MY DAY IS AWESOME

| Postat i: HELGENS PLANER
0
 
 
Titta vad jag åt igår kväll! Så sjukt gott och skulle försöka vara nyttig hehe. Ska äta upp det sista som blev över nu. Anyway, idag var jag på ett jumpapass på Friskis kl 11. Instruktören var en tjej jag inte haft tidigare men passet var sjukt bra! Ni vet hur mycket jag älskar musik så det är väldigt viktigt för mig för att bli taggad. Passet började med Wannabe - Spice Girls, hur awesome? ÄLSKAR SPICE GIRLS! Sedan avslutades det med Valborg - Håkan Hellström. Så hela min dag har varit grym på grund av det. 
 
Just nu fixar jag mig för ikväll, Henke fyller år så vi är ett gäng som ska till Sommar. Sjukt kul! Hoppas allt är bra med er ♥

KÖPENHAMN

| Postat i: ÄVENTYR
0
Som ni vet var jag i Skåne för en månad sen, och när jag var där så åkte jag och mamma vidare till Köpenhamn i ett par dagar. Så jag tänkte berätta lite och visa er hur jag hade det där! 

 
Innan vi ens hann lämna Sverige ropade åtta tyska killar att jag skulle ta kort på dem. Haha, riktigt sköna grabbar som precis varit på vattenmuseum i Kristianstad. Lägg märke till elefantmössan en av killarna har. 
 
 
Nu har vi kommit till Köpenhamn och bilderna på mig ser inte bättre ut än såhär under hela resan. 
 
 
 
Danmark är ju Legolandet och självklart finns det legoaffärer i huvudstaden. Nostalgisk som jag är blev jag helt lyrisk när jag gick in där. Man plockar lego som lösviktsgodis. LOVE IT. 
 
 
 
För ungefär tio år sedan var jag på Legoland med min familj, och där fanns det just såna här legolejon som jag blev fotad med. Självklart ville jag ta en till bild till min samling. 
 
 
Det här är Nyhavn, en mysig hamn med många båtar och restauranger och färgglada hus. 
 
 
 
Köpenhamn kan man verkligen kalla för cykelstad. Här ser man cyklar i alla hörn vart man än går och det bästa är att alla ser olika ut. Folket verkar förstå det roliga med unika cyklar! Detta inspirerade mig till att piffa upp min egen rosa cykel, så jag köpte ett rosa sidenband och ett sadelskydd med gulligt motiv. Höstens projekt är att sy ett fint foder till min cykelkorg. 
 
 
Såhär såg jag ut när jag strosade runt i Köpenhamn. Det var sjukt mysigt att gå runt och shoppa på söta butiker och bara njuta av staden. Jag kan verkligen rekommendera att åka dit bara för att shoppa eller kanske festa. Har hört att det är sjukt mycket bättre klubbar och priser i Danmark!
 

STUDY TIPS

| Postat i: NEW IN
0
 
Jag har köpt superfina block, en mapp och en rosa kalender till mina studier som börjar nästa vecka. Är himla nöjd med allt jag hittade. Det vita, stora blocket och mappen hittade jag på Ica Maxi och resten på Åhlens. Älskar att köpa färgstarka och fina saker som piggar upp en! 

HOPELESS LOVE

| Postat i: TANKAR
0
 
 
 
Var det någon som såg Paradise Hotel ikväll? För er som inte gjorde det kan jag säga, utan att avslöja något, att killarna skulle ge sina kärlekslöften till tjejerna innan de skulle gifta sig. Med ett ord kan jag beskriva hur det var att se: SPYFÄRDIG. Överlag tycker jag inte om killarna för fem öre eftersom alla är för på och ska kleta på tjejerna så fort de får chansen, men när de skulle ge sina löften fick jag panik. Kunde inte titta på det. Det var riktiga kärleksförklaringar, smöriga, kletiga kärleksförklaringar. Man ska ha i åtanke att dessa känt varandra i endast ett dygn. 
 
När jag sedan diskuterar detta med mina vänner på Snapchat är det några som tycker att det var fint. Vi kom sedan in på giftermål och äkta kärlek, jag sa att jag inte tror på något av det. Reaktionerna blev starka, säkert för att jag är en tjej som vuxit upp med Barbies som gifter sig med alla Ken-dockor i varje lek. Eller för att jag älskar alla "tjejiga" saker och därför förknippas med hopplös romantik. Eller kanske för att jag är en väldigt kärleksfull person överlag.
 
However så är det nästan helt tvärt om. Jag spyr på killar som är för snälla, som alltid ska säga att man är vacker/söt/fina ögon/vackert hår (vilket var ungefär det enda killarna i Paradise sa i sina kärleksförklaringar). Det kan vara fint IBLAND, men när det blir för mycket känner jag mest blä. Eller när killar pratar bäbisspråk och gullar hela tiden. Också en fet diss. När det gäller äktenskap känner jag mest att det blir ekonomiskt krångel haha. Jag tror helt enkelt inte att människor är lyckligast med en och samma människa hela sitt liv. Sad but true. 
 
Jag vet att det har med att mina föräldrar skilde sig när jag var tio år. Jag var ung, förstod inte riktigt och allt var så bra innan. Men nu har man pendlat mellan mamma och pappa varannan vecka i nio år. Man har sett skiten och vill inte hamna där själv, det ständiga agget mot ens före detta partner. Det kanske också är en av anledningarna till att jag inte vill ha barn heller. Vill inte utsätta någon för en skilsmässa. Inte ens min värsta fiende. 
 
Ni får ha överseende med att inlägget är väldigt flummigt, det är mitt i natten och jag är förkyld så hjärnan arbetar inte så bra. Men nu har jag i alla fall förklarat hur jag känner för äktenskap och äkta kärlek, även om det började med en diskussion om Paradise Hotel, haha. PUSS och godnatt!

PEOPLE SHOULD SMILE MORE

| Postat i: TANKAR
0
 
Well hello guys! Det känns som att sommaren är påväg att ta slut nu. Alla går sina egna vägar efter studenten och jag vet inte ens vad hälften av alla från min klass ska hitta på i höst. När jag träffar mina vänner är det alltid prat om högskola eller jobb. När blev allt så seriöst? Vad hände med chilla på stranden eller sena grillkvällar?
 
Jag beundrar er som har orken att ta tag i livet på riktigt och börja plugga och utbilda er till det ni alltid velat bli. Men jag förstår verkligen inte varför det måste vara så seriöst. Det är alltid tjat om jobb, utbildning, mål med livet. Föräldrarnas ständiga fraser "Hur ska du ha råd? Du måste ha en inkomst!", hur många gånger har man inte hört det? Och varje gång man pratar med någon spännande människa börjar det alltid med "pluggar eller jobbar du på dagarna?" 
 
Jag säger inte att det är bra att skita i att jobba eller utbilda sig, men jag tycker faktiskt inte att det är en SÅ viktig del som alla andra tycker. I alla fall inte just nu. Jag pratar om de som är i min ålder, som precis har tagit studenten och som stressar över jobb eller utbildningar och högskolor. Självklart tycker jag att man ska gå ut gymnasiet innan man kan göra som jag. Det är inte det jag säger. Men allt är inte så livsavgörande, tro mig. 
 
Jag kanske överdriver, men jag har en jobbig känsla av att det seriösa livet börjar nu. I alla fall för er. För mig kommer livet aldrig att bli så seriöst. Eller tråkigt ska jag väl säga istället. Jag trivs som det är. Utan rutiner eller vardag. Jag lever som jag vill. Till följd av detta har jag sagt upp mig på mina två jobb, skaffat ett nytt och bättre, kommit in på en kurs på distans som jag kommer älska, träffat många nya och spännande människor, och planerat resor för min framtid.
 
Ni kanske tycker att jag är en hycklare som säger att man inte måste jobba eller plugga för att ha ett liv när jag också säger att jag ska göra båda de sakerna i höst. Den enda anledningen till att jag gör detta är för att JAG vill. För att JAG vill resa till våren och behöver spara pengar plus att jag tar en distanskurs som gör att jag kan få CSN och att jag kan plugga utomlands. Enligt mig är det VÄRLDENS BÄSTA PLAN. 
 
Så jag uppmanar er att göra det just NI vill göra, även om det inte är innanför normramarna. Vill du rita manga, gör det! Vill du göra youtubevideos, gör det! Gör precis det du vill. Man kommer längst med det man brinner mest för. SÅ TA TAG I DITT LIV OCH GÖR ALLT DU DRÖMT OM.
 

LITE BILDER FRÅN MITT LIV

| Postat i: BILDER
0
 
Här är några bilder som togs när jag var i Skåne på semester. Ni känner kanske igen filuren här ovan (hint: jag). 
 
 
 
Det skulle va en bild på mig och min bror, men självklart ska hela familjen få plats på en bild. 
 
 
 
Vi åt glass i Åhus, ett måste om man är i Skåne. Bästa glassen i hela vida världen. 
 
 
 
Min bror och jag leker 16 and pregnant/ute och går med lilla kusin-Harry.
 
 
 
Innan vi åkte hem gjorde vi en fet beställning för kommande fester. 
 

PARTY MOOD

| Postat i: HELGENS PLANER
0

Det blev en festhelg för min del den här helgen. I fredags var vi på hemmafest på Söder och det var sjukt kul. Nästan alla som var med förra gången var där och som vanligt var det awesome. Älskar hemmafester. 

Igår drog vi till Sommar med massa människor och det var kul att träffa nytt folk, även mina gamla klasskompisar var där så det blev en skön mix. Mitt i allt drog vi till en fest i Tungelsta, blev förföljda av någon fyllegubbe som sjöng om tjejer, haha. Festen var mer ett chillkrök med okända människor och vi drog hem efter bara en timme drygt. Nu är jag hemma och har sovit gott, inte lika bakis som igår så jag kan ta tag i mitt liv idag. Hoppas allt är bra med er!


SKÅNELAND

| Postat i: ÄVENTYR
0

Det är sista kvällen här i Skåne, imorgon åker vi hem. Jag hoppas innerligt att tåget inte blir försenat som alltid... Vill komma hem så fort som möjligt. 

Jag har haft en väldigt mysig semester här i två veckor. Jag har spelat minigolf, shoppat i köpenhamn, ätit tonvis med glass, cyklat till stranden, tittat på Sommar med Ernst och annat somrigt och kul. Nu ska vi hem till Stockholm där mitt nya liv väntar. Det händer många nya spännande saker framöver och jag kan inte vänta tills allt händer...


PAPPA HAR KÖPT EN HAMN

| Postat i: ÄVENTYR
0

Jag har spenderat de senaste 24h i Köpenhamn med mamma. Just nu sitter vi på tåget hem till Skåne. Luftkonditioneringen är sämst, förmodligen ur funktion. Vi hade det himla mysigt i Köpenhamn med udda shopping och mycket gott i magen. Ni ska få se bilder när jag är hemma i Stockholm igen för då kan jag ladda upp bilder. Lyckat var det i alla fall. Den enda relationen jag har till Köpenhamn är att pappa åkte på en arbetsresa dit, men att jag hade tolkat det som att han hade köpt en hamn. Yes. Jag skröt om det en hel dag på dagis. Shit vad pin. 

PUSS