ETT ÅR AV LIVET

| Postat i: LINNEA
0
 
Kan inte förstå att det har gått ett helt år sedan jag fyllde 18 år. Så mycket som har hänt. Det har nog varit mitt favoritår hittills, för jag har verkligen gjort det jag velat utan några tveksamheter eller funderingar. Jag har äntligen vågat vara mig själv och gjort precis det jag känt för att göra. En sammanfattning på detta år kommer med några ord; kärlek, resor, dansa, lycklig, studenten, nya vänner, förlorade vänner, spänning. 
 
Men än är det inte över och jag tror att hela 2014 kommer bjuda på ännu mer av livets smaskigheter. Jag känner det på mig... PUSS

OUTFIT #2

| Postat i: MODE
0
 
// BYXDRESS - H&M // SKOR - SCORETT //
 

OUTFIT #1

| Postat i: MODE
0
 
// T-SHIRT - H&M // SHORTS - MONKI // SKOR - FRÅN ENGLAND //
 

BUT IF YOU CLOSE YOUR EYES

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Är ganska trött nu. Har delat reklamen för sista gången och lämnat tillbaka vagn och nycklar. Det känns så himla skönt! Äntligen får jag sova ut både på lördagar och söndagar utan att behöva oroa mig över att jag måste springa i tusen trappor innan helgen är slut. När jag hade gjort allt det där åkte jag till stan och träffade Hanna som bjöd mig på bio som födelsedagspresent. Jag fyller år på tisdag och hon kunde inte komma och fira mig så hon bjöd mig på bio istället och det var supermysigt! Vi såg Förr Eller Senare Exploderar Jag. Hela salongen snyftade i slutet när allt var sorgligt och fint. 
 
Just nu fixar jag massa bilder på mina nya kläder som jag shoppade med Regina. Fick ett par assnygga byxor från en second hand affär av henne som en födelsedagspresent. De är såååå fina. Ska ha på mig dem när jag fyller år. Tänker visa er mina nya kläder med en dag i taget. Det är tre outfits totalt och den första får ni se imorgon... Nu ska jag titta på OITNB! 
 
Kvällens låt: Bastille - Daniel In The Den

I GUESS THE CHANGE IN MY POCKET WASN'T ENOUGH

| Postat i: UPDATE
0
 
Idag ska jag iväg med Regina på en second-hand-runda i stan. Lönen har ramlat in på kontot och jag är äntligen redo för en shoppingrunda! Jag tog på mig lite somriga kläder eftersom vädret äntligen är skönt. 
 
Dagens låt: Fuck You - Cee Lo Green
Dagens humör: Happy!!!
Dagens borde: Svara på viktiga mail...
Dagens planer: Shoppa på second hand och träna.
Dagens fundering: När ska Regina vakna och inse att hon försovit sig? 

HA EN TOPPENDAG! ♥
 
 
 

PULLED PORK BURGER

| Postat i: RECEPT
0
 
Här får ni ett till recept! Det här är världens godaste burgare. Néas burgare. Man behöver: 
  • Hamburger-bröd
  • 1 avocado
  • 1 tomat
  • 1 ägg
  • lite pulled pork
  • aromat
  • olivolja
  • ketchup
  • ost
  • skinka
  • mjölk
  • annan dressing om man vill
Gör såhär: stek ägget i oljan och häll på aromat på båda sidorna. Skär upp avocadon och tomaten. Värm pulled pork. Gör burgaren med alla ingredienser! ENKELT. Häll upp ett glas mjölk och poff det är en måltid på nolltid. 
 
 

IT'S A JOKE I SUPPOSE

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Hoppas ni hade en toppenkul midsommar! Det hade jag i alla fall. Fest såklart. Med bästa. Härligt. 
 
Idag träffade jag Mirre, en tjej från klassen som är superhärlig. Vi tog en fika och gick runt i stan och pratade. Det var kul att träffa henne! Har inte träffat henne sen studenten och det känns som en evighet sen. Det är alltid lika mysigt att träffa den tjejen. Jag blev lite sugen på att shoppa, även om jag inte hittade något jag ville ha i stan så jag tänkte kika in på lite sidor online och se om jag hittar något jag vill ha. Tänkte boka ett gympass också, men deras sida verkar vara död... 
 
Btw, jag har börjat kolla på Orange is the new blackNetflix! Den är sååååååå bra. Himla bra faktiskt. Kolla på den. 
 

DAGENS OUTFIT

| Postat i: MODE
0
 
 

EN MIDSOMMARNATTSDRÖM

| Postat i: MODE
0
 

3X KVÄLLENS OUTFIT

| Postat i: MODE
0
 

WORK IT OUT

| Postat i: TRÄNING
0
 
Jag älskar att gå till gymmet! Ser det inte som något ansträngande eller jobbigt som man måste göra varje vecka. Jag åker dit när jag har tid och när jag känner mig rastlös och det känns helt rätt varje gång, även om det är tufft vissa dagar. Dessutom visar det resultat! Jag har gått ner några storlekar även om det inte var mitt mål, plus att jag har blivit mycket starkare i kroppen. Med dessa resultat höjs även självförtroendet. Jag känner mig mer bekväm med den jag är och hur jag ser ut. Jag vågar ta nya stora beslut och testa på nya saker, och för mig är det väldigt viktigt. Framförallt i min ålder. Jag vill inte missa saker på grund av att jag är för rädd eller nervös för saker. Jag tar varje chans jag får och det är så underbart! Vill ni komma i form eller bara bli av med energi tycker jag verkligen att ni ska börja gymma. 

MITT RECEPT

| Postat i: RECEPT
0
 
Tänkte tipsa er om ett enkelt och gott recept på min kräftsåspasta! Det här är en av mina favoriträtter och det är hur enkelt som helst att göra när man har lite bråttom eller vill göra det bekvämt för sig. Allt som behövs ser ni på bilden här nedan...
 
 
Så hur gör man då? Jo börja med att koka vatten i en kastrull. När det börjat koka häller du ner så mycket pasta som du vill ha, rekommenderar en mängd för två personer. Under tiden pastan kokar häller du i hela Crème Fraichen i en liten kastrull. Häll sedan i en halv burk tacosås. När det börjar värmas upp rör du om och tillsätter två-tre vitlöksklyftor som du pressar. när pastan är så gott som klar kryddar du med lite salt och peppar, och till sist häller du av kräftvattnet innan du häller i kräftstjärtarna i såsen. 
 
 
Häll pastan i en djup skål och häll över såsen. Wala! Världens godaste maträtt står framför dig och doftar ljuvligt. Jag tog några skivor tomat och en halv avocado till (Ja, avocadon är en dag gammal och nej, den är inte dålig). Mjölk är ett måste för min del, framförallt efter ett hårt gympass. 
 
 

JAG HAR LURAT MIG SJÄLV FÖR MÅNGA GÅNGER NU

| Postat i: TANKAR
0
 
Vi börjar med ett inlägg om kärlek. Vi har alla haft känslor för någon där ute i världen. En del av er har det kanske just nu. Jag är en av de som förlorade de känslorna för en person för ett tag sedan. Vi var tillsammans länge och allt var fint. Men sen hände det saker som gjorde att mina känslor för honom försvann. Jag gjorde slut. Det tog lång tid innan jag fann modet att göra det. Jag visste inte vem jag var utan honom. Men jag visste att det inte kändes rätt. Jag förnekade alla känslor till en början, ganska länge faktiskt. 
 
Det var bland annat musiken som fick mig att göra det. Jag lyssnade på den musik som står mig närmast hjärtat. Bland annat Håkan Hellström. Här ovan är några citat från hans låtar som alltid träffar mig där det känns som mest i kroppen. Det här är inget inlägg om min kärlek till Håkan, men han var en stor del i mitt beslut. Alla är rädda att såra någon annan. Framförallt när det gäller kärlek. Kärlek som brunnit en lång tid. Jag kan inte säga att jag har haft många förhållanden, men jag har inte varit den som tar det steget. Att göra slut. Att bryta upp. Det tog som sagt lång tid för mig att göra ett beslut. Jag förstår nu i efterhand att när man ens funderar på att ett uppbrott kan vara ett förslag så är det dags att ta det beslutet. 
 
Idag, cirka fem månader senare känner jag att det är det rätta beslutet. Jag känner i hela kroppen att det var rätt. Det var rätt för mig och jag har inte ångrat mig en enda gång. Det är klart att man påminns om alla minnen tillsammans när man ser honom. Ett tag tänkte jag att det kanske var fel beslut, att vi kanske hade kvar lite av det vi en gång hade, men som tur var var det samma tid som han också betedde sig som ett svin. Så ni förstår kanske att det hjälpte mig att komma över honom på riktigt. 
 
Det jag vill säga till er där ute är att alltid lyssna på dina tankar och känslor. Jag var livrädd innan jag tog beslutet men jag är så LYCKLIG över att jag gjorde det. Mitt liv är bättre än någonsin och det kan ditt liv också bli om du lyssnar på dig själv. Jag säger inte att det är bättre att vara singel, jag säger att det är bättre att lyssna på sig själv och vad man känner än att gömma sig för att det är bekvämt och tryggt. Jag ska inte dölja att jag förlorat många på vägen, men de som stannade kvar är de som jag verkligen kan lita på idag. Hoppas ni blir lite klokare på det här... Ta hand om er! 
 

NY DESIGN. NYA TIDER.

| Postat i: UPDATE
0
 
 
YEEEY. Jag har äntligen tagit mig tiden att fixa en ny design till bloggen. Håller fortfarande att fixa med vissa saker men det börjar bli som jag vill ha den i alla fall. Det är nya tider nu peeps. Ny design. Flera seriösa inägg. Bättre uppdatering. Sköna tips. Tänker verkligen satsa på det här från och med nu. Det är nu jag känner att jag har tid och inspiration till att verkligen göra det på riktigt. Hoppas ni är med mig på min resa!
 

MIN STUDENT

| Postat i:
1
 
Det här är min student. Hela klassen samlades hemma hos mig för champagne-frukost! Vi tog foton med varandra och skrev i varandras mössor. Sedan väntade våra coacher i skolan för avsked. Rektorn bjöd på rostbiff och potatissallad och efter det höll han ett låååååångt tal som ingen lyssnade på. Det blev prisutdelning till vissa som under året utstuckit lite extra och priser för bland annat Årets svärmorsdröm och Årets ursäkt. 
 
Sen vad det dags för vår klass att springa ut först av alla klasser eftersom vi vann Poängjakten som vi hade några dagar innan. Vi valde även att springa ut till Håkan Hellström - Kom igen Lena. Så jävla bäst. Vi sprang ut till föräldrarna och kramades. Sedan vad det dags för flaket. Så fort jag klev upp på flaket blev jag dränkt. Vet inte riktigt vad som hände, men jag såg ingen öl att spruta trots att vi köpte flera flak öl per person. Haha, det var i alla fall väldigt kul att åka flak med klassen. Det var bara uppvärmningen för utgången senare på kvällen. 
 
 
Efter flaket hade jag mottagning hos pappa och hela släkten kom och grattade mig. Vi åt middag och god efterrätt, öppnade presenter och sedan åkte jag tillsammans med Regina, min kusin Lisa och hennes pojkvän Kamil till Sommar! och träffade alla andra. Jag hade den sjukaste utgången på länge och det var helt galet. 
Till sist vill jag tacka alla som gjorde min student till en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag vill tacka min familj som alltid finns där för mig. Jag vill tacka alla fina vänner som jag kan vara mig själv med. Jag vill tacka alla i skolan som gjort det sista året till det bästa. Och jag vill tacka mig själv, för att jag inte brände ut mig helt, och gjorde precis det mitt hjärta ville. 
 

FEEL FREE TO HATE ME

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0


Yes jag har gjort smoothie. Yes jag gjorde det efter en extra lång löprunda. Yes ni får hata mig. PUSS