BALLOONS

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
 
Ännu en trist skoldag som jag plågades igenom, ja det är precis så jag känner... Men efter skolan åkte jag och pappa till stan för att beställa ballonger till mig födelsedagsfest. Tycker verkligen att man ska ta alla tillfällen man kan för att fira, och det gäller även att man blivit myndig! Så jag beställde några asballa ballonger med tryck och glitter, tänker inte visa något än... Så på lördag smäller det! Ska bli supermys att träffa alla närmsta och fira och ha kul. LOVE YOU ALL! 

DRIVE ME NUTS

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
Det är måndag och jag hade en lektion idag. Himla skönt, men jag är ändå helt slut i huvudet... Kan ju annars vara för att jag sov hos älsklingen, och då har man inte tid att sova. Ikväll, eller om typ en halvtimme, ska jag ta min andra körlektion ever med pappa. Hihi, det ska bli superskoj!! Wish me good luck..
Nu ska jag sleva i mig färdigköpt karibisk soppa från ICA. Favoriten!
 
 

BAKINGDAY

| Postat i: VAD JAG TYCKER OM
0
 
Gjorde nyss dessa läckerbitarna med recept från den lilla cupcakeboken jag fick av mamma i julklapp. Älskar att baka med silikonformar om jag inte har en muffinsplåt hemma. Det blir himla fint resultat och smeten är underbart god! Skulle kunna äta bara den utan att grädda i ugnen...

MIN SOMMAR

| Postat i: ÄVENTYR
0
 
Min sommar började med ett underbart sms från min mamma. 
 
Vi firade 2 år tillsammas på Pizza Hut och bio med Baksmällan 3. 
 
Jag åkte tillsammans med Lisa till GBG och gick på Håkan Hellströms konsert på Slottskogsvallen. UNDERBART.
 
När sommarlovet verkligen hade börjat åkte jag, mamma och brodern ner till Spanien, Fuengirola. Sista veckan kom min man och vi åkte till bland annat Gibraltar...
Här fyller jag 18 och det firas på restaurang i Fuengirola.
 
Tog min första körlektion med pappa!
 
Till sommaren hör att gå på släktkalas då tre av kusinskaran fyller år i Juli (jag är en av dem)
 
Gick på Håkan/Allsång på Skansen med världens bästa Johanna!
 
Gick ut på klubb första gången med mina tjejer Sandra, Hanna och Sandras vän Sofia.
 
Jag var statist för Med Clara Henry, youtubestjärnan som har en egen webbshow! SKITAWESOME!
 
Plockade smultron på min mans landställe som jag älskar att vara vid. 
 
Efter några veckor var det dags att flytta sig till varmare bräddgrader igen, det blev Rhodos med mina favorittjejer!
 
Efter Rhodos spenderade jag två dagar på Kolmården med familjen, älskar djur!
 
Slutligen så gick jag och min man till Gröna Lund och spelade bort våra sista slantar...
 
Jag har gjort så sjukt mycket mer på hemmaplan som jag inte uppdaterat om, de sakerna är bland annat; ätit middag med fina människor, shoppat, fikat på nattcafé, gått på bio, fixat i mitt rum, fyllt år och blivit myndig och massa annat. SHIT vad det här sommarlovet varit awesome! Kommer alltid att minnas världens bästa sommar. LOVE.

BEST SUMMER EVER

| Postat i: MYSINLÄGG
0
 
 
Ojsan vad jag är dålig på att skriva här. Varje gång jag startar datorn så loggar jag in här på bloggen, men jag skriver nästan aldrig någonting. Det verkar som att det finns så mycket annat att göra att jag nedprioriterar bloggandet. 
 
Just nu tittar jag på Svenska Hollywoodfruar som hade premiär igår, men eftersom jag var på middag med Järngänget så hade vi inte tid att se hela avsnittet. Det var supermysigt igår, vi grillade och hade det mysigt ute. På kvällen gick vi till vattnet och tände en brasa. 
 
Imorgon börjar skolan igen. FAN. Känner mig så sjukt otaggad att jag vill spy... Det känns så ovärt att gå dit av någon anledning. Jag älskade den här sommaren, och jag vet att skolan kommer försöra den känslan totalt. Jag kommer inte vara lika glad som jag är nu och jag känner mest bara ångest för allt...

AUGUSTIKVÄLL

| Postat i: MYSINLÄGG
0
                Jag i Paris med mamma hösten 2012.
 
Det har hänt rätt mycket sedan jag kom hem från min tjejresa till Rhodos. Jag kommer inte att ta upp allt det här på bloggen eftersom jag tycker det är roligare att skriva om sånt som precis har hänt eller kommer att hända. Så för er som är sugna på att få en full uppdatering, följ mig på Instagram, jag heter Enfulchey och där lägger jag upp bilder så ofta jag kan. 
 
Idag är det en söndag. En söndag som avsutade en helg med min fina man. Denna dag har jag vaknat upp hos mannen och ätit en sen frukost, fikat med våra hemmagjorda damsugare och gått på fin solskens-promenad till vattnet. Vi har också varit små busiga troll när jag flätade hans hår och satt upp det i toffsar och när han fick go wild and crazy med mitt smink och sminka mig.
 
Nu har jag tänkt att ha min egna mysiga augustikväll i min egen säng. Jag tänkte skriva lite på mitt CV, försöka ställa mig i bostadsköer och se ett och annat avsnitt av Desperate Housewives. Härligt. Ska kanske söka lite statistjobb också! Känner att livet börjar på riktigt nu...
 
 
 

RHODOS 2013

| Postat i: ÄVENTYR
0