bort hur man gör, hehe.. Imorgon ska jag i alla fall se på "min" film på bio! Tillbaka till Bromma heter den och jag är med i en scen från Brommaskolan. Så det ska bli himla kul att se haha. 
 
Jag och Erica förra veckan på Vapiano ♥

MAKE UP

| Postat i: MAKEUP
0
 
Idag när jag kom hem från gymmet hittade jag ett paket i brevlådan! Jag visste direkt vad det var i för jag hade väntat på det med spänning. Jag hade beställt smink från elf som jag har hört ska vara bra. Så blev himla glad när jag öppnade paketet. Nästan som min födelsedag! Jag testade alla produkter nyss och är himla nöjd. Har aldrig haft en sån fin foundation som matchar min hudton så bra. Samma sak med pudret och concealern också! Jag köpte allt detta för mindre än 200 kronor vilket också är helt sjukt! Ska verkligen köpa mer saker därifrån i framtiden. 
 

MÅNDAGENS RÄTTA JAG

| Postat i: UPDATE
0
 
Seg dag idag. På grund av brist av sömn så har denna dag varit förpestad av irritation. Inte nog med det så gjorde vi ett youtubeklipp som krånglade hela dagen (och har gjort det de senaste två veckorna) så det gick till och med så långt att vi knippsade upp ett skåplås som tillhörde en gruppmedlem.  Vi satt även över efter skolan i mer än två timmar så jag blev lagom less på skolan. Som tur var så träffade jag Regina efter skolan som gjorde allt mycket lättare! Vi gjorde äppelpaj och drack te, mums och mys.
 
Nu ska jag äta något till middag, sen duscha och lägga mig i sängen och läsa en bok med min varma riskudde om magen. Jag har börjat känna av en förkylning så måste ta det lugnt och sova massor. Tur att jag börjar 13 imorrn, hade inte orkat en tidig skoldag imorgon igen.. 

9 FEBRUARI

| Postat i: HELGENS PLANER
0
 
Söndag kväll. Att en helg kan gå så fort borde vara olagligt. Wolf of Wall Street var bra, men tre timmar lång haha. Mycket trevligt att träffa min morbror, det var ett tag sen! Det gick fort och smidigt att dela reklamen igår, första gången det inte var snö eller regnkaos. Åkte till min vän på kvällen och såg på mello och Paranormal Activity, kul combo. Men vi blev besvikna på filmen, trodde den skulle vara värre. Vi sov ingenting i princip så är helt död idag när jag åkte till farmor. Men det var himla mysigt att träffa henne igen. Skola imorrn då... Längtar till nästa helg!!

7 FEBRUARI

| Postat i: HELGENS PLANER
0
 
Har fortfarande inget internet hemma så sitter i skolan och bloggar. Det är fredag! Wohoooo. I kväll ska jag på bio med brodern och min farbror, vi ska se Wolf of Wall Street. Den sägs vara bra! Innan jag ska göra det så sitter jag kvar i skolan och fixar lite arbeten som ska vara klara idag. Efter det ska jag åka och träna, yeey. 
 
Imorgon ska jag som vanligt jobba hela förmiddagen, och på kvällen ska jag se på Melodifestvalen med min awesome vän! Det ska bli himla skoj haha. Sen på söndag ska jag kanske åka till min farmor med kusin Lisa, längesen jag träffade henne nu. Hoppas er helg är lika awesome som min, PUSS.

SCHOOL'S OUT

| Postat i: UPDATE
1

Sitter just nu i skolan med en hög med böcker att plugga i medan jag väntar på att min vän ska sluta skolan... Bara 45 minuter kvar nu hahah. Tur att jag tog med mig min ipad. Har dessutom inget internet hemma eftersom mamma råkat nollställa allt och inte har något lösen så vi kommer in. Herregud. 

Tänkte nog titta på lite film nu så tiden går fortare! Hoppas allt är bra med er, puss!


BUS MED EN SÖT HUND

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0







SURROUNDED BY FRIENDS

| Postat i: LINNEA
1
Har varit uppehåll här på bloggen ett tag och har inte känt att jag har något att blogga om/inte har suget att blogga. Men jag tänkte ändå berätta lite om den senaste veckan. Det började dåligt, jag och min pojkvän gjorde slut.. Orkar inte ta upp massor om det så säger inget mer. Gick på bio, Återträffen, och åt middag i stan med Annchen i onsdags vilket var väldigt kul. Jag menar bio mitt i veckan, wooho! Träffade Lisa L i Farsta i torsdags med en fika och det var mysigt! Igår, lördag övningskörde jag på motorväg med pappas bil vilket var superkul. Älskar när jag klarar av det jag inte tror att jag gör. 
 
Igår kom även kusin-Lisa till mig och såg på Melodifestivalen. Hon sov här och vi pratade om allt möjligt precis som det ska vara. Hon är verkligen den som förstår mig bäst och som jag kan förstå bäst också. Hoppas det inte dröjer länge innan vi ses igen! 
 
Idag har jag jobbat och ska snart till mamma, ska bli skönt med lite ombyte och så. Har laddat ner massa filmer på Viaplay som jag kan titta på hemma hos henne. Ikväll ska vi spela på Bingolotto, haha det var min idé. Såg det under jul och nyår så blev sjukt taggad på att spela jag med. 
 
Jag och kusin-Lisa för en tid sen ♥