BE YOURSELF?

| Postat i: TANKAR
0
Så, här är ytterligare en tanke. Att vara nöjd med sig själv. När är man det? Och när ska man vara det? Många människor menar på att man ska vara nöjd med sig själv och inte vara självkritisk och ha massor med komplex. Att man inte ska tänka på det man egentligen vill ha, utan tänka på vad man faktiskt redan har. Okej, visst, det är en bra tanke, men fungerar den?
 
Tänk er själva. Du har många komplex över dig själv som person och vill förändra många saker. Men vad är det för saker? Är det på utsidan eller insidan? Att man ska vara nöjd med sig själv när det gäller utsidan så kanske jag kan hålla med. Att man inte ska gå runt och ha dåligt självförtroende bara för att man vill se ut på ett annat sett. Varför lägga energi på det när det finns så mycket annat att tänka på?
 
Men när det gäller insidan så tycker jag absolut inte att alla ska vara helt nöjda med sig själva. Jag menar att om du själv känner att du kanske är för oseriös, oansvarig eller arg för ofta så borde du nog inte vara nöjd med det beteendet. Det du istället borde försöka göra är att tänka på hur du vill att du själv ska vara. Vill du vara mer avslappnad och inte oroa dig i onödan? Gör det då. Va den du vill vara! 
 
Självkart är det så att vi också har känslor som ibland kan gå emot sättet vi är på. Men värdesätt dig själv, är det bättre för mig att vara mer avslappnad i sättet än att vara orolig konstant? Om svaret är JA är det god tid för dig att ändra på dig. Va den du vill vara helt enkelt. Det kommer ta lite tid att förändra din tankebana, men efter ett tag kommer du förhoppningsvis känna dig friare och må bättre. 
 
Va bara dig själv om du verkligen tycker om det, annars är det dags att ändra på sig till hur du tycker att du själv ska vara. Förändra dig genom att värdera dig själv. Du kommer må mycket bättre av det. 
Hittills till BE YOURSELF?





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: